• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Γενικά Προτάσεις για νησιά Αιγαίου.

Desp01na

Member
Μηνύματα
40
Likes
9
Καλησπέρα και από εμένα. Εύχομαι να καταφέρετε να πάτε φέτος τις διακοπές σας. Με αφορμή ότι έχεις πάει Νάξο και Σέριφο, τι προτείνεις ανάμεσα στα 2; Για ζευγάρι πάντα!
Μας ενδιαφέρει να υπάρχουν όμορφες παραλίες αλλά όχι μόνο. Εννοώ να είναι κ το νησί γενικότερα όμορφο, γραφικό. Όχι κάποια ξέφρενη ζωή αλλά ούτε να είμαστε οι 2 μας! Να μπορείς να πιείς ένα ποτάκι χαλαρά! Βέβαια και τα ταβερνάκια στο κύμα δεν θα ήθελα να λείπουν. Δεν ξέρω αν βοηθάω αλλά όποιος έχει άποψη παρακαλώ βοήθεια!
Ευχαριστώ πολύ!
Σέριφο :)
 

psilos3

Member
Μηνύματα
7.065
Likes
55.800
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα και από εμένα. Εύχομαι να καταφέρετε να πάτε φέτος τις διακοπές σας. Με αφορμή ότι έχεις πάει Νάξο και Σέριφο, τι προτείνεις ανάμεσα στα 2; Για ζευγάρι πάντα!
Συμφωνώ με τους υπόλοιπους, η Σέριφος είναι ένα κλικ πιο προσιτή, χωρίς ωστόσο να αποκλείεις και τη Νάξο. Εφόσον υπάρχει διαθέσιμο αυτοκίνητο γίνονται όλα πολύ ευκολότερα και στα δύο νησιά, στα οποία σίγουρα θα βρεις αυτό που ψάχνεις.
Δες και τιμές φυσικά, η Σέριφος είναι παραδοσιακά πιο ακριβή.
 

katkats

Moderator
Μηνύματα
10.325
Likes
13.618
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ν. Αμερική
Επειδή το έχω ψάξει για Ανάφη 3-4 φορές τουλάχιστον και ακόμα να πάω, είναι πολύ δύσκολος προορισμός, όσον αφορά στα δρομολόγια. Τις προηγούμενες χρονιές, μου έβγαινε αναγκαστικά μια βραδιά Σαντορίνη, για τις επιλογές δρομολογίων που έκανα. Οπότε εγώ θα πρότεινα 2 Σαντορίνη και 4 Ανάφη. Αν και για Ανάφη με τόσο παίδεμα για να πας, σίγουρα θες περισσότερες μέρες.
 

barkour

Member
Μηνύματα
1.297
Likes
6.380
Επειδή το έχω ψάξει για Ανάφη 3-4 φορές τουλάχιστον και ακόμα να πάω, είναι πολύ δύσκολος προορισμός, όσον αφορά στα δρομολόγια. Τις προηγούμενες χρονιές, που έβγαινε αναγκαστικά μια βραδιά Σαντορίνη, για τις επιλογές δρομολογίων που έκανα. Οπότε εγώ θα πρότεινα 2 Σαντορίνη και 4 Ανάφη. Αν και για Ανάφη με τόσο παίδεμα για να πας, σίγουρα θες περισσότερες μέρες.
Εχεις δικιο. Ειναι τραγικο να θελεις 11 ωρες απο πειραια ,οταν εγω εκανα 13 το 1993...νομιζα οτι θα ειχαν αλλαξει τα πραγματα. Και απο Σαντορινη να πας, φευγει στεις 02.30 απο οτι τσεκαρα
 

psilos3

Member
Μηνύματα
7.065
Likes
55.800
Επόμενο Ταξίδι
;
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
34.000
Μηνύματα
922.802
Μέλη
39.710
Νεότερο μέλος
Berry69

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom