giannis228
Member
κυπρος και ελβετια που εχει παρα πολλες πτησεις καθημερινα και μου κανει μεγαλη εντυπωση.Ποιοι είναι οι προορισμοί;
κυπρος και ελβετια που εχει παρα πολλες πτησεις καθημερινα και μου κανει μεγαλη εντυπωση.Ποιοι είναι οι προορισμοί;
Γενευη και Ζυριχη απο Αθηνα βγαζει παντα.κυπρος και ελβετια που εχει παρα πολλες πτησεις καθημερινα και μου κανει μεγαλη εντυπωση.
Δεν ειναι κριμα να φαει καποιος για Γενευη η Ζυριχη 15.000 μιλια αντι για 7.000 απο ΑΘηνα;Ευρώπη δε κοιτάω άλλα σίγουρα για Ελβετία έχει από Θεσσαλονίκη τουλάχιστον, πληθώρα με τη συμμαχία. Κύπρο δεν ξέρω. Έκτος και αν ψάχνετε αποκλειστικά με αιγαίου.
Γενικά με τη συμμαχία έχει για παντού. Οποιαδήποτε περίοδο. Ακόμα και τελευταία στιγμή.
Α δεν ξέρω για σας άλλα εγώ στην Ευρώπη δεν χαραμίζω ούτε ένα μίλι. Αγοράζω πολλούς μήνες πριν (αν είναι να πάω κάπου) εκμεταλλευόμενος τις πρόσφορες και κάνω οικονομία. Τα εισιτήρια βγαίνουν λίγο πιο πάνω από τους φόρους και μένουν τα μίλια στην τσέπη.Δεν ειναι κριμα να φαει καποιος για Γενευη η Ζυριχη 15.000 μιλια αντι για 7.000 απο ΑΘηνα;
Εμεις πεταμε τις φρικτοτερες περιοδους που κλεινουν τα σχολεια και το rate ειναι 20 ευρω/1000 μιλια, καλυτερο απο τα μακρινα.Α δεν ξέρω για σας άλλα εγώ στην Ευρώπη δεν χαραμίζω ούτε ένα μίλι. Αγοράζω πολλούς μήνες πριν (αν είναι να πάω κάπου) εκμεταλλευόμενος τις πρόσφορες και κάνω οικονομία. Τα εισιτήρια βγαίνουν λίγο πιο πάνω από τους φόρους και μένουν τα μίλια στην τσέπη.
Δεν εχει Ζυριχη Αθηνα απο 22 δεκεμβριου μεχρι 6 Ιανουαριου ή έχει 25000 μιλια... Κυπρο - Ελλαδα ειναι απενεργοποιημενα απο 18 δεκεμβριου μεχρι 7 ιανουαριου ...Γενευη και Ζυριχη απο Αθηνα βγαζει παντα.
Περσι εκλεισα Αθηνα Γενευη για το Μεγ. Σαββατο γυρω στον Φεβρουαριο και το Λυον Αθηνα μετα το Πασχα μαζι. Παιζει να κοιτας και νωρις.
θελω ζυριχη αθηνα .,. και κυπρο αθηνα ...Κλεισε ενα Μιλανο με low cost και παρε flixbus για Ζυριχη 5 ωρες.
25.000 μιλια ειναι κλοπη.
Και τα θες και Χριστουγεννα πανω στις σχολικες διακοπες. Ωπα καπου.θελω ζυριχη αθηνα .,. και κυπρο αθηνα ...
Δεν μπορώ να κατανοήσω πως κοστολογείτε μίλια, δυσκολεύομαι.Εμεις πεταμε τις φρικτοτερες περιοδους που κλεινουν τα σχολεια και το rate ειναι 20 ευρω/1000 μιλια, καλυτερο απο τα μακρινα.
Oταν κλειινω 2 μηνες πριν και το εισιτηριο κοστιζει 200 ευρω αλλα πληρωνω 30 δεν ειναι φανερο ποιο ειναι το rate αν δινω 9000 μιλια? Υπολογιζω τι βλεπω τη στιγμη της κρατησης.Δεν μπορώ να κατανοήσω πως κοστολογείτε μίλια, δυσκολεύομαι.
Για μένα αν θέλω να πάω κάπου, υπολογίζω ότι τα μίλια είναι τόσα, οι φόροι είναι τόσοι κλείνω γεια σας.
Δεν μπορώ να υπολογίσω κόστος μιλιών φορών πραγματικής τιμής εισιτηρίων.
Βάζω όμως τους φόρους και πόσο επιπλέον κοστίζει ένα εισιτήριο και πόσα μίλια χρειάζεται.
Αν για Ευρώπη παράδειγμα χρειάζεται να ξοδεύω 80 εύρω ανά διαδρομή και με μίλια είναι 35 συν τα μίλια, πληρώνω γιατί με τα υπόλοιπα 40 εύρω δεν θα μπορώ με τίποτε να αποκτήσω 7000 μίλια για παράδειγμα και τα χρησιμοποιώ εκεί που πραγματικά με εξυπηρετούν.
Έτσι τα υπολογίζω.
Δεν ξέρω αν είναι λάθος η σωστό.