• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Περού Ταξιδι στο Περου

x7777

Member
Επόμενο Ταξίδι
Mexico
Ok, θα το κοιτάξω. Έχεις κανένα όνομα πρακτορείου εκεί; Διάβασα την ιστορία σου, πηγές Γενάρη; Ήταν εύκολο να βρεις εκδρομή, λόγω χαμηλής περιόδου;
La Torre tours, πολύ καλό πρακτορείο. Νομίζω ο @Yorgos το είχε προτείνει πρώτη φορά. Βέβαια έχουν περάσει και 3-4 χρόνια από τότε που πήγα αλλά από ότι βλέπω συνεχίζει και έχει εξαιρετικές κριτικές

GTS

Member
Ok, θα το κοιτάξω. Έχεις κανένα όνομα πρακτορείου εκεί; Διάβασα την ιστορία σου, πηγές Γενάρη; Ήταν εύκολο να βρεις εκδρομή, λόγω χαμηλής περιόδου;
Δε θυμάμαι πρακτορείο αλλά θα βρεις, δεν είναι δύσκολο, δε ξεκινάνε πολλοί από εκεί. Γενάρη είχα πάει ναι, φοβερή περίοδος και καιρός.

edit: Tupiza Tours

Last edited:

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Είδα φωτογραφίες, πως είναι την ξηρή περίοδο και πώς την υγρή και μου άρεσε περισσότερο την ξηρή.
Είμαι ανάμεσα σε δύο εκδοχές. Να μετακινήσω το ταξίδι ένα μήνα, ώστε να πάω και στο salar και στο Μ Π Απρίλη και να μην έχω πρόβλημα με την βροχή και να κάνω και κάποιες διαδρομές με τα πόδια στην ιερή κοιλάδα. Ή να το αφήσω όπως έχει και να πάω πρώτα στο salar - μέσα Μάρτη- και μετά M Π -τελη Μάρτη - ελπίζοντας ότι θα μπορώ να περπατήσω εκεί που θέλω.
Τα σημεια που μαζευει νερο ακομη και μετα απο βροχη ειναι ελάχιστα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom