Pierre_1976
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Barcelona
- Ταξίδι-Όνειρο
- Σεληνη
Πώς γίνεται αυτό γιατί εμένα δε μου την τοποθετεί στο mydei εφόσον έχει τοποθετηθεί εδώ και 11 μήνες η δική μου
Πώς γίνεται αυτό γιατί εμένα δε μου την τοποθετεί στο mydei εφόσον έχει τοποθετηθεί εδώ και 11 μήνες η δική μου
το έχουμε αναφέρει τόσες φορές σε κάθε λογαριασμό πλέον μπορεί να μπει μια κάρτα μιλίων οπότε βάζετε απλά μια άλλη να αποδεσμευθεί η δική σας και τη περνάτε στο νέο Mydei. Τώρα το που θα βρείτε άλλη κάρτα δε χρειάζεται να συζητηθεί είναι αρκετά εύκολο θεωρώ...Πώς γίνεται αυτό γιατί εμένα δε μου την τοποθετεί στο mydei εφόσον έχει τοποθετηθεί εδώ και 11 μήνες η δική μου
Εξαρταται απο το ποσα μιλια εχεις στο πορτοφολι σου. 33.500 μιλια για 300 ευρω ειναι πολυ λιγα, ουτε 10 ευρω ανα 1000 μιλια.. Αλλα αν σου περισσευουν πολλα μιλια, τα καις να μην καθονται ετσι.Καλησπέρα στην παρέα! Μπορεί κάποιος έμπειρος να μου πει τι είναι καλύτερα να κλείσω, 2 εισιτήρια μετ'επιστροφης με 900 ευρώ ή εξαργύρωση 67.000 μιλίων +300 ευρώ?Ευχαριστώ πολύ!!!
Ήδη έκαψα 140.000 για τα βασικά εισιτήρια Τα 67.000 είναι τα τελευταία μου και είμαι σε δίλημμαΕξαρταται απο το ποσα μιλια εχεις στο πορτοφολι σου. 33.500 μιλια για 300 ευρω ειναι λιγα. Αλλα αν σου περισσευουν πολλα μιλια, τα καις να μην καθονται ετσι.
Ειναι κακη αναλογια 10 ευρω ανα 1000 μιλια.Ήδη έκαψα 140.000 για τα βασικά εισιτήρια Τα 67.000 είναι τα τελευταία μου και είμαι σε δίλημμα
Γιατί τα ορίζεις σαν "τελευταία" τα 67000; Θα μπορούν να χρησιμοποιηθούν στο μέλλον. Εντωμεταξύ και τα 300 ευρώ σαν φόροι είναι πολλά, οπότε θα μπορούσες να τα κρατήσεις κάβα για επόμενη φορά.Ήδη έκαψα 140.000 για τα βασικά εισιτήρια Τα 67.000 είναι τα τελευταία μου και είμαι σε δίλημμα
Εσύ διαλέγεις τι εισιτήρια θα βγάλεις όπως και στα κανονικά, επιλέγεις ανάμεσα σε flex, comfort flex και business με τους ανάλογους πόντους πάντα. Οπότε έχει και τις αντίστοιχες αποσκευές.Όταν κλείνεις κάποιο εισιτήριο με μίλια τι ισχύει για τις αποσκευές;
Ναι έκανα μια δοκιμή και το είδα. Στην ουσία σε ξεκινάει από Flex δεν αφήνει να επιλέξεις economy και αυτό ακριβώς ήταν που με ενδιέφερε. Ευχαριστώ πολύ.Εσύ διαλέγεις τι εισιτήρια θα βγάλεις όπως και στα κανονικά, επιλέγεις ανάμεσα σε flex, comfort flex και business με τους ανάλογους πόντους πάντα. Οπότε έχει και τις αντίστοιχες αποσκευές.
Το Flex ΕΙΝΑΙ Economy... (χωρίς βαλίτσα).Ναι έκανα μια δοκιμή και το είδα. Στην ουσία σε ξεκινάει από Flex δεν αφήνει να επιλέξεις economy και αυτό ακριβώς ήταν που με ενδιέφερε. Ευχαριστώ πολύ.