• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Όταν κλείνεις κάποιο εισιτήριο με μίλια τι ισχύει για τις αποσκευές;

pan82

Member
Όταν κλείνεις κάποιο εισιτήριο με μίλια τι ισχύει για τις αποσκευές;
Εσύ διαλέγεις τι εισιτήρια θα βγάλεις όπως και στα κανονικά, επιλέγεις ανάμεσα σε flex, comfort flex και business με τους ανάλογους πόντους πάντα. Οπότε έχει και τις αντίστοιχες αποσκευές.

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Εσύ διαλέγεις τι εισιτήρια θα βγάλεις όπως και στα κανονικά, επιλέγεις ανάμεσα σε flex, comfort flex και business με τους ανάλογους πόντους πάντα. Οπότε έχει και τις αντίστοιχες αποσκευές.
Ναι έκανα μια δοκιμή και το είδα. Στην ουσία σε ξεκινάει από Flex δεν αφήνει να επιλέξεις economy και αυτό ακριβώς ήταν που με ενδιέφερε. Ευχαριστώ πολύ.

taver

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Iles Kerguelen
Ναι έκανα μια δοκιμή και το είδα. Στην ουσία σε ξεκινάει από Flex δεν αφήνει να επιλέξεις economy και αυτό ακριβώς ήταν που με ενδιέφερε. Ευχαριστώ πολύ.
Το Flex ΕΙΝΑΙ Economy... (χωρίς βαλίτσα).

Α, και επειδή δεν το διευκρίνησες, αν κλείνεις εισιτήριο με άλλη εταιρία της συμμαχίας και όχι την Aegean/OA, το εισιτήριο σου περιλαμβάνει πάντα βαλίτσα.

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez
καλημέρα σας! προσπαθώ να μεταφέρω/ εξαργυρώσω τα miles & bonus στην Accor Hotels και δεν μπορώ βρε παιδιά, έχει 3 μέρες.. παίρνω τηλέφωνο στην Aegean δεν μπορούν εκείνοι να το κάνουν για μένα πρέπει εγώ μέσω του site αλλά δεν...θέλω να τα εξαργυρώσω σε Ibis που θα μείνω...το έκανεσ κάποιος πρόσφατα να μας πεί..?
thanks

Travelmess

Member
Καλημέρα, ερώτηση για το codeshare / συνεργασία Aegean-SAS μετά την 1η Σεπτεμβρίου.
Bλέπω οτι πτήσεις με segments Aegean-SAS από το site της Aegean δίνουν μίλα. Πχ, 8Σεπτ HER-ATH-OSL δίνει 2130 σε comfortflex.
Ξέρει κανείς αν θα υπάρχει πρόσβαση στο lounge στο Όσλο σε Gold - Miles and Bonus;

Arwindan

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Το Flex ΕΙΝΑΙ Economy... (χωρίς βαλίτσα).

Α, και επειδή δεν το διευκρίνησες, αν κλείνεις εισιτήριο με άλλη εταιρία της συμμαχίας και όχι την Aegean/OA, το εισιτήριο σου περιλαμβάνει πάντα βαλίτσα.
Ναι σωστά. Βασικά αυτό που με ενδιάφερε είναι να έχω χειραποσκευή και προσωπικό αντικείμενο κάτι που η Aegean δεν δίνει στον Light ναύλο, αλλά μόνο από Flex και πάνω.

