tatooine
Member
Και της ΤΑΡ.Σε όλες τις πτήσεις της United, σε όλες τις ΗΠΑ, 5 ευρώ είναι οι φόροι
Και της ΤΑΡ.Σε όλες τις πτήσεις της United, σε όλες τις ΗΠΑ, 5 ευρώ είναι οι φόροι
Αθήνα Σιγκαπούρη 45k και 45€Παιδια η Εξαργύρωση μιλίων για Ασία δεν ειναι πλέον συμφερουσα;ταξίδεψε κανεις Κορέα,Ιαπωνία κτλ με εξαργύρωση μιλίων να μας πει κοστη;
Τα μίλια είναι μονόδρομος για πτήσεις έκτος δικτύου της αιγαίου.Εγώ πάντως που δεν έχω εξαργύρωσει ακόμη μίλια γιατί αγοράζω όταν απαιτηθεί εισιτήρια με bonus πόντους έχω καταλήξει ότι ίσως και να μην με συμφέρει στο μέλλον η εξαργύρωση μιλίων.
80.000 + 80κατι οι φοροι πήγαινε έλα Κέιπ Τάουν με τις πιο γρήγορες ανταποκρίσεις. Το δρομολόγιο που έκλεισα εγώ με Αιθίοπες (για Χριστούγεννα) αξίζει 1500€. Λιγο πάνω από τα 1000 κοστίζει με άλλες εταιρίες με μεγαλύτερους φόρους και ανταποκρίσεις. Νομίζω καλό deal (δεν έχω ψάξει βέβαια τον προορισμό για άλλες εποχές). Η Ιαπωνία βγαίνει φθηνή στους φορους όταν πας με έξτρα ανταποκρίσεις (Σιγκαπούρη, Σεούλ). Η Κινα το ιδιο, όχι και τόσο συμφέρουσα στο απευθείας της. (από Αθήνα)Το κακό με την Aegean είναι ότι θεωρεί τους βορειοελλαδιτες όλους μετανάστες της Γερμανίας οπότε απευθείας έχει μόνο Γερμανία.Προσφατα έβαλε Βαρκελώνη κ δεν το πίστευα..
Αν κάποιος εκτός Ευρώπης ταξίδεψε με μίλια πρόσφατα ας πει παρακαλω παραδείγματα γιατί το site της Aegean για εξαργύρωση το βρίσκω ιδιότροπο.ευχαριστω
Με ποιες εταιρείες είναι αυτές οι πτήσεις και έχουν τόσο χαμηλούς φόρους;Αθήνα Σιγκαπούρη 45k και 45€
Σιγκαπούρη Σεούλ 13k και 100€
Για να έχεις μια εικόνα , Αθήνα Χανιά 5k και 32€ φόροι Συμφέρει ή όχι ;
Για καποιον που μπορει να κανει ταξιδια "άκυρες" περιόδους δηλαδή εκτος απο Πασχα Χριστουγεννα Καλοκαιρι βολεύουν τα μιλια για υπερατλαντικά. Δυσκολο να βρεις κατι τετοιο τις συγκεκριμενες περιοδους.Αθήνα Σιγκαπούρη 45k και 45€
Σιγκαπούρη Σεούλ 13k και 100€
Για να έχεις μια εικόνα , Αθήνα Χανιά 5k και 32€ φόροι Συμφέρει ή όχι ;
Αν ειχα αγορασει το εισιτηριο της αλλης ετσιρειας δε θα ειχα το γευμα γιατι στην αλλη δεν εχω στάτους. Οποτε το συνυπολογιζω κι αυτο στην απόφαση παντα. Δεν ειναι ευτελες το ποσο που γλιτωνω απο γευματα καθε χρονο, ειναι μερικες εκατονταδες ευρώ.Το γεύμα στο σαλόνι της Γιουναιτεντ το είχες επειδή έχεις στάτους σε κάποια εταιρεία όχι ότι αγόρασες εισιτήριο με μίλια. Να το λέμε αυτό. Έκτος φυσικά και αν είχες αγοράσει εισιτήριο μπίζνες.
Δεν ισχύει τίποτε από αυτά.Το lounge hopping το έχω κάνει πριν κανένα χρόνο για να πάρω τα 500 μίλια του Aegean lounge και μετά πήγα Lufthansa για τη σουπίτσα, αλλά πετούσα με Lufthansa.
Αφού πετάς με Aegean, με το που θα πας στο lounge της Lufthansa θα σου πουν «όχι εδώ, πηγαινετε στο lounge της Aegean». Τουλάχιστον αυτό γινόταν πριν 2 χρόνια που το επιχείρησα τελευταία φορά.