andpsy
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Μπιλμπάο
- Ταξίδι-Όνειρο
- Νότια Αμερική / Ισλανδία
Εντός Σενγκεν είναι η πτήση μου.
Δεν ισχύει η είσοδος στο εντός Σέγκεν lounge για silver μέλη εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Ισχύει για το εκτός Σέγκεν στην Αθήνα, και για τα σαλόνια της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Λευκωσία.Εντός Σενγκεν είναι η πτήση μου.
Ναι, αν το εισιτήριο σας είναι business και το αεροδρόμιο διαθέτει Star Aliance lounge.Σε συνέχεια του προηγούμενου post, έχω κλείσει πτήση Μιλάνο --> Αθήνα, απο εξαργύρωση σε Business Class 2 άτομα. Η βαθμίδα και των 2 μας είναι Blue και θα ήθελα να μάθω εαν δικαιούμαστε είσοδο στο lounge του Μιλάνου. Ευχαριστώ πολύ!
Έτσι είναι ακριβώς! Έφαγα πόρτα στην Αθήνα, αλλά μπήκα κανονικά στο lounge της Θεσσαλονίκης με το κουπόνι της silver βαθμίδας.Δεν ισχύει η είσοδος στο εντός Σέγκεν lounge για silver μέλη εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Ισχύει για το εκτός Σέγκεν στην Αθήνα, και για τα σαλόνια της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Λευκωσία.
Έχω πτήση για Μπιλμπάο την Παρασκευή, το εισιτηριο ειναι κλεισμενο με μίλια και ειμαστε 2 ατομα στην ίδια κρατηση, εγω silver ο άλλος blue. Εχω κουπόνια για το lounge, μπορουμε να μπουμε 2 ατομα; αν ναι, σε ποιο lounge?
Επιβεβαιώνω και εγώ. Μόνο Θεσσαλονίκη για εντός Σένγκεν τα κουπόνια της Silver.Έτσι είναι ακριβώς! Έφαγα πόρτα στην Αθήνα, αλλά μπήκα κανονικά στο lounge της Θεσσαλονίκης με το κουπόνι της silver βαθμίδας.
Καλησπέρα,Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν, κατά τη γνώμη σας, έχει νόημα να έχει κάποιος Miles+Bonus της Aegean και ταυτόχρονα Miles+More της Lufthansa με δεδομένο ότι είναι στην ίδια συμμαχία.