• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρωτο ταξιδι και μαλλον μοναδικο,βοηθεια

kithira

Member
καλησπερα ,φανταζομαι σας ζητανε πολλοι την βοηθεια σας ,αφου βλεπω οτι καποια μελη εχουν γυρισει ολο τον κοσμο 2 φορες ,τους ζηλευω και τους ευχομαι να συνεχισουν ετσι.λοιπον θα μας κανουν λογω γαμου (πριν 4 χρονια)δωρο ενα ταξιδι στο εξωτερικο.τα χρηματα ομως δεν ειναι πολλα .θελουμε λοιπον να συνδιαζει οικονομικη τιμη,τροπικα τοπια και παραλιες αλλα να δουμε και καποιο αξιοθεατο,οι πληροφοριες ειναι τοσες πολλες που πελαγωσα.ααα θα παμε τελη νοεμβριου αρχες δεκεμβριου.σκεφτομουν ταιλανδη αλλα οι μισοι τρελαινονται κ οι υπολοιποι σιχαινονται .ευχαριστω πολυ

villi

Member
Αγαπητή kithira καλώς ήρθες στο φόρουμ,φαντάζομαι σε λίγο θα σε καλωσορίσουν οι Anna-Panos και ο Μakisg,συγνώμη παιδιά αλλά σας πρόλαβα!
Γιατί τέτοια απαισιοδοξία βρε κοπελιά?Πρώτο και μοναδικό ταξίδι?
Γράψε μας αν θέλεις για τι ποσό μιλάμε ακριβως και πόσες μερες διαθέτεις για να κάνουμε προτάσεις.
Επίσεις ποιος μισεί την Ταϋλάνδη και για ποιο λόγο?Στο φόρουμ μάλλον φανατικούς λάτρεις θα βρεις,εμού συμπεριλαμβανομενου.

kithira

Member
villi μου σε ευχαριστω για την αμεση απαντηση σου ,αν και εγω αργησα να απαντησω παρασυρθηκα με τις ιστοριες που διαβαζω .οι συγγενεις μας ειπαν μεχρι 4000 αλλα δεν θελω να φτασω αυτο το ποσο γιατι ειναι και αυτοι σε περιεργη οικονομικη κατασταση.αν λοιπον μπορεις να προτινεις κατι με λιγοτερα χρηματα αλλα να μου μεινει αξεχαστο θα το εκτιμουσα και θα χρωσταγα .δεν ειμαι κολλημενη στην ιδεα ασιας ,λογω οικονομικων την σκεφτομαι

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!
καλως ορισες kithira!!!οπως διαβασα κ παραπανω θελεις ενα ταξιδι με λιγοτερο απο 4000..οι επιλογες σου ειναι πολλες!ο κοσμος ειναι μεγαλος κ εχει τοσα μερη να δεις!!δικη μου αποψη ειναι πως αφου ταξιδευεις για πρωτη φορα στο εξωτερικο πρεπει να δεις κατι που θα σου μεινει αξεχαστο!!κατα την ταπεινη μου αποψη η ταυλανδη κ γενικα η ασια δεν ειναι ο προορισμος που θα σε ενθουσιασει..ας μην παρεξηγηθω,δεν εχω παει εκει απλα για μενα οι πανεμορφες θαλασσες που μας παρουσιαζουν δεν συγκρινονται με τις ελληνικες...αποψη μου παντα..στη θεση σου θα πηγαινα 2 βδομαδες στην ευρωπη..αφου εχεις σκοπο να πας αρχες δεκεμβρη,η ευρωπη θα εχει ηδη στολιστει!!ολα θα ειναι παραμυθενια..θα επελεγα να επισκεφθω το παρισι και το λονδινο και γιατι οχι τη βιεννη,το βερολινο,τη βουδαπεστη..οι πολεις αυτες γινονται μαγικες το χειμωνα..το κρυο ισως ειναι κατι που θα σε εμποδιζε αλλα με το σωστο ρουχισμο δε θα υπαρξει προβλημα..πιστευω πως μπορεις να ταξιδεψεις με λιγοτερο απο 3.500 ευρω για 15 μερες..στη θεση σου θα πηγαινα 5 μερες λονδινο,5 μερες παρισι και 5 μερες βιεννη-σαλτσμπουργκ..μπορεις να πεταξεις με την easyjet για λονδινο,στη συνεχεια να πας αεροπορικως η με τρενο παρισι και στη συνεχεια βιεννη..αυτο πιστευω το ταξιδι θα ειναι κατι που θα σ ενθουσιασει..ακομη κ να μην ξαναπας στο εξωτερικο,θα εχεις ηδη δει 4 πανεμορφα μερη!!!

εκανα μια ερευνα για να σε διευκολυνω και βρηκα πολυ καλες τιμες σε αεροπορικα..αθηνα-λονδινο,λονδινο-παρισι,παρισι-βιεννη,βιεννη-αθηνα με μονο με 770 ευρω τα 2 ατομα!!!οσων αφορα τα ξενοδοχεια βρηκα για 5 νχυτες στο λονδινο,5 στο παρισι και 4 στη βιεννη τιμη που φτανει τα 2250 ευρω!!αξιζει να σημειωθει οτι τα ξενοδοχεια ειναι 4* και κεντρικα!!επομενως με 3000 ευρω εχεις καλυψει τη διαμονη κ τα αεροπορικα σου..φυσικα μπορεις να βρεις κ φθηνοτερα δωματια..αν ενδιαφερεσαι πες μ να σου στειλω τα site των ξενοδοχειων και τις τιμες των αεροπορικων..εννοειται πως η τιμη των 3000 ειναι για 2 ατομα...

Last edited by a moderator:

kithira

Member
fifh μου σε ευχαριστω πολυ για την απαντηση και τον κοπο που εκανες να βρεις ολες αυτες τις πληροφοριες .στειλε μου να τα εχω υποψιν μου ,ξερεις τωρα ομως μου εχει κολλησει το μυαλο σε κατι πιο εξωτικο ,αλλα δεν ειμαι αρνητικη ,εξεταζω και την προταση σου

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!
οπως θελεις εσυ...θα στα στειλω..:)θα μπορουσες να πας μαλδιβες σε συνδυασμο με ντουμπαι..πολλα πακετα εχουν κατι αντιστοιχο κ νομιζω πως με 1500 το ατομο θα βρεις κατι που να σου αρεσει..

kithira

Member
να εισαι καλα σε ευχαριστω πολυ .εχεις παει σε καποιο εξωτικο προορισμο εσυ?ειπες ασια οχι αλλα πχ μπαχαμες,τζαμαικα ,αγιο δομινικο ??εχω ενθουσιαστει !!!δεν ξερω τι να πρωτο κοιταξωωωωω

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!
οχι δεν εχω παει γι αυτο δε μπορω να εκφερω γνωμη..το μοναδικο υπερατλαντικο ταξιδι μ ηταν στη νεα υορκη..μετα ευρωπη μονο προς το παρον..

villi

Member
Σου προτείνω λοιπόν Μπανκγκοκ 2 μέρες οπωσδήποτε,προσωπικά παραμένει η αγαπημένη μου Ασιατική πρωτεύουσα και μετά να διαλέξεις ένα νησί ή συνδυασμό νησιών όπως Πι-Πι,Σαμούι,Πανγκάν.Τα δύο τελευταία συνδυάζονται υπέροχα και έχεις πάμπολλες επιλογές σε θαλάσσιες εκδρομές με σνόρκελινγκ,καγιάκ,θαλάσσια πάρκα κλπ.Τα 4000 φτάνουν και περισσεύουν αν βρεις καλό αεροπορικό τώρα που το συζητάμε!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom