A αυτό δεν το γνώριζα, καινούρια στα miles and bonus γαρ. Πάντως τελικά από το λινκ που είδα κατάλαβα ότι στην επόμενη κράτηση εξαργυρώνονται αυτόματα τα μίλια, δεν κατάλαβα κάτι τέτοιο με διαθεσιμότητα. Καλά που μου το είπες. Από νησί... μην το ψάχνεις. Δωδεκάνησα είμαι και, αν δεν είσαι Ρόδο ή Κω, δεν παίζει μόνο πτήση αλλά συνδυασμός πλοίου-αεροπλάνου κι όταν έκανα την ερώτηση η πτήση θα γινόταν μέσω αυτών των νησιών. Τελικώς κατέληξα μέσω Πειραιά... Οι πτήσεις πανάκριβες (μιλάμε για τρελά ποσά τύπου 300+ ευρώ) κι οι δε φθηνές με τις μικρές εταιρείες απλά δεν παίζουν είτε γιατί υπάρχει (εξαντλημένη) λίστα αναμονής είτε γιατί μπορεί να το χάσεις, όταν βγει μια χ διαθεσιμότητα πολύ φθηνών εισιτηρίων. Που κι αυτά δεν είναι πολλά γιατί μιλάμε για ελάχιστες πτήσεις τύπου 1 πτήση τη μέρα κι αυτό όχι κάθε μέρα κι αυτό με μικρής χωρητικότητας αεροπλάνα. Είμαι Δωδεκάνησα για δουλειά. Όποιος μπορεί να τα αποφύγει για δουλειά ας τα αποφύγει, τουλάχιστον το χειμώναΠρώτον σε ποιο νησί; και δεύτερον έχει διαθεσιμότητα σε award εισιτήρια την ημερομηνία που θέλεις; μην τα αγοράσεις άδικα...