• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Sassenach77

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γη του Πυρός
Τρέχει για πάρα πολλούς προορισμούς για σχεδόν έναν ημερολογιακό χρόνο από τώρα βαδίζοντας μια μέρα κάθε μέρα. τσέκαρε αν ο προορισμός που θέλεις ανήκει σε αυτούς.
Δηλαδή πάει ημερολογιακά απο τη παρούσα ημερομηνία που κοιτάμε και για ένα χρόνο; Το έχω τσεκάρει για τον προορισμό που με ενδιαφέρει και δεν έχει ακόμα για Δεκέμβριο του 2025. Πρώτη φορά κοιτώ αεροπορικά για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους...

paefstra

Member
Δηλαδή πάει ημερολογιακά απο τη παρούσα ημερομηνία που κοιτάμε και για ένα χρόνο; Το έχω τσεκάρει για τον προορισμό που με ενδιαφέρει και δεν έχει ακόμα για Δεκέμβριο του 2025. Πρώτη φορά κοιτώ αεροπορικά για χρονικό διάστημα μεγαλύτερο του έτους...
Εκλεισα 11,5 μηνες πριν, Αυγουστο του 25 απο Αυγουστο του 24.

tatooine

Member
Για Κωνσταντινούπολη αν βάλεις για παράδειγμα θα δεις ότι βαδίζει μια μέρα κάθε μέρα για σχεδόν 360 μέρες από τώρα. Αν ο προορισμός σου είναι μέσα σε αυτούς μπορείς να το ελέγξεις.
Ο Δεκέμβριος του 2025 θα εμφανιστεί τον Δεκέμβριο του 2024.

Ppetran

Member
2. Μπες στο λογαριασμό σου miles & bonus να δεις τι κουπόνια έχεις από την βαθμίδα σου και διάβασε τους όρους χρήσης τους. Η αναβάθμιση κατηγορίας θέσης μπορεί να χρησιμοποιηθεί για σένα ή οποιοδήποτε τρίτο πρόσωπο επιλέξεις εσύ.
H αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου? ή πως αλλιώς? Υπάρχει χρέωση έξτρα σε κάτι π.χ. 23 ευρώ είναι μόνο για αλλαγή και όχι για την πρώτη μετατροπή?

3. Η πρόσβαση με κουπόνι της silver βαθμίδας επιτρέπεται στο lounge της Αθήνας στην περιοχή Α- εκτός Schengen, μόνο για πτήσεις σε χώρες που δεν συμμετέχουν στη Ζώνη του Schengen. Το ρώτησα πρόσφατα που πήγα.
Δηλ. μόνο σε πτήσεις εκτός ΕΕ? π.χ. για πορτογαλία από αθήνα δεν μπορώ να κάνω χρήση?

Στης Θεσσαλονίκης επιτρέπεται μου είπαν.
Για όλους τους προορισμούς?
Επίσης έχω π.χ. ένα κουπόνι και έχω θεσ/Αθήνα & Αθήνα/πορτογαλία για 2 άτομα.
Θέλω ένα κουπόνι για εμένα και το συνοδό και να πάω και ένα για τον γυρισμό?

paefstra

Member
Αν και υπάρχει τρομερή διαθεσιμότητα στο δίκτυο εκείνες του Αυγούστου εξαφανίζονται σιγά σιγά.
Επισης εκλεισα με μιλια απο τον προηγουμενο Αυγουστο για τον Ιουνη.
Αν θελει καποιος εναν μπουσουλα, τα δωρεαν εισιτηρια που ανεβαινουν τοσο νωρις ειναι για ευρωπαικες πρωτευουσες και μη εποχιακα. Περιμενω να ανοιξουν για δευτερευοντες μη εποχιακους προορισμους που δεν ειναι πρωτευουσες να κανω μια αλλαγη ημερομηνιας και δεν εμφανιζονται καν τα ανοιξιατικα.

mourohavlos

Member
H αναβάθμιση γίνεται μόνο μέσω του τηλεφωνικού κέντρου? ή πως αλλιώς? Υπάρχει χρέωση έξτρα σε κάτι π.χ. 23 ευρώ είναι μόνο για αλλαγή και όχι για την πρώτη μετατροπή?

