• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Εντός Σενγκεν είναι η πτήση μου.

adiaforos

Member
Εντός Σενγκεν είναι η πτήση μου.
Δεν ισχύει η είσοδος στο εντός Σέγκεν lounge για silver μέλη εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Ισχύει για το εκτός Σέγκεν στην Αθήνα, και για τα σαλόνια της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Λευκωσία.

andpsy

Member
Επόμενο Ταξίδι
Μπιλμπάο
Ταξίδι-Όνειρο
Νότια Αμερική / Ισλανδία
Ευχαριστώ και τους 2 για τις απαντήσεις!

kirmis

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iceland
Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έχω κλείσει πτήση Μιλάνο --> Αθήνα, απο εξαργύρωση σε Business Class 2 άτομα. Η βαθμίδα και των 2 μας είναι Blue και θα ήθελα να μάθω εαν δικαιούμαστε είσοδο στο lounge του Μιλάνου. Ευχαριστώ πολύ!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έχω κλείσει πτήση Μιλάνο --> Αθήνα, απο εξαργύρωση σε Business Class 2 άτομα. Η βαθμίδα και των 2 μας είναι Blue και θα ήθελα να μάθω εαν δικαιούμαστε είσοδο στο lounge του Μιλάνου. Ευχαριστώ πολύ!
Ναι, αν το εισιτήριο σας είναι business και το αεροδρόμιο διαθέτει Star Aliance lounge.

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Δεν ισχύει η είσοδος στο εντός Σέγκεν lounge για silver μέλη εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Ισχύει για το εκτός Σέγκεν στην Αθήνα, και για τα σαλόνια της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Λευκωσία.
Έτσι είναι ακριβώς! Έφαγα πόρτα στην Αθήνα, αλλά μπήκα κανονικά στο lounge της Θεσσαλονίκης με το κουπόνι της silver βαθμίδας.

Ppetran

Member
Έχω πτήση για Μπιλμπάο την Παρασκευή, το εισιτηριο ειναι κλεισμενο με μίλια και ειμαστε 2 ατομα στην ίδια κρατηση, εγω silver ο άλλος blue. Εχω κουπόνια για το lounge, μπορουμε να μπουμε 2 ατομα; αν ναι, σε ποιο lounge?
Έτσι είναι ακριβώς! Έφαγα πόρτα στην Αθήνα, αλλά μπήκα κανονικά στο lounge της Θεσσαλονίκης με το κουπόνι της silver βαθμίδας.
Επιβεβαιώνω και εγώ. Μόνο Θεσσαλονίκη για εντός Σένγκεν τα κουπόνια της Silver.

Xriz

Member
Καλησπέρα. Έχω συμπληρώσει τα μίλια για παραμονή στη σιλβερ, με ημερομηνία που έπρεπε να γινει αυτο τον Φεβρουάριο 25. Αυτά που θα μαζέψω από τώρα μέχρι τότε, ισχυουν για παραμονή μέχρι το 26 ή θα χαθουν

poised

Member
Δεν πάνε προς το επόμενο χρόνο αλλά προς το επόμενο επίπεδο (gold). Αν δεν πιάσεις το νέο επίπεδο ξεκινάς από το μηδέν στο επίπεδο που είσαι την ημερομηνία ανανέωσης.

Maryd14

Member
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν, κατά τη γνώμη σας, έχει νόημα να έχει κάποιος Miles+Bonus της Aegean και ταυτόχρονα Miles+More της Lufthansa με δεδομένο ότι είναι στην ίδια συμμαχία.

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν, κατά τη γνώμη σας, έχει νόημα να έχει κάποιος Miles+Bonus της Aegean και ταυτόχρονα Miles+More της Lufthansa με δεδομένο ότι είναι στην ίδια συμμαχία.
Καλησπέρα,
Έχω λογαριασμό και στα δύο αυτά προγράμματα επιβράβευσης. Εννοείται οτι στο Miles & Bonus μαζεύω τα κυρίως μίλια γιατί κάνω χρήση όλων των μέσων που έχω δυνατότητα να χρησιμοποιήσω και μαζεύω πολύ περισσότερα μίλια (κάρτες, προσφορές Άλφα κ Aegean κτλ). Ενώ στο miles & more μαζεύω μόνο μίλια απο πτήσεις που δεν μου παρέχουν τίποτα στο Miles & Bonus, οπότε χρησιμοποιώ το Miles & More.

Επίσης τα μίλια στο Miles & More λήγουν σε τρία χρόνια αν θυμάμαι σωστά. Οπότε για να μπορέσει κάποιος να τα αξιοποιήσει θα πρέπει είτε να κάνει πολλές πτήσεις με Lufthansa είτε να αξιοποιεί τα μέσα περισυλλογής μιλίων που παρέχει το πρόγραμμα (πιστωτικές, προσφορές στη Γερμανία κτλ). Για κάποιον που ζει Γερμανία λογικά είναι πιο προσοδοφόρο το Miles & More. Για όποιον ζει μόνο Ελλάδα δεν νομίζω οτι του παρέχει κάτι αν δεν κάνει πολλές πτήσεις με Lufthansa... Τα πρώτα μίλια που είχα κερδίσει στο Miles & More έχουν ήδη λήξει και αυτά που έχω τώρα πάλι θα λήξουν γιατί είναι λίγα για να τα χρησιμοποιήσω σε πτήσεις ή σε κάποιον άλλον συνεργάτη του προγράμματος.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.635
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα