GTS
Member
Θα έλεγα να δοκιμάσεις με τηλ
Να πάρεις και να μας ενημερώσεις τι σου είπαν. Ακόμα και 2 φορές θα έπερνα γιατί πολλές φορές πέφτω και σε υπάλληλο που δεν γνωρίζει!Γιατί? Αν πάρω τηλ και ζητήσω να μου το κλείσουν όλο μαζι, θα φάω πόρτα?
Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτε;Παιδιά, ψάχνω για Κέιπ Τάουν. Για κάποιες ημερομηνίες βρίσκω διαθέσιμο με μίλια το ath-add και την επόμενη μέρα (χωρίς να έχουν περάσει 24 ώρες) βρίσκω το add-cpt Όταν όμως το πατάω όλο μαζί ath-add-cpt δεν μου το βγάζει διαθέσιμο. Βασικά δεν μου το βγάζει γενικά, ούτε δηλαδή να δείχνει ότι υπάρχει ως δρομολόγιο, αλλά έχουν τελειώσει τα εισιτήρια με μιλια. Γιατί? Αν πάρω τηλ και ζητήσω να μου το κλείσουν όλο μαζι, θα φάω πόρτα?
Τα έχω ακυρώσει όλα εδώ και καιρό. Δεν με βολεψαν πουθενά. Και δεν μου έδωσαν την εναλλακτική άλλης εταιρίας. Μόνο με Αιθίοπες που ήταν ήδη κλεισμένο. Πλέον κοιτάζω για άλλη εποχή!Ακόμα δεν έχει κάνει τίποτε;
Το λογικό θα ήταν να σου δώσουν την πτήση γιατί αυτή είναι η μόνη φυσιολογική εναλλακτική για την αλλαγή ωραρίων, από τη στιγμή που χάνεις την ανταπόκριση. Αλλά εξαρτάτε από την διαθεσιμότητα. Στη θέση σου θα έπαιρνα τηλέφωνο χτες, έχεις αργήσει πολύ.
Δεν είναι απαραίτητο να πετάξεις με τους Αιθίοπες. Μπορούν να σε βάλουν σε οποιονδήποτε συνδυασμό μέχρι 3 πτήσεων, και με οποιαδήποτε αεροπορική χωρίς κόστος, αρκεί να υπάρχουν θέσεις.
Μάλλον έπεσα σε άσχετους υπαλλήλους (συνηθίζεται τελευταία). Και μάλιστα τρεις στο σύνολο. Δεν γνώριζα τι ισχύει, για να τα απαιτήσω. Τώρα θα ξέρω.Τα έχω ακυρώσει όλα εδώ και καιρό. Δεν με βολεψαν πουθενά. Και δεν μου έδωσαν την εναλλακτική άλλης εταιρίας. Μόνο με Αιθίοπες που ήταν ήδη κλεισμένο. Πλέον κοιτάζω για άλλη εποχή!
Κρίμα γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφα. Έχει βέβαια πολλούς τουρίστες και είναι και μείον γιατί δυσκολεύεσαι να βρει μέρος να κάτσεις να φας η να πιεις κάτι στο γουότερφροντ.Μάλλον έπεσα σε άσχετους υπαλλήλους (συνηθίζεται τελευταία). Και μάλιστα τρεις στο σύνολο. Δεν γνώριζα τι ισχύει, για να τα απαιτήσω. Τώρα θα ξέρω.
Μάλλον έπεσα σε άσχετους υπαλλήλους (συνηθίζεται τελευταία). Και μάλιστα τρεις στο σύνολο.
Σε ευχαριστώ πολύ για όλα!Κρίμα γιατί τα Χριστούγεννα είναι πολύ όμορφα. Έχει βέβαια πολλούς τουρίστες και είναι και μείον γιατί δυσκολεύεσαι να βρει μέρος να κάτσεις να φας η να πιεις κάτι στο γουότερφροντ.
Καλή αναζήτηση,
Αν θέλεις να λάβεις την φυσική κάρτα και το ταμπελάκι αποσκευής με το όνομα σου, την αιτείσαι μέσω της ιστοσελίδας της Aegean και την λαμβάνεις ταχυδρομικά σε περίπου ένα μήνα. Όχι ότι υπάρχει λόγος, με το που αλλάζεις βαθμίδα ενεργοποιούνται και όλα τα προνόμια.Την κάρτα μέλους, θα την λάβω μετά από λίγες ημέρες αυτόματα ή θα χρειαστεί να γίνει κάποια αίτηση;
Ήρθε μειλ για παραταση ως 27 Οκτωβρη .Κανω αποβαση σημερα και για τροφιμα
View attachment 475197