Δηλ. μόνο σε πτήσεις εκτός ΕΕ? π.χ. για πορτογαλία από αθήνα δεν μπορώ να κάνω χρήση?

Αναβάθμιση με κουπόνι μέσω του τηλεφωνικού κέντρου χωρίς χρέωση.

Το κουπόνι εισόδου σε lounge μόνο στην Ελλάδα, εκτός intra shengen Αθήνας

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη

Αν και πολύ νέα στη siver βαθμίδα θα σου πω αυτά που γράφονται στους όρους των κουπονιών, όπως τους βλέπω στην εφαρμογή.

1. Αναβάθμιση σε business class μεσω τηλεφωνικου κεντρου δωρεάν. Αν προκύψει άλλη αλλαγη στο εισιτήριο χρεωνεσαι με τα 23€.
2. ΟΧΙ. Μόνο για πτήσεις εκτός Σενγκεν. π.χ. Μ. Βρετανία, Κύπρος και σε χώρες εκτός Ε.Ε.
Η Πορτογαλία είναι στη ζώνη Σέγκεν.
Στης Θεσσαλονίκης για όλες τις πτήσεις από ότι κατάλαβα....
3. Θα χρησιμοποιήσεις 1 κουπόνι πριν από κάθε πτήση και παίρνεις και 1 άτομο μαζί σου.

• Το κουπόνι πρόσβασης στα AEGEAN Business Lounges (Αθήνα - περιοχή Α-Εκτός Schengen, Θεσσαλονίκη και Λάρνακα) μπορεί να χρησιμοποιηθεί μόνο μια φορά από το μέλος και έναν ακόμη συνοδό όταν ταξιδεύει σε πτήση AEGEAN, Olympic Air ή αεροπορικής εταιρίας-μέλους της Star Alliance και πραγματοποιείτε ταυτόχρονα είσοδο στα AEGEAN Lounges.

katerina**

Member
Επισης εκλεισα με μιλια απο τον προηγουμενο Αυγουστο για τον Ιουνη.
Αν θελει καποιος εναν μπουσουλα, τα δωρεαν εισιτηρια που ανεβαινουν τοσο νωρις ειναι για ευρωπαικες πρωτευουσες και μη εποχιακα. Περιμενω να ανοιξουν για δευτερευοντες μη εποχιακους προορισμους που δεν ειναι πρωτευουσες να κανω μια αλλαγη ημερομηνιας και δεν εμφανιζονται καν τα ανοιξιατικα.

Έχεις δοκιμάσει να κάνεις αλλαγή σε εισιτήρια με μίλια που κλείστηκαν για μετά από τόσο μεγάλο χρονικό διάστημα; Δηλαδή, για παράδειγμα, τα εισιτήρια που έκλεισες από Αύγουστο για Ιούνιο να τα μεταθέσεις ας πούμε για Σεπτέμβριο; Ρωτώ γιατί μου προέκυψε πρόβλημα στην αλλαγή.

Ppetran

Member
1. Αναβάθμιση σε business class μεσω τηλεφωνικου κεντρου δωρεάν. Αν προκύψει άλλη αλλαγη στο εισιτήριο χρεωνεσαι με τα 23€.
3. Θα χρησιμοποιήσεις 1 κουπόνι πριν από κάθε πτήση και παίρνεις και 1 άτομο μαζί σου.
1. Οταν έχω πτήση θεσ. -> Λισαβόνα μέσω αθήνας, μπορώ με ένα κουπόνι business να πάω θεσ.-> αθήνα και αθήνα-> Λισαβόνα και για τις δύο πτήσεις δηλ?
3. Ιδια ερώτηση και για τα Lounges. Με 1 κουπόνι μπορώ να το κάνω χρήση σε θεσ. και αθήνα?

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.745
Μέλη
39.480
Νεότερο μέλος
christinalkp

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom