fotast
Member
Εννοείς τα κουπόνια αναβάθμισης άν είσαι silver;Τηλεφωνικά μόνον γίνεται.Παίρνεις τηλ. καί άν υπάρχει θέση το κάνουν.Για τα κουπονια για business class ξερει κανεις πως χρησιμοποιουνται?
Εννοείς τα κουπόνια αναβάθμισης άν είσαι silver;Τηλεφωνικά μόνον γίνεται.Παίρνεις τηλ. καί άν υπάρχει θέση το κάνουν.Για τα κουπονια για business class ξερει κανεις πως χρησιμοποιουνται?
Δεν ξέρω τι συνδυασμούς σου βγάζει, πάντως η Norwegian πετάει και στο JFK και στο Newark. Στο πρώτο σίγουρα από Gatwick, Oslo, Stockholm, CDG, Copenhagen. Στο Newark λογικά από καμια Ρώμη. Αλλά και στα δύο μια χαρά θα είσαι.Να ρωτήσω κάτι τους παλιούς και έμπειρους στα μίλια γιατί μου φαίνεται λίγο απίθανο. Βάζω πχ Αθήνα-Νέα Υόρκη και επιστροφή και στις διάφορες εναλλακτικές με φόρους 300-500€ μου βγάζει και τη Norwegian μέσω στοκχόλμης με φόρους 80€ πήγαινε έλα. Προφανώς δε πηγαίνει στο κεντρικό αεροδρόμιο απλά μου φαίνεται λίγο απίθανο που οι φόροι είναι για υπερατλαντικό ταξίδι όσο είναι για ευρώπη με aegean, ξέρω βέβαια ότι η norwegian είναι low cost αλλά και πάλι σχεδόν 400€ διαφορά σε φόρους. Δηλαδή με 60000 πόντους δίνω συνολικά μόνο 80€ φόρους και τις 4 διαδρομές και πάω πήγαινε έλα Ν. Υόρκη χωρίς έξτρα άλλη χρέωση;
Μπορείς να το κάνεις αμέσως μετά την κράτηση και μέχρι 2 ώρες πρίν την πτήση.Αλλά γιατί να περιμένεις τελευταία στιγμή;Ευχαριστω fotast.ναι αυτο εννοουσα!