• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για προορισμό για τα επόμενα Χριστούγεννα

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Παρακολουθωντας εν ταχει τους προβληματισμους σου προτεινω 2 λυσεις
1.πας με την παρεα σου μια απο τα τα κλασικα (πραγα, βιεννη, βουδαπεστη, αραχωβα, καιματσακλαν)
2. πας μονος σου εκει που θελεις
η επιλογη δικη σου
Κατ'αρχάς, μου αρέσει ο σκύλος σου. Κατά δεύτερον, παρεξήγησες την παρέα μου: είναι απλά λίγο παράξενοι, οι καημένοι. Αλλά τους αγαπώ!(εδώ χειροκροτάτε, άχρηστοι! Άντε, τι περιμένετε;!):D

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ισραήλ μπλιεχ: να πας εσύ. :cool:
Θα είναι εκεί και η ευαγγελία. Θα την αναγνωρίσεις από τα ψηλά κόκκινα τακούνια :bleh:
θα παω , αλλά σιγά μην πάω χριστούγεννα ! έχω και μια "αλλεργια" στο λιβάνι...
Πάνε Μαρόκο !Τέλος !

tripakias

Member
Επόμενο Ταξίδι
Λατινική Αμερική
Ταξίδι-Όνειρο
Εκεί
"Που ειναι στον κοσμο;" παιζετε;

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Εσυ με παρεξηγησες. Η εμπειρια μου εδειξε πως οσες φορες επιζητησα παρεα και προσπαθησα να συνδυασω ολες τις προτιμησεις κακοπεσα. Διαλεξε τι προτιμας, να πας καπου μονος ή με λιγοτερους και να ζησεις αυτο που γουσταρεις ή να κανεις συμβιβασμους και να βολευτεις με αυτο που βολευει και τους αλλους.
Οσες φορες εκανα το πρωτο δεν μετανιωσα, οποτε εκανα το δευτερο περασα απλα συμπαθητικα.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Ε, με τη Jordanian.

Όσο για τις βροχές:
Best time to travel to Sri Lanka is between the main rainy seasons. The period from November to April is the driest season on the south west coast and up in the hills. Here, some of the best beaches and many other places of tourist interest are located. Therefore, period between November and April is the best time to visit this region and this period is also considered as tourist season in Srilanka. May to September is the best time to visit east coast, as it is dry during this period. Hence, Sri Lanka is round-the-year destination-there is always a good time to visit at least some part of the country.

Best Time to Visit Sri Lanka - Best Time to Travel Sri Lanka - Best Season to Visit Srilanka
Agreed!

Αν και νιώθεις την αλλαγή του κλίματος από τις ακτές στο κέντρο του νησιού, πρέπει να ήμασταν εκεί γύρω στις 9-10 μέρες (μέσα στις γιορτές - Χριστούγεννα και Πρωτοχρονιά εκεί) και έβρεξε λίγο 1-2 φορές.

ZephX

Member
Επόμενο Ταξίδι
???
Ταξίδι-Όνειρο
Azerbaijan/Bhutan
Δηλαδή για να καταλάβω σωστά. Χρόνο δεν έχεις αρκετό, έχεις οικονομικούς περιορισμούς και ζητάς να πας κάπου long haul μέσα σε μια από τις πιο busy περιόδους ενώ παράλληλα οι ημερομηνίες που μπορείτε να ταξιδέψετε σαν παρέα είναι συγκεκριμένες. Μήπως ζητάς να γίνουν θαύματα?

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Δηλαδή για να καταλάβω σωστά. Χρόνο δεν έχεις αρκετό, έχεις οικονομικούς περιορισμούς και ζητάς να πας κάπου long haul μέσα σε μια από τις πιο busy περιόδους ενώ παράλληλα οι ημερομηνίες που μπορείτε να ταξιδέψετε σαν παρέα είναι συγκεκριμένες. Μήπως ζητάς να γίνουν θαύματα?
Χρόνο έχω 20 μέρες, χρήματα έχω. Η παρέα μου, όμως, έχει 9 μέρες και γύρω στα 2 χιλιάρικα. Ζητάω μία συμβιβαστική λύση: πώς σου φαίνεται;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Τοτε κανε το προγραμμα που σου λεω για τη Βιρμανια διωξε τους και εσυ κατσε και δυο -τρεις ημερες παραπανω να βαλεις και το Golden rock στο προγραμμα σου και κανα δυο πραγματα επιπλεον.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Τοτε κανε το προγραμμα που σου λεω για τη Βιρμανια διωξε τους και εσυ κατσε και δυο -τρεις ημερες παραπανω να βαλεις και το Golden rock στο προγραμμα σου και κανα δυο πραγματα επιπλεον.
ΕΡΣΗ, μάλλον αυτό θα γίνει. Στα μέσα Μαίου που θα σιγουρέψουμε την ακύρωση του άλλου, αλλά και τις άδειές τους, θα κινήσουμε τη διαδικασία για εκεί. Η αλήθεια είναι ότι με έχετε ανάψει με τη Βιρμανία! Κι εσύ κι η Ρόζα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom