• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Aegean Airlines Πρόγραμμα τακτικών επιβατών Miles + Bonus

frenchman

Member
Επόμενο Ταξίδι
Venice
Ταξίδι-Όνειρο
Antarctica
Που ακριβώς μπαίνουμε για να το ψάξουμε αυτό ρε παιδιά?
Πείτε και σε μένα που δεν έχω εξαργυρώσει ποτέ

evi01

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Η γη ολάκερη!
Μπαίνεις στο λογαριασμό σου και κάτω δεξιά στην εξαργύρωση μιλίων...

GTS

Member
Όπως έγραψε και αλλού ένας φίλος, υπάρχει και αυτό για μια καλή-αξιόπιστη ματιά στους φόρους:

https://www.united.com/ual/en/gr/flight-search/book-a-flight/redeemmiles/rev

Να θυμάστε μόνο να βάζετε μία μόνο στάση. Τα μίλια που χρειάζονται υπάρχουν στους πίνακες της Aegean, εδώ βλέπεις φόρους αλλά (το βασικότερο) και τι πτήσεις-συνδυασμοί παίζουν.

paefstra

Member
Πωπω ειναι απιστευτο. Ενδεικτικα εγω που αναρωτιομουν τοσο καιρο πως στο καλο θα φαω μονο μιλια για να παω Ριγα που ειναι απομονωμενη σε συγκεκριμενη ημερομηνια, επρεπε να φαω 12.500 μιλια ως το Ελσινκι η τη Στοκχολμη με 32 ευρω και μετα αλλη πτηση εξτρα η πλοια, λεωφορεια κλπ.
Τωρα βλεπω οτι με 15000 μιλια και μονο 44 ευρω κλεινεις τις δυο συνεχομενες πτησεις και καθαρισες.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Που το βλέπεις αυτο?
Τι εννοείς εγώ ειδα σε πολλά και bussiness θέσεις κανονικά
Δε ξέρω που κοιτατε δεν τα εψαξα κ ολα.. ενδεικτικά εβαλα νεα Υόρκη κ λος Άντζελες για καλοκαίρι απο Αθηνα απλη μεταβαση κ εχει καθε μερα διαθεσιμότητα σε οικονομικη. Στηλη business πουθενά εστω να ειναι κενη... μου έκανε εντύπωση γιατι πριν δυο χρονια που εψαχνα τηλεφωνικα για καλοκαίρι 16 έβρισκα διάφορα δρομ business με την Turkish κυρίως. .. τωρα τίποτα; ;

Μακαρι να ισχύει αυτο που λετε. Να τονισω μιλαω για εκτός Ευρώπης

Όταν μπορεσω θα ψαξω καλυτερα μπας και..

paefstra

Member
Δε ξέρω που κοιτατε δεν τα εψαξα κ ολα.. ενδεικτικά εβαλα νεα Υόρκη κ λος Άντζελες για καλοκαίρι απο Αθηνα απλη μεταβαση κ εχει καθε μερα διαθεσιμότητα σε οικονομικη. Στηλη business πουθενά εστω να ειναι κενη... μου έκανε εντύπωση γιατι πριν δυο χρονια που εψαχνα τηλεφωνικα για καλοκαίρι 16 έβρισκα διάφορα δρομ business με την Turkish κυρίως. .. τωρα τίποτα; ;

Μακαρι να ισχύει αυτο που λετε. Να τονισω μιλαω για εκτός Ευρώπης

Όταν μπορεσω θα ψαξω καλυτερα μπας και..
Μάλλον δε φτάνουν τα μίλια σου, γι αυτο σου επιτρέπει να διαλέξεις μόνο οικονομική.

taxidiara

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
ΓΥΡΟΣ Η.Π.Α.
Μάλλον δε φτάνουν τα μίλια σου, γι αυτο σου επιτρέπει να διαλέξεις μόνο οικονομική.
Ε οχι... μη σου πω τωρα ποσα εχω κ ζαλιστεις... φτάνουν κ περισσευουν ξερω τι λεω..

Κατι αλλο φταιει. Οταν εχω χρόνο θα ψαξω καλύτερα

Hugin

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Πάντως πριν απο 20 λεπτα το σαιτ της Aegean έδινε διαθεσιμότητα για 3 business απο AΤΗ για JFK με επιστροφή το καλοκαίρι και πηρα τηλ να ρωτήσω κάτι το τηλεφωνικό τους κέντρο. Στο τηλέφωνο δεν έβλεπε την διαθεσιμότητα τις συγκεκριμένες μερες. Δεν προχώρησα την κράτηση μέσω του σαιτ αλλα είναι παράξενο να φαίνεται στο σαιτ και οχι στο τηλεφωνικό κέντρο.

dimaq

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΜΑΔΡΙΤΗ
Για τα κουπονια για business class ξερει κανεις πως χρησιμοποιουνται?

maria91

Member
Εγω εχω μια αλλη ερωτηση,για να παρεις εισιτηριο με μιλια για εξωτερικο εχει σχεση η βαθμιδα?δηλαδη δινουν την δυνατοτητα μονο στα silver μελοι ή και στα blue??

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.383
Νεότερο μέλος
eleni.marka81

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom