• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για προορισμό για τα επόμενα Χριστούγεννα

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Για κάνε μας μια λίστα με τις προτάσεις που έχουν απομείνει ως επιθυμητές και πιθανές, έχεις καταλήξει;
Λοιπόν!

Στο τραπέζι έχουν παραμείνει:
1) Iράν
2) Βιρμανία
3) Νεπάλ-Θιβέτ
4) Νότιος Αφρική
5) Κούβα

Μειονεκτήματα:

1) Ίσως δυσκολευτώ να τους πείσω σχετικά με τα προβλήματα στη visa για ΗΠΑ. Δεν νομίζω ότι θα τους αρέσει η ιδέα του ''ρίσκου''.

4) Δεν μου φτάνουν οι μέρες και για το πάρκο kruger και πιθανώς αυτό να είναι θέμα.

5) Δεν έχει φθηνά αεροπορικά και μπορεί να τους βγάλει εκτός προϋπολογισμού.

Μένουν η Βιρμανία και το Νεπάλ, από τα οποία υποψιάζομαι ότι προτιμούν το Νεπάλ.

Εγώ, τώρα, προτιμώ το Ιράν και την Κούβα.

Συμπέρασμα: ΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑΑ :(

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Γιώργο, έψαξα τη Σρι Λανκα μέσω Ιορδανίας που μου είχες προτείνει με Royal Jordanian, αλλά δε φαίνεται να πετάει από Αθήνα για Κολόμπο. Μήπως κατάλαβα κάτι λάθος σε αυτό που μου είπες;

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Εχεις δικιο! Ενω δεν δινει το Αθηνα -Κολομπο, δινει το Αμαν -Κολομπο.
Ισως θα πρεπει να τους τηλεφωνησεις.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Εχεις δικιο! Ενω δεν δινει το Αθηνα -Κολομπο, δινει το Αμαν -Κολομπο.
Ισως θα πρεπει να τους τηλεφωνησεις.
Εντάξει, δεν χρειάζεται, γιατί ούτως ή άλλως δεν θα το κάνω σύντομα το ταξίδι αυτό. Απλώς, επειδή θέλω πολύ να πάω -και βαριέμαι να διαβάσω άλλη φυσιολογία :D-, είπα να ψάξω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω. Πάντως, θα το έχω υπόψιν μου, γιατί μου δίνει και πάμφθηνα την Υεμένη. Στα 300 και κάτι! Τρομερό;; Και με στάση στο Αμμάν, εννοείται.
Βέβαια, η Ιορδανία είναι από μόνη της ένα ταξίδι, αλλά δεν θα με χαλούσε να πάρω μια πρώτη γεύση. ;)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Εντάξει, δεν χρειάζεται, γιατί ούτως ή άλλως δεν θα το κάνω σύντομα το ταξίδι αυτό. Απλώς, επειδή θέλω πολύ να πάω -και βαριέμαι να διαβάσω άλλη φυσιολογία :D-, είπα να ψάξω ποιός είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνω. Πάντως, θα το έχω υπόψιν μου, γιατί μου δίνει και πάμφθηνα την Υεμένη. Στα 300 και κάτι! Τρομερό;; Και με στάση στο Αμμάν, εννοείται.
Βέβαια, η Ιορδανία είναι από μόνη της ένα ταξίδι, αλλά δεν θα με χαλούσε να πάρω μια πρώτη γεύση. ;)
και γιατί δε πας στην Υεμένη παιδί μου?:roll:

varioAthens

Member
Να σου πω Sprom??? Με κούρασες!!! :bleh: Μας βάζεις να σκεφτόμαστε και μετά όλο ακυρώνεις κι εσύ και οι φίλοι σου οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! Ε δεν θα ξανακουραστώ να σκέφτομαι τι θα κάνεις τα επόμενα Χριστούγεννα....:D

Yorgos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Umhlanga
Ταξίδι-Όνειρο
Περού τότε, τώρα, πάντα
Γιώργο, έψαξα τη Σρι Λανκα μέσω Ιορδανίας που μου είχες προτείνει με Royal Jordanian, αλλά δε φαίνεται να πετάει από Αθήνα για Κολόμπο. Μήπως κατάλαβα κάτι λάθος σε αυτό που μου είπες;
KAYAK Search Results

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Να σου πω Sprom??? Με κούρασες!!! :bleh: Μας βάζεις να σκεφτόμαστε και μετά όλο ακυρώνεις κι εσύ και οι φίλοι σου οι δημόσιοι υπάλληλοι!!! Ε δεν θα ξανακουραστώ να σκέφτομαι τι θα κάνεις τα επόμενα Χριστούγεννα....:D
Έκανες πολλές προτάσεις και κουράστηκες... αχ... βαριοπούλα που σου χρειάζεται! Αχ!

varioAthens

Member
Έκανες πολλές προτάσεις και κουράστηκες... αχ... βαριοπούλα που σου χρειάζεται! Αχ!
Μη νομίζεις... έχω την έννοια σου που θας πας!!! :bleh:
Σοβαρά τώρα, απ' όλα αυτά που προτείνεις, και δεδομένης της ηλικίας σου (εάν την έχω καταλάβει σωστά) νομίζω ότι σου ταιριάζει μια Κούβα!!!

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
δεδομένης της ηλικίας σου (εάν την έχω καταλάβει σωστά) νομίζω ότι σου ταιριάζει μια Κούβα!!!
1)Αμφιβάλλω αν την έχεις καταλάβει σωστά.
2)Κι εγώ νομίζω ότι μου ταιριάζει μια Κούβα, αλλά οι άλλοι έχουν διαφορετική άποψη.
Όπως θα έχεις καταλάβει, άλλωστε, με πέθανε ο yorgos με το Ιράν και τώρα βρίσκομαι σε άλλη Γη, σ' άλλα μέρη. Αχ βαχ

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.400
Νεότερο μέλος
geotheoh

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα