gioannis13
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου πετάει αεροπλάνο...
- Ταξίδι-Όνειρο
- Χωρίς ρολόι στο χέρι !!!
Έτσι κ' αλλιώς εφόσον πετάτε διακεκριμένη θέση θα πάτε σε κάποιο σαλόνι ! Δεν χρειάζεται να είστε μέλος.
Έτσι είναι ακριβώς! Έφαγα πόρτα στην Αθήνα, αλλά μπήκα κανονικά στο lounge της Θεσσαλονίκης με το κουπόνι της silver βαθμίδας.Δεν ισχύει η είσοδος στο εντός Σέγκεν lounge για silver μέλη εδώ και δύο χρόνια σχεδόν. Ισχύει για το εκτός Σέγκεν στην Αθήνα, και για τα σαλόνια της εταιρείας σε Θεσσαλονίκη και Λευκωσία.
Έχω πτήση για Μπιλμπάο την Παρασκευή, το εισιτηριο ειναι κλεισμενο με μίλια και ειμαστε 2 ατομα στην ίδια κρατηση, εγω silver ο άλλος blue. Εχω κουπόνια για το lounge, μπορουμε να μπουμε 2 ατομα; αν ναι, σε ποιο lounge?
Επιβεβαιώνω και εγώ. Μόνο Θεσσαλονίκη για εντός Σένγκεν τα κουπόνια της Silver.Έτσι είναι ακριβώς! Έφαγα πόρτα στην Αθήνα, αλλά μπήκα κανονικά στο lounge της Θεσσαλονίκης με το κουπόνι της silver βαθμίδας.
Καλησπέρα,Καλησπέρα! Ήθελα να ρωτήσω αν, κατά τη γνώμη σας, έχει νόημα να έχει κάποιος Miles+Bonus της Aegean και ταυτόχρονα Miles+More της Lufthansa με δεδομένο ότι είναι στην ίδια συμμαχία.
ΝαιΕρωτηση που νομιζω εχω ξανακάνει, πετάω αυριο, η κρατηση εγινε με μίλια, economy flex
View attachment 476825
δικαιούμαι 1 χειραποσκευή + 1 προσωπικο αντικείμενο (backpack), σωστα;
Αφου λέει flex σίγουρα θα έχεις και τα δύο.Ερωτηση που νομιζω εχω ξανακάνει, πετάω αυριο, η κρατηση εγινε με μίλια, economy flex
View attachment 476825
δικαιούμαι 1 χειραποσκευή + 1 προσωπικο αντικείμενο (backpack), σωστα;
το απλο εισιτηριο δεν δινει βαλιτσα ... εκτος αν κλεισει αυτο με τα λιγο περισσοτερα μιλιαΑφου λέει flex σίγουρα θα έχεις και τα δύο.
Όταν κάνετε εξαργύρωση με μίλια δεν δίνει δώρο και βαλίτσα 23 Kg η Aegean;
Πάντως, στα εισιτήρια με bonus πόντους δίνει και βαλίτσα και χειραποσκευή 8kg και προσωπικό αντικείμενο.