• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Προτάσεις για προορισμό για τα επόμενα Χριστούγεννα

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Κοιτα για Βιρμανια μπορεις να παρεις μια καλη ιδεα ως εξης:
Yangon δυο διανυκτερευσεις
Inle Lake δυο διανυκτερευσεις
Mandalay δυο διανυκτερευσεις
Bagan δυο διανυκτερευσεις
Yangon μια διανυκτερευση.
Ολες οι μετακινησεις οπωσδηποτε με εσωτερικες πτησεις. Δεν βγαινει αλλιως.
Ναι δε θα εχει πολυ καιρο για να συνελθεις απο το τζετ λανγκ, και ναι θα ειναι κουραστικο και τρεχατο, αλλα θα εχεις δει καποια βασικα και θα εχεις παρει μια ιδεα.

varioAthens

Member
Ναι δε θα εχει πολυ καιρο για να συνελθεις απο το τζετ λανγκ, και ναι θα ειναι κουραστικο και τρεχατο, αλλα θα εχεις δει καποια βασικα και θα εχεις παρει μια ιδεα.
Ναι αλλά θα έχει πτήσεις ακριβώς τις μέρες και ώρες που θέλει? Λίγο στριμόκωλο το πρόγραμμα μου φαίνεται...

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Καθε μερα εχει τουλαχιστον δυο τρεις πτησεις σε καθε εναν απο αυτους τους προορισμους σε διαφορες ωρες. Απλως αν το αποφασισει πρεπει να τις κλεισει νωρις για να τις βρει. Χριστουγεννα εξαντλουνται.
Δεν ειναι στριμοκωλο το προγραμμα, περιπου ετσι το εκανα και εγω. Απλως ειχα βαλει και μια κρουαζιερα +2 ημερες απο το Mandalay στο Bagan, αντι να παρω το αεροπλανο. Η κρουαζιερα φυσικα δε χωρα σε αυτο το προγραμμα.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Μήπως να άλλαζες παρέα??? :roll: :bleh:
Πέραν της πλάκας, με τις μέρες που διαθέτεις τα μακρυνά ταξίδια μάλλον πρέπει να τα ξεχάσεις... Κανά Μαρόκο ίσως??? :roll:
Το Μαρόκο κι εγώ το σκέφτομαι, η αλήθεια είναι.

Από αυτές που λες, το Ιράν είναι πολύ φτηνό και σε 9 μερούλες παίρνετε μια καλή ιδέα από αρχιτεκτονική, θεοκρατία, αρχαιολογία κι επανάσταση. Not bad.
Πετάω τη σκούφια μου για Ιράν, αλλά μου λένε τώρα ότι θα έχω πρόβλημα έπειτα με τις ΗΠΑ. Τι γνωρίζεις εσύ επί του θέματος; Πάντως, το ίδιο μου είχαν πει και για την Υεμένη και τα παιδιά εδώ που πήγαν μου είπαν ότι είναι τρίχες όλα αυτά.

ωραία, λοιπόν....
ξεκίνα να μελετάς δύο προορισμους απο αυτούς που θέλουν και οι φίλοι σου..
οχι έναν αλλα δύο!! καταλαβαίνεις τι εννοώ να τους έχεις απο κοντά...και κατα νού.
μετά παρακολούθα τα γεγονοτα εννοώ εισιτήρια-ευκαιρίες κλπ...
δύο μήνες πρίν έχοντας ζυγίσει τα υπερ η κατά χτύπα τα εισιτήρια και δίνε του..
αυτο θα έκανα στην θέση σου..
τώρα άν επιμένεις πήγαινε βιρμανία..μετά μη μου κλαίγεσαι πως δεν πρόλαβες να δεις την inle...
για δές το ουζμπεκιστάν...και το ιράν γουσταρίζω πολύ..
Όσο θέλω θα σου παραπονιέμαι, εντάξει; Μη σου πω ότι θα ξετρυπώσω το σταθερό σου και θα σου τηλεφωνώ για ολονυχτίες κλάμματος. Το Ουζμπεκιστάν για 9 μέρες; Μου φαίνεται ότι δεν είναι αρκετές. Νομίζω ότι ο Traveller ξέρει, οπότε αν το διαβάσει αυτό, ας μου πει.

