gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Μόνο σε codeshare πτήσεις σε κάνουν δεκτό στις LUFT, και ή το αντίθετο.
Χριστέ μου τι διαβάζω.Το lounge hopping το έχω κάνει πριν κανένα χρόνο για να πάρω τα 500 μίλια του Aegean lounge και μετά πήγα Lufthansa για τη σουπίτσα, αλλά πετούσα με Lufthansa.
Αφού πετάς με Aegean, με το που θα πας στο lounge της Lufthansa θα σου πουν «όχι εδώ, πηγαινετε στο lounge της Aegean». Τουλάχιστον αυτό γινόταν πριν 2 χρόνια που το επιχείρησα τελευταία φορά.
Ισως να μη χρειαζόταν να πάω στο aegean lounge, δεκτό.Χριστέ μου τι διαβάζω.
Τα 500 μίλια τα παίρνεις μόνο αν πετάς με την αιγαίου, μπεις δεν μπεις στο σαλόνι της είναι άσχετο.
Φυσικά και ένα χρυσό μέλος μπορεί να πάει και στα δυο σαλόνια και σε οποιοδήποτε σαλόνι της συμμαχίας. Αν είναι πλήρες θα του πουν ευγενικά να πάει διπλά η να περιμένει στην ουρά. Δεν μπορούν να αρνηθούν την είσοδο.
Μόνη εξαίρεση, (για το σαλόνι της λουφτφαβε) είναι αν πετάει με κωδικό ΟΑ.
Αυτό που γράφεις τώρα είναι εντελώς διαφορετικό από αυτό που έγραψες πρώτα.Ισως να μη χρειαζόταν να πάω στο aegean lounge, δεκτό.
Αν δεν κάνω λάθος πετούσα με την LH5919 (εισιτήριο με stock number 220, operated by aegean / A30832) και πάλι αν δεν κάνω λάθος πήρα τα 500 μίλια. Να έγινε γιατί μπήκα στο aegean lounge πρώτα; Να υπερισχύει το «operated by»; Ισως, δεν ξέρω.
Στο παρελθόν (όχι πρόσφατο) στο lounge της Loufthansa δεν με έβαλαν και με παρέπεμψαν σε αυτό της Aegean γιατί πετούσα με πτήση της Aegean.
Γιατί δεν είναι συμφέρουσα?Παιδια η Εξαργύρωση μιλίων για Ασία δεν ειναι πλέον συμφερουσα;ταξίδεψε κανεις Κορέα,Ιαπωνία κτλ με εξαργύρωση μιλίων να μας πει κοστη;
Μια γρήγορη ματιά που έριξα ήθελε 90.000 μιλια+400 ευρώ για Τόκυο μου φάνηκαν πολλά άλλα δεν ξέρω αν αυτό ήταν πάντα το σύνηθες.δεν εξαργύρωσα ποτεΓιατί δεν είναι συμφέρουσα?
Αν είναι με επιστροφή τόσα είναι τα μίλια. Τος φόρους τους βάζουν αυτοί.Μια γρήγορη ματιά που έριξα ήθελε 90.000 μιλια+400 ευρώ για Τόκυο μου φάνηκαν πολλά άλλα δεν ξέρω αν αυτό ήταν πάντα το σύνηθες.δεν εξαργύρωσα ποτε
Δεν πουλάς τίποτε.Τα 90.000 είναι πανελα κ 400 οι φόροι.ουσιαστικα πουλάς δηλαδή 90.000 μίλια για 300 ευρώ αν σκεφτεί κανείς ότι τι εισιτήριο για Τόκυο είναι γύρω στα 700?
Σε άλλο ταξίδι τα 90.000 μίλια αξίζουν περισσότερο?
Ίσως Λατινική Αμερική?
Φυσικα και Ευρωπη αξιζουν περισσοτερο. Με 90.000 βγαζεις 8-9 εισιτηρια κατα μεσο ορο των 100 ευρω μινιμουμ και οι φοροι ειναι 30-35 για καθε εισιτηριο. Κανε τις πραξεις να δεις.Τα 90.000 είναι πανελα κ 400 οι φόροι.ουσιαστικα πουλάς δηλαδή 90.000 μίλια για 300 ευρώ αν σκεφτεί κανείς ότι τι εισιτήριο για Τόκυο είναι γύρω στα 700?
Σε άλλο ταξίδι τα 90.000 μίλια αξίζουν περισσότερο?
Ίσως Λατινική Αμερική?