ΣέριφοΚαλησπέρα και από εμένα. Εύχομαι να καταφέρετε να πάτε φέτος τις διακοπές σας. Με αφορμή ότι έχεις πάει Νάξο και Σέριφο, τι προτείνεις ανάμεσα στα 2; Για ζευγάρι πάντα!
Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν όμορφες παραλίες αλλά όχι μόνο. Εννοώ να είναι κ το νησί γενικότερα όμορφο, γραφικό. Όχι κάποια ξέφρενη ζωή αλλά ούτε να είμαστε οι 2 μας! Να μπορείς να πιείς ένα ποτάκι χαλαρά! Βέβαια και τα ταβερνάκια στο κύμα δεν θα ήθελα να λείπουν. Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά όποιος έχει άποψη παρακαλώ βοήθεια!
Ευχαριστώ πολύ!
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, η Σέριφος είναι ένα κλικ πιο προσιτή, χωρίς ωστόσο να αποκλείεις και τη Νάξο. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο γίνονται όλα πολύ ευκολότερα και στα δύο νησιά, στα οποία σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Κι εγώ μόνο ΑνάφηΕγώ θα καθόμουν μόνο Σαντορίνη.
Κι εγωΚι εγώ μόνο Ανάφη
Εχεις δικιο. Ειναι τραγικο να θελεις 11 ωρες απο πειραια ,οταν εγω εκανα 13 το 1993...νομιζα οτι θα ειχαν αλλαξει τα πραγματα. Και απο Σαντορινη να πας, φευγει στεις 02.30 απο οτι τσεκαραΕπειδή το έχω ψάξει για Ανάφη 3-4 φορές τουλάχιστον και ακόμα να πάω, είναι πολύ δύσκολος προορισμός, όσον αφορά στα δρομολόγια. Τις προηγούμενες χρονιές, που έβγαινε αναγκαστικά μια βραδιά Σαντορίνη, για τις επιλογές δρομολογίων που έκανα. Οπότε εγώ θα πρότεινα 2 Σαντορίνη και 4 Ανάφη. Αν και για Ανάφη με τόσο παίδεμα για να πας, σίγουρα θες περισσότερες μέρες.
Δεν ήξερα ότι η Θεσσαλονίκη αποτελεί τοπ προορισμό για τα ΧριστούγενναΑύγουστο στα Φηρά έχει πιο πολύ κόσμο απ' τη Θεσσαλονίκη τα Χριστουγεννα.