pigi_dikaiou
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ......
- Ταξίδι-Όνειρο
- Αγιο Ορος
Εμενα παλι μου αρεσει ο ελληνικος υπερρεαλισμος και ο Εμπειρικος
Εντάξει, είναι περασμένες δώδεκα, επιτρέπονται οι τσόντεςΕμενα παλι μου αρεσει ο ελληνικος υπερρεαλισμος και ο Εμπειρικος
Guilty ...Μόλις τελείωσα το πρώτο βιβλίο...!Ελα,παραδεχτειτε το...
Ποσες διαβασαν τις 50 αποχρωσεις του γκρι;
Εγω το παραδεχομαι,το εκανα.Δωρο επετειου απο τον συντροφο.
Επιτέλους.Εντάξει, είναι περασμένες δώδεκα, επιτρέπονται οι τσόντες
Εγώ με πολύ κόπο κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή (το καλοκαίρι στην παραλία). Και φαντάσου δεν είμαι από τα άτομα που το παίζουν σνομπ και χλευάζουν όσους διαβάζουν κάτι λιγότερο από πολιτικά βιβλία και ιστορικά μυθιστορήματα. Αλλά μιλάμε για ΑΘΛΙΟ στόρυ και τρόπο γραφής.Ελα,παραδεχτειτε το...
Κ εγώ έλαβα ως δώρο γενεθλιων από κάτι φίλους και το 1ο και το 2ο βιβλίο.... Δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμη γιατί αυτην την περιοδο έχω πέσει με τα μουτρα στα εργα του αγαπημενου μου Ιταλο Καλβινο αλλά όσο kinky και να αποδειχθουν δε μασάω, εχω διαβάσει Γκιουτιερες..................Ελα,παραδεχτειτε το...
Διαβασε τα,εγω δεν θα πω εντυπωσεις γιατι δεν θελω να επηρεαζω κανεναν.,..Κ εγώ έλαβα ως δώρο γενεθλιων από κάτι φίλους και το 1ο και το 2ο βιβλίο.... Δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμη γιατί αυτην την περιοδο έχω πέσει με τα μουτρα στα εργα του αγαπημενου μου Ιταλο Καλβινο αλλά όσο kinky και να αποδειχθουν δε μασάω, εχω διαβάσει Γκιουτιερες..................
Καλά ναι, σίγουρα θα τα διαβάσω... Αφού τα έχω δεν παίζει να μεινουν αδιάβαστα απλά θα αργήσει λιγακι ακομη να ερθει η σειρά τους....Διαβασε τα,εγω δεν θα πω εντυπωσεις γιατι δεν θελω να επηρεαζω κανεναν.,..
Ούτε 12χρονο δεν θα σοκαριζόταν, μη νομίζεις!αλλά όσο kinky και να αποδειχθουν δε μασάω,
Για τη γιορτή της γυναίκας προτείνω σε οσους δεν εχουν διαβάσει το Λουλούδι της Ερήμου, της Γουόρις Ντίρι . Από τα 3-4 βιβλια που μου άλλαξαν τη ζωή.Με την ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας αύριο, προτείνω να σκεφτούμε κάτι σχετικό, να το διαβάσουμε ταυτόχρονα όλοι μέχρι πχ τέλος του μήνα και να κάνουμε κουβέντα. Ασκηση.Τι λέτε?