Νοτια Αφρικη? Κειπ Ταουν?
Απορρίπτεται. Δεν μου φτάνουν οι μέρες ΚΑΙ για το Kruger.

meli νομίζω οτι ειναι πολύ νωρίς ακόμα για να δούμε τιμές για οπουδήποτε τον δεκεβριο..σίγουρα θα διαμορφωθούν έως τότε προς τα κάτω i guess..
Πιστεύεις σοβαρά ότι πρέπει να περιμένω;

Ακούγεται πολύ καλό. Δεν το έχω ψάξει, όμως, καθόλου αυτό το ταξίδι. Θα πρέπει να διαβάσω πρώτα.

Ναι αλλά θα έχει πτήσεις ακριβώς τις μέρες και ώρες που θέλει? Λίγο στριμόκωλο το πρόγραμμα μου φαίνεται...
Θα βάλω εσένα να μου τις κλείσεις, Βαριο, που όπως αποδείχτηκε περίτρανα σήμερα, έχεις την τύχη με το μέρος σου.

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Ουζμπεκισταν καταχειμωνο; Δε πας Καναδα καλυτερα;

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
εγώ έχω να προτείνω Μαρόκο και με πολύ οικονομικό τρόπο :
Με easy jet μέσω Μιλάνου, όπου μπορείς να μείνεις 1- 2 βράδια κατά βούληση, κι απο Μαλπένσα πάλι πτήση για Μαρόκο, ούτε 200 ? δε θα βγουν τα αεροπορικά αν τα κλείσεις νωρίς.
Όσο για το αν χρειαστείς διερμηνέα στο Μιλάνο, έχω μια πολύ οικονομική πρόταση , Φένια τη λένε και ο αγαπημένος της αριθμός είναι το 42 :)

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
εγώ έχω να προτείνω Μαρόκο και με πολύ οικονομικό τρόπο :
Με easy jet μέσω Μιλάνου, όπου μπορείς να μείνεις 1- 2 βράδια κατά βούληση, κι απο Μαλπένσα πάλι πτήση για Μαρόκο, ούτε 200 ? δε θα βγουν τα αεροπορικά αν τα κλείσεις νωρίς.
Όσο για το αν χρειαστείς διερμηνέα στο Μιλάνο, έχω μια πολύ οικονομική πρόταση , Φένια τη λένε και ο αγαπημένος της αριθμός είναι το 42 :)
Δεν τρελαίνομαι για το Μαρόκο, να σου πω. Αλλά τι να κάνω... με τις ψωρομέρες που έχω στη διάθεσή μου... ένα Μαρόκο και πολύ μου πέφτει. Αν είναι δυνατόν να έχω έλλειψη χρόνου... γαμώτο!! Γα-μω-το!

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ιορδανία & Λίβανο ?????
Ισραήλ ??????

ΕΡΣΗ

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βερολίνο (ξανά!)
Ταξίδι-Όνειρο
Λάος, Βιετνάμ, Καμπότζη
Απαπα! Ισραηλ Χρστουγεννα μαζι με ολες τις ενοριες απο ολον τον κοσμο που θα ερχονται στη Βηθλεεμ να προσκυνησουν. Νομιζω οτι Χριστουγεννα Πασχα θα ειναι τρελοκομειο το μερος!
Παντως το Μαροκο ξανασκεψου το. Ειναι πολυ ομορφο μερος.

SPROM

Member
Επόμενο Ταξίδι
Εξεταστική
Ταξίδι-Όνειρο
Δεν ξέρω τώρα...
Ιορδανία & Λίβανο ?????
Ισραήλ ??????
Ιορδανία, Λίβανο έχουν πάει. Ισραήλ μπλιεχ: να πας εσύ. :cool:
Θα είναι εκεί και η ευαγγελία. Θα την αναγνωρίσεις από τα ψηλά κόκκινα τακούνια :bleh:

Sokratis

Member
Επόμενο Ταξίδι
Puerto Rafti
Παρακολουθωντας εν ταχει τους προβληματισμους σου προτεινω 2 λυσεις
1.πας με την παρεα σου μια απο τα τα κλασικα (πραγα, βιεννη, βουδαπεστη, αραχωβα, καιματσακλαν)
2. πας μονος σου εκει που θελεις
η επιλογη δικη σου

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.651
Μέλη
39.401
Νεότερο μέλος
Engie