x7777
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Mexico
Εφόσον στα εισιτήρια με μίλια μου χρέωνει δύο άτομα, φαντάζομαι ότι το παιδί το παίρνεις αγκαλία. Όταν κλείνω κανονικά εισιτήρια είναι ξεκάθαρη η χρέωση. Όταν κλείνεις με μίλια πως μπορείς να βάλει θέση και στο παιδί; δεν έχει επιλογή καν.Αν είναι σε πτήση που έχουν καλαθούνες (bassinet) και χωράει λόγω βάρους/μήκους μπορείς να το βάλεις εκεί, αλλά στις περισσότερες εταιρίες πρέπει να το ζητήσεις τηλεφωνικά ώστε να σε βάλουν έγκαιρα στην από το πάνελ όσο προλαβαίνεις τις συνήθως 2 τέτοιες θέσεις (σπανίως παραπάνω, σε κάποιες καμία) στο αεροπλάνο.
Αν δεν πληρώσει για έξτρα θέση θα πρέπει να το έχεις αγκαλιά, εκτός αν είσαι τυχερός και υπάρχει άδεια θέση δίπλα σου. Η έξτρα θέση πάει σε τιμή παιδικής ή κανονικής ανάλογα την εταιρία, δεν έχω δει καμία να δίνει γενναία έκπτωση.
Μου βγάζει αυτόματη τη χρέωση. Θα τα κλείσω και θα πάρω τηλέφωνο να δω τι θα μου πούνε.
Άσχετο αλλά μου κάνει εντύπωση η διαθεσιμότητα σε turkish με μίλια, για Μεξικό για την περίοδο της ημέρας των νεκρών έχει πάρα πολλά.