litanies
Member
ισχύει για go light αν δεν ειναι 3 γράμματα, θυμάμαι στάνταρ το P τα αλλα δεν τα θυμάμαι
Τα οποια ειναι πολυ πιο ακριβα απ τα απλα golightισχύει για go light αν δεν ειναι 3 γράμματα, θυμάμαι στάνταρ το P τα αλλα δεν τα θυμάμαι
Πιστεύω πως όχι.Τα οποια ειναι πολυ πιο ακριβα απ τα απλα golight
Όπως έγραψε και αλλού ένας φίλος, υπάρχει και αυτό για μια καλή-αξιόπιστη ματιά στους φόρους:
https://www.united.com/ual/en/gr/flight-search/book-a-flight/redeemmiles/rev
Να θυμάστε μόνο να βάζετε μία μόνο στάση. Τα μίλια που χρειάζονται υπάρχουν στους πίνακες της Aegean, εδώ βλέπεις φόρους αλλά (το βασικότερο) και τι πτήσεις-συνδυασμοί παίζουν.
Άλλο και τούτο πάλι. Γιατί ενώ στο link της United μου βγάζει μια χαρά τις πτήσεις με μίλια για συγκεκριμένη ημερομηνία, όταν ψάχνω το συγκεκριμένο δρομολόγιο μέσω της Aegean βγάζει error? Υπάρχει περίπτωση τα μίλια που βλέπω να μην αφορούν τη Star Alliance? Δε ξέρω πως λειτουργεί η United..Πάντως ενώ έχουν βάλει ένα σωρό προορισμούς κ αεροδρόμια (που δεν είχα ξαναματακούσει) είναι τρομερά δύσκολο να βρεις εκτός γνωστών μεγάλων προορισμών, όλο error βγάζει το σύστημα... Ακόμα κ αν ψάξεις για εσωτερικές πτήσεις πάλι δύσκολα... Πχ ενώ για ATH-LAX μου βγάζει διαθεσιμότητα κάθε μέρα σχεδόν, αν το ψάξω Aθήνα-Χονολουλού ή Λος Άντζελες-Χονολουλού τζίφος!! Σε όσες ημερομηνίες κ αν προσπάθησα (ενώ έχει πτήσεις η United εκείνες τις μέρες)
Τέλος πάντων. Μην είμεθα κ αχάριστοι
Κι οποίος το πάρει από τον Κωτσόβολο Σταδίου έχει Χ 16 μίλια το ποσό με American Exoress Και δε χρειάζομαι άλλο ταμπλετ...κλάψ.Βροχη μιλιων ο Κωτσος παλι. Για ταμπλετ αυτό το μήνα.
http://www.alphabonus.gr/default.asp?pid=79#tablet
δλδ, αν πάρεις tablet 450€, θα λάβεις 70.000*16=1.120.000 πόντους? ή δεν έχω καταλάβει καλά? Γιατί κάπου διάβασα ότι υπάρχει κάποιο όριο πόντων κάθε μήναΚι οποίος το πάρει από τον Κωτσόβολο Σταδίου έχει Χ 16 μίλια το ποσό με American Exoress Και δε χρειάζομαι άλλο ταμπλετ...κλάψ.
Το αγοράζεις και το πουλάς.Κι οποίος το πάρει από τον Κωτσόβολο Σταδίου έχει Χ 16 μίλια το ποσό με American Exoress Και δε χρειάζομαι άλλο ταμπλετ...κλάψ.