paefstra

Member
καλημέρα σας! προσπαθώ να μεταφέρω/ εξαργυρώσω τα miles & bonus στην Accor Hotels και δεν μπορώ βρε παιδιά, έχει 3 μέρες.. παίρνω τηλέφωνο στην Aegean δεν μπορούν εκείνοι να το κάνουν για μένα πρέπει εγώ μέσω του site αλλά δεν...θέλω να τα εξαργυρώσω σε Ibis που θα μείνω...το έκανεσ κάποιος πρόσφατα να μας πεί..?
thanks
Μερατρεπεις 8.000 μιλια σε 2000 Accor ποντους στον λογαριασμο miles and bonus και περιμενεις καμια βδομαδα να εμφανιστουν στον λογαριασμο σου της Accor . Μετα μεσα απο το σαιτ της Accor εξαργυρωνεις τους 2000 Accor ποντους σε Ibis style πχ που ειναι συνηθως ακριβα.
Αυτο αντιστοιχει σε εκπτωση ΜΟΛΙΣ 40 ευρω σε ενα ακριβο δωματιο ενω με 8000 μιλια βγαζεις εισιτηριο 150 ευρω.
Εισαι σιγουρη οτι αξιζει για 40 ευρω?

Last edited:

giannis228

Member
thanks
απλα μετατρεπεις τους ποντους ... κλεινεις το ξενοδοχειο και πληρωνεις απο κοντα με ποντους

ΡΕΝ

Member
Επόμενο Ταξίδι
?????
Ταξίδι-Όνειρο
Saint Tropez
Μερατρεπεις 8.000 μιλια σε 2000 Accor ποντους στον λογαριασμο miles and bonus και περιμενεις καμια βδομαδα να εμφανιστουν στον λογαριασμο σου της Accor . Μετα μεσα απο το σαιτ της Accor εξαργυρωνεις τους 2000 Accor ποντους σε Ibis style πχ που ειναι συνηθως ακριβα.
Αυτο αντιστοιχει σε εκπτωση ΜΟΛΙΣ 40 ευρω σε ενα ακριβο δωματιο ενω με 8000 μιλια βγαζεις εισιτηριο 150 ευρω.
Εισαι σιγουρη οτι αξιζει για 40 ευρω?
αρχικά ευχαριστώ για την πληροφορία. Απλά στην Κύπρο η Miles + bonus της Aegean έχει καταργηθεί πλέον - έκανα συνεργασία με άλλη Τράπεζα, έτσι δεν θα μαζέψω πλέον άλλα μίλια γιαυτό είπα να τους εξαργυρώσω με την διαμονή, γιατί να ταξιδέψω με aegean για να μαζέψω και άλλα μίλια λίγο δύσκολο λόγω τιμής φυσικά και επίσης τα μίλια που έχω αρκούν μόνο για 1 άτομο...τώρα σκέφτηκα σωστά όχι..δεν ξέρω :)

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Θέλω να κλείσω εισιτήρια για 2 ενήλικες και ένα βρέφος (κάτω του 1 έτους). Όταν πάω μέσω miles and bonus βρίσκω με Turkish στις ημερομηνίες που θέλω και ουσιαστικά με χρεώνει μίλια μόνο για τους 2 ενήλικες. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Χρειάζεται για το παιδί να κάνω κάτι άλλο;
Να αναφέρω οτι πρόκειται για μεγάλη πτήση, που δε ξέρω κατά πόσο μπορεί να καθίσει το παιδί στην αγκαλία (αν το επιτρέπουν δηλαδή)

giota235

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puglia, Dubrovnik
Ταξίδι-Όνειρο
Μάτσου Πίτσου, Αργεντινή
Θέλω να κλείσω εισιτήρια για 2 ενήλικες και ένα βρέφος (κάτω του 1 έτους). Όταν πάω μέσω miles and bonus βρίσκω με Turkish στις ημερομηνίες που θέλω και ουσιαστικά με χρεώνει μίλια μόνο για τους 2 ενήλικες. Έχει κανείς ανάλογη εμπειρία; Χρειάζεται για το παιδί να κάνω κάτι άλλο;
Το βρέφος δεν θα χρεωθεί με μίλια, παρά μόνο με ένα μικρό ποσό που αντιστοιχεί σε φόρους. Εάν δεν στο βγάζει καν ως επιλογή, μίλησε με την εξυπηρέτηση. Δεν είναι κάτι, το διεκπεραιώνουν άμεσα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.622
Μέλη
39.361
Νεότερο μέλος
stavros88

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom