• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Manos46

Member
Ταξίδι-Όνειρο
???
Προφανώς χαζή ερώτηση κ αναμενόμενη απάντηση …. Η βαθμίδα silver μου λήγει τον Νοέμβριο και έχω ένα κουπόνι για αναβάθμιση σε business class αλλα το επόμενο ταξίδι μου είναι τον Γενάρη , φαντάζομαι δεν μπορώ να το χρησιμοποιήσω, σωστά;

Pel

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Και πού δεν θέλω;
Πάρε τηλ και ζήτα να σου κάνουν αναβάθμιση για το εισιτήριο του Ιανουαρίου χρησιμοποιώντας το τωρινό κουπόνι. Εάν υπάρχει ήδη τώρα διαθεσιμότητα και κάνουν επί τόπου την αναβάθμιση, θα χρησιμοποιηθεί το τωρινό κουπόνι. Εάν σε βάλουν σε λίστα αναμονής και γίνει αναβάθμιση μετά τον Νοέμβριο, θα χρησιμοποιήσουν το επόμενο κουπόνι.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Πάρε τηλ και ζήτα να σου κάνουν αναβάθμιση για το εισιτήριο του Ιανουαρίου χρησιμοποιώντας το τωρινό κουπόνι. Εάν υπάρχει ήδη τώρα διαθεσιμότητα και κάνουν επί τόπου την αναβάθμιση, θα χρησιμοποιηθεί το τωρινό κουπόνι. Εάν σε βάλουν σε λίστα αναμονής και γίνει αναβάθμιση μετά τον Νοέμβριο, θα χρησιμοποιήσουν το επόμενο κουπόνι.
Βασικά, κοίτα αν υπάρχει διαθεσιμότητα για award εισιτήριο σε business στην πτήση σου. Αν υπάρχει, σημαίνει ότι μπορεί να γίνει άμεση αναβάθμιση με το κουπόνι σου, και κάντο. Αν όχι, μη μπλέξεις με λίστα αναμονής. Η πιθανότητα η λίστα αναμονής να επεξεργαστεί πριν το Νοέμβριο είναι της τάξης του 0.001%. Αν γίνει μετά, το κουπόνι θα έχει χαθεί.
Στην περίπτωση αυτή, βρές κάποια άλλη πτήση οπουδήποτε στο μέλλον με φθηνό εισιτήριο για να το αγοράσεις και διαθεσιμότητα αναβάθμισης, και χρησιμοποίησε το κουπόνι σου εκεί. Μην το αφήσεις για τελευταία στιγμή πριν το Νοέμβριο, γιατί το re-issue μπορεί να "τους πάρει" εβδομάδες και να χαθεί εν τω μεταξύ το κουπόνι (μου το έχουν κάνει 3 φορές).

fdara

Member
Μηπως θυμαται καποιος ποια περιοδο βγαζει η Aegean προσφορα για εξαργυρωση μιλιων με καλυτερη αναλογια; πχ 40% λιγοτερα μιλια κτλπ. Η δεν ειναι standar η περιοδος που γινεται;

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μηπως θυμαται καποιος ποια περιοδο βγαζει η Aegean προσφορα για εξαργυρωση μιλιων με καλυτερη αναλογια; πχ 40% λιγοτερα μιλια κτλπ. Η δεν ειναι standar η περιοδος που γινεται;
συνηθως Νοεμβριο

Ppetran

Member
συνηθως Νοεμβριο
1. Αν το δεί κάποιος ας μας το πει και εμάς όσο το δυνατόν ποιό νωρίς!
2. Silver τι βασικά προνόμια έχω εκτός από τα 2 κουπόνια αναβάθμισης σε business (τα κουπόνια μόνο εγώ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ή και η σύζηγος που είναι μαζί μου στο together?)
3. Η πρόσβαση στα AEGEAN Business Lounges τι περιλαμβάνει και για τις πτήσεις εξωτερικού μόνο είναι?

Last edited:

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
...
2. Silver τι βασικά προνόμια έχω εκτός από τα 2 κουπόνια αναβάθμισης σε business (τα κουπόνια μόνο εγώ μπορώ να τα χρησιμοποιήσω ή και η σύζηγος που είναι μαζί μου στο together?)
3. Η πρόσβαση στα AEGEAN Business Lounges τι περιλαμβάνει και για τις πτήσεις εξωτερικού μόνο είναι?
2. Μπες στο λογαριασμό σου miles & bonus να δεις τι κουπόνια έχεις από την βαθμίδα σου και διάβασε τους όρους χρήσης τους. Η αναβάθμιση κατηγορίας θέσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σένα ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο επιλέξεις εσύ.
3. Η πρόσβαση με κουπόνι της silver βαθμίδας επιτρέπεται στο lounge της Αθήνας στην περιοχή Α- εκτός Schengen, μόνο για πτήσεις σε χώρες που δεν συμμετέχουν στη Ζώνη του Schengen. Το ρώτησα πρόσφατα που πήγα.
Στης Θεσσαλονίκης επιτρέπεται μου είπαν.

Last edited:

depy!!!

Member
Επόμενο Ταξίδι
Περού - Βολιβια
Ταξίδι-Όνειρο
Με βανάκι στη Νορβηγία
2. Μπες στο λογαριασμό σου miles & bonus να δεις τι κουπόνια έχεις από την βαθμίδα σου και διάβασε τους όρους χρήσης τους. Η αναβάθμιση κατηγορίας θέσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σένα ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο επιλέξεις εσύ.
Το 1+1 εισιτήριο που δίνει η premium της aegean μπορεί να χρησιμοποιηθεί από άλλο άτομο που είναι στο together?

tatooine

Member
Τον Νοέμβριο θα έχει βγει το πρόγραμμα της Aegean για όλο το 2025;
Τρέχει για πάρα πολλούς προορισμούς για σχεδόν έναν ημερολογιακό χρόνο από τώρα βαδίζοντας μια μέρα κάθε μέρα. τσέκαρε αν ο προορισμός που θέλεις ανήκει σε αυτούς.

tatooine

Member
Εχουν προιδεασει για αλλαγες στις βαθμιδες απο του χρονου με τη δημιουργια και νεας υψηλοτερης βαθμιδας. Δεν θα εκπλαγω αν αυξησουν και τα ορια για αναβαθμιση και διατηρηση της Gold. Οντως η κατασταση στο intra-schengen ειναι τραγικη, εδώ χθες ηταν σχεδον γεματο και το extra-schengen πρωτη φορα ειδα τοσο κοσμο εκει.
Δεν είναι έτοιμη η εταιρία για μια τέτοια κίνηση ακόμα.
Και δεν μπορώ να φανταστώ τι θα μπορούσε να προσφέρει με τις υπάρχουσες υποδομές. Ίσως δωρεάν αναβαθμίσεις αν υπήρχαν κενές θέσεις στα μελή. κάτι άλλο δεν μπορεί ακόμα να κάνει.
Άλλα όπως και να έχει εκτός από το περιβάλλον της αιγαίου δεν θα έχει να προσφέρει τίποτε, ούτε πρόσβαση σε καλύτερα σαλόνια ούτε κάτι άλλο.
Το κάλο θα ήταν μια επιπλέον βαθμίδα της συμμαχίας.
Άρα η χρυσή βαθμίδα μια χαρά μας είναι.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.743
Μέλη
39.481
Νεότερο μέλος
giota69