Νεπάλ πρώτο μέχρι στιγμής στη λίστα και στην καρδιά μου!!!
Η Κούβα όπως και γενικά η Καραιβική και η Λατινική Αμερική επίσης,βγαίνει ακριβότερη λόγω αεροπορικού όχι λόγω διαμονής ή κόστους ζωής.
σε ευχαριστω θα τα διαβασω !!εχω μπερδευτει για ενα δευτερολεπτο σκεφτηκα σρι λανκα και μαλβιδες μαζι(ιδανικος συνδιασμος αφου δεν τα βρισκω ολα σε ενα ακομα )αλλα μετα ειδα τιμες ,με φορους κτλ ανεβαινουμε .φιλιππινες ?να το τσεκαρω και αυτο,ειναι οκ για τελη νοεμβρη αρχες δεκεμβρη ?
Πάντως το σρι λανκα (Κολόμπο) -Μαλδίβες το δινει €132 για Νοέμβριο...βαλε κ κανα €450 να πας σρι λανκα...καλη τιμη θαρρω ειναι...ποσο υπολογιζες να σου βγει το αεροπορικό;
Χειρότερο δεν μπορώ να πω ότι έχω, εντάξει μου άρεσαν λιγότερο κάτι προορισμοί στιλ Μπαχρέιν, Ην. Αραβικά Εμιράτα καθώς και κάποιες πιο αδιάφορε3ς αφρικανικές όπως η Γκάμπια ή η Μπουρκίνα Φάσο. Αλλά άσχημα δεν πέρασα πουθενά.
Αχ μην πας με πρακτορείο...οργανώστε το μόνοι σας. Θα τα καταφέρετε, για μένα μέρος του ταξιδιού ειναι κ η οργάνωση του. Γιατι να το στερηθεις; Διάλεξε που θέλεις να πας κ ολα τα υπόλοιπα βρίσκονται..