• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
αυτες ειναι περιπτωσεις για να αγορασεις μιλια οταν σου λειπουν λιγα να συμπληρωσεις πχ τα 80000 να κανεις ενα ταξιδι που θελεις και βιαζεσαι
Ναι το ξέρω. Απάντησα στο ότι δεν είναι μέτρο το πόσο πουλάει η aegean τα μίλια, για να καταλάβουμε σε το αναλογία είναι συμφέρουσα η εξαργύρωση

nick07

Member
Τα εισιτήρια που αγοραζω εγω δίνουν ένα rate τοτε, απο 40 μέχρι 90 ευρώ η και πολυ περισσότερο στη χιλιάδα.
Δηλαδη με 7 χιλιαδες μιλια ας πουμε εχεις κλεισει εισιτηριο αξιας 600+ ευρω; Που τα βρισκετε αυτα οεο; Οσες φορες εχω ψαξει ειτε εχει διαθεσιμοτητα μονο σε οικονομικες πτησεις που δεν μου βγαζει νοημα ή καθολου διαθεσιμοτητα. Βεβαια δεν ψαχνω και με τις ωρες, καθως δεν βρισκω το σαιτ και το app της αιγαιου τοσο φιλικα για τέτοιου ειδους αναζητησεις.

tatooine

Member
Δηλαδη με 7 χιλιαδες μιλια ας πουμε εχεις κλεισει εισιτηριο αξιας 600+ ευρω; Που τα βρισκετε αυτα οεο; Οσες φορες εχω ψαξει ειτε εχει διαθεσιμοτητα μονο σε οικονομικες πτησεις που δεν μου βγαζει νοημα ή καθολου διαθεσιμοτητα. Βεβαια δεν ψαχνω και με τις ωρες, καθως δεν βρισκω το σαιτ και το app της αιγαιου τοσο φιλικα για τέτοιου ειδους αναζητησεις.
#5.186
Δεν γίνετε λόγος για το δίκτυο της αιγαίου. Ούτε για ψάξιμο ωρών.
Επιλέγεις προορισμό και κάνεις αναζήτηση. Το πολύ κάνα 10λεπτο. Βρίσκεις αγοράζεις, δεν βρίσκεις πληρώνεις κανονικό εισιτήριο.

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Δίνει 150.000 για ένα business των 2500€, οπότε του βγαίνει κανένα 60ρι. Ναι, αν είσαι των business class βγαίνει στο 60, μπορεί και αρκετά παραπάνω.

orestcrete

Member
Επόμενο Ταξίδι
Iceland
Ταξίδι-Όνειρο
New Zealand
Oταν κλειινω 2 μηνες πριν και το εισιτηριο κοστιζει 200 ευρω αλλα πληρωνω 30 δεν ειναι φανερο ποιο ειναι το rate αν δινω 9000 μιλια? Υπολογιζω τι βλεπω τη στιγμη της κρατησης.
πχ εχω κλεισει απο το καλοκαιρι με επιστροφη Νικαια για το φθινοπωρο και αντι για 350 ευρω δινω 60 με μολις 14.000 μιλια.
Κανενα μακρινο ταξιδι δεν δινει τοσο καλο rate εξαργυρωσης.
Για εισιτηρια των 40-50 ευρω δεν καιω μιλια φυσικα. Το rate 10.000 ως 13. 000 μιλια για 20-30 ευρω οφελος ειναι κλοπη.
Αφαιρεις τον φορο και διαιρεις το ποσο του ναυλου με τα μιλια που εδωσες.
Ειδικα στα ευρωπαικα που οι φοροι πανω κατω ειναι 30 ευρω και βγαινουν απο την εξισωση, ειναι πολυ ευκολο να υπολογισεις το rate.
Αυτο δεν παιζει στα διηπειρωτικα που ο παραγοντας των φορων αρχιζει να εχει σημασια.
Πολλά διηπειρωτικά δίνουν αντίστοιχα ή και αρκετά καλύτερα rate από τα ευρωπαϊκά, τα οποία έχουν ειπωθεί πολλάκις.

Απλά είναι θέμα γούστου το πως θέλει να ξοδέψει ο καθένας τα μίλια του.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
Δίνει 150.000 για ένα business των 2500€, οπότε του βγαίνει κανένα 60ρι. Ναι, αν είσαι των business class βγαίνει στο 60, μπορεί και αρκετά παραπάνω.
Βρε Γιώργο, στο παράδειγμα που αναφέρεις γιατί εμένα μου βγαίνει ότι κερδίζει 16 ευρώ με 1000 μίλια; Τι λάθος κάνω;

paefstra

Member
Βρε Γιώργο, στο παράδειγμα που αναφέρεις γιατί εμένα μου βγαίνει ότι κερδίζει 16 ευρώ με 1000 μίλια; Τι λάθος κάνω;
16,6 ευρω για 1000 μιλια. Μετα δεν το πιστευει ο αλλος οτι συμφερει περισσοτερο στα ευρωπαικα με 20 ανα 1000 μιλια, παροτι οντως ειναι θεμα προτιμησης.

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
16,6 ευρω για 1000 μιλια. Μετα δεν το πιστευει ο αλλος οτι συμφερει περισσοτερο στα ευρωπαικα με 20 ανα 1000 μιλια, παροτι οντως ειναι θεμα προτιμησης.
Δεν το συζητάμε, συμφέρουν περισσότερο τα ευρωπαϊκά. Το θέμα είναι να θέλεις να ταξιδέψεις Ευρώπη. Πάντως κι εσύ 16.6 τα βγάζεις σαν και μένα. Από πού προκύπτει το 60 που λέει ο Γιώργος;

Samion

Member
Επόμενο Ταξίδι
Παλέρμο
Δεν το συζητάμε, συμφέρουν περισσότερο τα ευρωπαϊκά. Το θέμα είναι να θέλεις να ταξιδέψεις Ευρώπη. Πάντως κι εσύ 16.6 τα βγάζεις σαν και μένα. Από πού προκύπτει το 60 που λέει ο Γιώργος;
Το 60 ισως βγαινει απο 150000/2500, δηλ 60 μιλια το €. Αλλα ειναι προφανες οτι ειναι λαθος. Η κανονικη business εχει πχ 55000 μιλια κ κανει 3000€+ με 150.000 παιρνεις 3, για μεγαλα ταξιδια παντα.
Συμφερει περισσοτερο οτι συμφερει τον καθενα. Εχω παρει ενδοαφρικανικο των 750€ με 12.500 μιλια κ 25€, ευρωπαικα καλυτερα με μπονους οπως αναφερθηκε.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.742
Μέλη
39.479
Νεότερο μέλος
dion1976

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom