• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πρωτο ταξιδι και μαλλον μοναδικο,βοηθεια

villi

Member
οκ και απο μερη που εχετε παει πιο ειναι πρωτο ?η κουβα τοσο ακριβη ειναι ε?
Νεπάλ πρώτο μέχρι στιγμής στη λίστα και στην καρδιά μου!!!
Η Κούβα όπως και γενικά η Καραιβική και η Λατινική Αμερική επίσης,βγαίνει ακριβότερη λόγω αεροπορικού όχι λόγω διαμονής ή κόστους ζωής.

kithira

Member
villi εχεις γραψει τις ταξιδοιστοριες σου εδω ?να σε ψαξω?γιατι σου αρεσε τοσο?το χειροτερο ταξιδι?

villi

Member
http://www.travelstories.gr/community/threads/Λατρεμένο-μου-Νεπάλ.27730/,
http://www.travelstories.gr/community/threads/Ινδία-τα-πάντα-είναι-πιθανά.48287/,
http://www.travelstories.gr/community/threads/Μια-παγωμένη-άνοιξη-στη-Βαλτική.45782/,
για να μην ψάχνεσαι!
Κανένα ταξίδι δεν είναι κακό,ακόμη και μια μονοήμερη εκδρομή έχει κάτι να σου προσφέρει αν έχεις μάτια και μυαλό ανοιχτά!
Μήπως όμως σε έχουμε μπερδέψει με κείνο και με το άλλο?Δε σε βλέπω να καταλήγεις!!!

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
μήπως να κοιτάξεις και Φιλιππίνες; Ίσως λίγο πιο ακριβά τα αεροπορικά αλλά η ζωή εκεί είναι παμφθηνη!

kithira

Member
σε ευχαριστω θα τα διαβασω !!εχω μπερδευτει για ενα δευτερολεπτο σκεφτηκα σρι λανκα και μαλβιδες μαζι(ιδανικος συνδιασμος αφου δεν τα βρισκω ολα σε ενα ακομα )αλλα μετα ειδα τιμες ,με φορους κτλ ανεβαινουμε .φιλιππινες ?να το τσεκαρω και αυτο,ειναι οκ για τελη νοεμβρη αρχες δεκεμβρη ?

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
τοπ-20 αυτή τη στιγμή:

1. Περού 95
2. Ινδία 85
3. Ινδονησία 85
4. Κίνα 85
5. Νεπάλ 84
6. Ιράν 82
7. Αιθιοπία 82
8. Βολιβία 82
9. Ελλάδα 82
10. Ισπανία 80
11. Μεξικό 80
12. Γουατεμάλα 80
13. Σρι Λάνκα 79
14. Ιαπωνία 78
15. Ιταλία 77
16. Λάος 75
17. Καμπότζη 75
18. Ταϊλάνδη 74
19. Χιλή 74
20. Γαλλία 74

Η Κούβα είναι στην 22η θέση με 71.

giannoula

Member
Επόμενο Ταξίδι
who knows???
εγώ πήγα πρωτοχρονιά και ήταν τέλεια καλοκαίρι 32c περίπου.

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Πάντως το σρι λανκα (Κολόμπο) -Μαλδίβες το δινει €132 για Νοέμβριο...βαλε κ κανα €450 να πας σρι λανκα...καλη τιμη θαρρω ειναι...ποσο υπολογιζες να σου βγει το αεροπορικό;

kithira

Member
πωπω εχεις σχεδον παντου yorgos,σου ευχομαι να συνεχισεις αν εχει μεινει δηλαδη κανενα μερος χι χι .το χειροτερο σου πιο ηταν?ρενα 1988 επειδη δεν εχω κανει ποτε ταξιδι εξωτικο ,προσπαθω να βρω με ταξιδιωτικο πρακτορειο να παω ,οποτε οτι προσφορες εχουν αυτοι

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Χειρότερο δεν μπορώ να πω ότι έχω, εντάξει μου άρεσαν λιγότερο κάτι προορισμοί στιλ Μπαχρέιν, Ην. Αραβικά Εμιράτα καθώς και κάποιες πιο αδιάφορε3ς αφρικανικές όπως η Γκάμπια ή η Μπουρκίνα Φάσο. Αλλά άσχημα δεν πέρασα πουθενά.

rena1988

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ζανζιβάρη (11/2021)
Ταξίδι-Όνειρο
Περου
Αχ μην πας με πρακτορείο...οργανώστε το μόνοι σας. Θα τα καταφέρετε, για μένα μέρος του ταξιδιού ειναι κ η οργάνωση του. Γιατι να το στερηθεις; Διάλεξε που θέλεις να πας κ ολα τα υπόλοιπα βρίσκονται..;)

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom