• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρωτο ταξιδι και μαλλον μοναδικο,βοηθεια

fifh

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Ισπανίας!!!!
Ταξίδι-Όνειρο
Νορβηγικά Φιορδ!

kithira

Member
οταν αποφασισω τον προορισμο θα παω σε πρακτορειο φοβαμαι να τα κανονισω μονη μου .villi εχεις παει σε εξωτικους προορισμους εκτος ασιας?

GTS

Member
Με τα χρήματα αυτά πάντως κάνετε ένα 15ήμερο πολύ ωραίο ταξίδι στη Ν.Α. Ασία (Ταϋλάνδη, Λάος, Καμπότζη, Βιετνάμ) και με πολύ ωραίο νησάκι μέσα. Πήγαινε σε ένα πρακτορείο και πες τους ότι εκεί θες να πας, δες τα μέρη-αξιοθέατα και αποφάσισε τι θες να δεις και που θες να πας και πες τους να σου βγάλουν πρόγραμμα.

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
15 μέρες για ταυλανδη-Λάος-καμποτζη και Βιετναμ;:shock:
μηπως εννοείς για ενα απο αυτα; Γιατι για ολα οι μέρες νομιζω ειναι παρα πολυ λίγες...

GTS

Member
Ε όχι όλες τις χώρες, προφανώς. Αλλά λόγω φτηνών πτήσεων μπορούν να γίνουν πολλοί ωραίοι συνδυασμοί, με επιλεγμένα highlights.

kithira

Member
rena 1988 φανταζομαι ενα απο αυτα και καποιο νησι εννοει ο gts.εσυ εχεις παει σε αυτα τα μερη?στην καραιβικη ?εχεις παει?μεταξυ των 2 ?ποιο ειναι καλυτερο?

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
@GTS με βρίσκεις απολύτως σύμφωνη.
@kithira, δυστυχως καραιβικη δεν εχω παει ακομη για να εχω άποψη. Εγω θα σου πρότεινα αυτο που ειπε και ο GTS...προσανατολίσου προς τας Ανατολάς. Μπορείς να κανεις πολυ ωραίος συνδυασμούς. Και οι πτήσεις απο το ενα μέρος στο αλλο ειναι οικονομικές...απλα δεν ξερω σε ποιο νησάκι αναφέρεται ο GTS...Πουκετ; phu quoc??

Για ποια εποχή μιλάμε;;;

Last edited by a moderator:

kithira

Member
αληθεια ??ρενα 1988 που ?gts se ευχαριστω μπαινω να δω

gts αυτο με τις σαυρες με ξετρελανε

GTS

Member
Εγώ σε 20 μέρες θα περάσω από Ταϋλάνδη, Λάος και Βιετνάμ, κάνοντας 10 πτήσεις με 5 διαφορετικές εταιρείες. Υπερ-παραγωγή!

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Ότι καλύτερο, θα γλύτωσεις και απο τον ευρωπαϊκό χειμώνα :xalara:! Δε θα ναι τελεια να πας Ασία να κανεις και τα μπάνια σου; Την ίδια εποχή θα μαι κ γω προς τα κει!

@GTS, με πρόλαβες με το link ;)

@kithira, θα ειμαι βιετναμ και ανυπομονώ!!!
@GTS ποσο καιρο θα μείνεις;

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie