• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Γενικά Προτάσεις για νησιά Αιγαίου.

turms

Member
Επόμενο Ταξίδι
ΔΝΤ;;;
Ταξίδι-Όνειρο
Σκι στην Παταγονια
πω πω μιλατε για νησια κ τωρα παλι συνειδητοποιησα οτι η τελευταια φορα που πηγα διακοπες σε ελληνικο νησι ητανε το καλοκαιρι του 2006....
με την γυναικα μου οταν βλεπουμε φωτο απο Μηλο κ μας φαινεται σαν να ηταν περσυ προπερσυ...μετα υπολογιζω ποτε πηγαμε κ οταν βγαινει το "14 χρονια πριν" παθαινω ενα ηλικιακο σοκ....

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Καλησπέρα σας!Θα ήθελα να μου προτείνετε νησια για 6 μέρες με αναχώρηση από Πειραιά.. πρώτες μας διακοπές πέρσι στη Σαντορίνη μετά από αυτό που???μήλο δε θα ήθελα.. Πάρο Νάξο έχω πάει μόνη μου..να είναι γραφικά με καλντερίμια και ρομαντικά..όμορφες παραλίες χαλαρό ποτάκι βόλτες στη χώρα..
Είναι καλή περίπτωση η Σίφνος και η Σέριφος που προαναφέρθηκαν, εγώ θα πρόσθετα και τη Φολέγανδρο, με τη διαφορά ότι οι έξι μέρες εκεί ίσως ανεβάσουν το μπατζετ σας.

προτάσεις για διαμονή Αμοργό και Κουφονήσια ;
Αμοργό για μένα μόνο Χώρα, εκτός αν υπάρχουν αρκετές μέρες οπότε μοιράζεις και μερικές στην Αγιάλη. Στο σενάριο που θέλεις να βλέπεις θάλασσα και δε σε πειράζει η μετακίνηση μπορείς να ψαχτείς για το Ξυλοκερατίδι, δίπλα στα Κατάπολα.
Στα Κουφονήσια είναι αρκετά πιο στάνταρ τα πράγματα, όλα είνια κοντά με τα πόδια οπότε όπου βρεις.

Desp01na

Member
Είναι καλή περίπτωση η Σίφνος και η Σέριφος που προαναφέρθηκαν, εγώ θα πρόσθετα και τη Φολέγανδρο, με τη διαφορά ότι οι έξι μέρες εκεί ίσως ανεβάσουν το μπατζετ σας.

Αμοργό για μένα μόνο Χώρα, εκτός αν υπάρχουν αρκετές μέρες οπότε μοιράζεις και μερικές στην Αγιάλη. Στο σενάριο που θέλεις να βλέπεις θάλασσα και δε σε πειράζει η μετακίνηση μπορείς να ψαχτείς για το Ξυλοκερατίδι, δίπλα στα Κατάπολα.
Στα Κουφονήσια είναι αρκετά πιο στάνταρ τα πράγματα, όλα είνια κοντά με τα πόδια οπότε όπου βρεις.
Έχεις κάποιο συγκεκριμενο να προτεινεις;

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Έχεις κάποιο συγκεκριμενο να προτεινεις;
Έχω να προτείνω αυτά που έμεινα, θα σου στείλω ΠΜ για να τσεκάρεις καθώς δε προβλέπεται νομίζω από τους κανόνες του φορουμ να προτείνουμε σε κοινή θέα.

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Έχω να προτείνω αυτά που έμεινα, θα σου στείλω ΠΜ για να τσεκάρεις καθώς δε προβλέπεται νομίζω από τους κανόνες του φορουμ να προτείνουμε σε κοινή θέα.
Νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κανονικα δωμάτια / ξενοδοχεία! Χρόνια τώρα όλοι μας το κάνουμε! Χιλιάδες ξενοδοχεία έχω δει απ εδώ μέσα για το εξωτερικό! Δεν μπορείς μόνο αν είναι δικό σου! Εκτός και αν έχεις ξενοδοχεία σε όλα τα νησιά! :bleh:

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Νομίζω ότι μπορείς να βάλεις κανονικα δωμάτια / ξενοδοχεία! Χρόνια τώρα όλοι μας το κάνουμε! Χιλιάδες ξενοδοχεία έχω δει απ εδώ μέσα για το εξωτερικό! Δεν μπορείς μόνο αν είναι δικό σου! Εκτός και αν έχεις ξενοδοχεία σε όλα τα νησιά! :bleh:
Φυσικά και έχω ξενοδοχεία σε όλα τα νησιά, γι' αυτό σας παραπέμπω σε διακοπές στην Ελλάδα, έχοντας απώτερο σκοπό να πλουτίσω :haha: :haha:
Νομίζω ότι απαγορεύεται καθώς έχεις δικαίωμα μόνο να αναφέρεις ένα κατάλυμα εφόσον πήγες, και πάλι αυτό το λέω με επιφυλάξεις.
Όσο εύκολα μπορείς να αποθεώσεις κάποιο τόσο εύκολα μπορείς και να το θάψεις. Τίποτα από τα δύο δεν είναι σωστό γράφοντας ανώνυμα. Μιλάω πάντα για καταλύματα στην Ελλάδα μιας και είμαστε σε Ελληνικό φόρουμ και αλληλοεπηρρεαζόμαστε.
Θα μας τα ξεκαθαρίσει ίσως κάποιος διαχειριστής μόλις δει τη συζήτηση;)

Thanos92

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βαρκελώνη & Ανδόρα
Φυσικά και έχω ξενοδοχεία σε όλα τα νησιά, γι' αυτό σας παραπέμπω σε διακοπές στην Ελλάδα, έχοντας απώτερο σκοπό να πλουτίσω :haha: :haha:
Νομίζω ότι απαγορεύεται καθώς έχεις δικαίωμα μόνο να αναφέρεις ένα κατάλυμα εφόσον πήγες, και πάλι αυτό το λέω με επιφυλάξεις.
Όσο εύκολα μπορείς να αποθεώσεις κάποιο τόσο εύκολα μπορείς και να το θάψεις. Τίποτα από τα δύο δεν είναι σωστό γράφοντας ανώνυμα. Μιλάω πάντα για καταλύματα στην Ελλάδα μιας και είμαστε σε Ελληνικό φόρουμ και αλληλοεπηρρεαζόμαστε.
Μα για κατάλυμα που έμεινες θα γράψεις! Δεν θα γράψεις για κατάλυμα που δεν έχεις πάει! Εσύ λες ότι έχεις να προτείνεις ένα δωμάτιο όπου έμεινες άρα μπορείς να το βάλεις κ εδώ! Στο λέω με σιγουριά γιατί προχτές είδα μια κουβέντα από mods που έγινε πάνω στο θέμα αυτό!

psilos3

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Αναζητείται!
Υπάρχει γραμμή Σαντορίνη Ανάφη; Δε βρίσκω κάτι
Προς το παρόν δε βρίσκω κι εγώ τίποτα, παρά ένα Bluestar τον Αύγουστο κάθε Δευτέρα ξημερώματα.
Σαφώς και είναι περισσότερα τα δρομολόγια, απλά τώρα είμαστε σε κατάσταση αναμονής.
Υπάρχει και ο «Πρέβελης» που εκτελεί το δρομολόγιο (σταθερή αξία), αλλά και το Aqua Jewel το οποίο βόλεψε πολύ πέρυσι όσο ήταν στη γραμμή, καθώς απ΄ όσο ξέρω το πήραν για να αντικαταστήσει το δρομολόγιο της Σαμοθράκης.

thanos75

Member
Επόμενο Ταξίδι
μάλλον Παρίσι
Ταξίδι-Όνειρο
Καλιφόρνια-Χαβάη
Προς το παρόν δε βρίσκω κι εγώ τίποτα, παρά ένα Bluestar τον Αύγουστο κάθε Δευτέρα ξημερώματα.
Σαφώς και είναι περισσότερα τα δρομολόγια, απλά τώρα είμαστε σε κατάσταση αναμονής.
Υπάρχει και ο «Πρέβελης» που εκτελεί το δρομολόγιο (σταθερή αξία), αλλά και το Aqua Jewel το οποίο βόλεψε πολύ πέρυσι όσο ήταν στη γραμμή, καθώς απ΄ όσο ξέρω το πήραν για να αντικαταστήσει το δρομολόγιο της Σαμοθράκης.
Θα υπάρχουν σίγουρα τα δύο δρομολόγια του " Πρεβελης" από Πειραιά κάθε Δευτέρα κ Παρασκευή (ξημερώματα Τρίτης κ Σαββάτου αντίστοιχα από Σαντορίνη για Ανάφη), καθώς και ένα δρομολόγιο κάποιου blue star (μάλλον το blue star chios) κάθε Κυριακή (ξημερώματα Δευτέρας από Σαντορίνη για Ανάφη). Τέλος θα υπάρχουν και τα πλοια Άρτεμις κ Andros Jet σε ενδοκυκλαδικα δρομολόγια. Τσέκαρε στο openseas.gr τις ακριβεις μέρες κ ώρες

fotast

Member
Δεν απαγορεύεται να γράψεις κάτι θετικό.Τα άλλα μέλη θα το αξιολογήσουν εκτιμώντας το προφίλ αυτού που το έγραψε.Δυσφήμιση και αρνητικά δεν μπορείς να γράψεις ανώνυμα.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.639
Μέλη
39.378
Νεότερο μέλος
gtolios

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom