• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Προτάσεις για βιβλία

pigi_dikaiou

Member
Επόμενο Ταξίδι
......
Ταξίδι-Όνειρο
Αγιο Ορος
Εμενα παλι μου αρεσει ο ελληνικος υπερρεαλισμος και ο Εμπειρικος:bleh:

nicole.g.<3

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Γαλλική Πολυν.-Καραϊβική!
Ελα,παραδεχτειτε το...
Ποσες διαβασαν τις 50 αποχρωσεις του γκρι;
Εγω το παραδεχομαι,το εκανα.Δωρο επετειου απο τον συντροφο.
:oops: Guilty ...Μόλις τελείωσα το πρώτο βιβλίο...!

underwater

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Ανταρκτική
Ελα,παραδεχτειτε το...
Εγώ με πολύ κόπο κατάφερα να φέρω εις πέρας την αποστολή (το καλοκαίρι στην παραλία). Και φαντάσου δεν είμαι από τα άτομα που το παίζουν σνομπ και χλευάζουν όσους διαβάζουν κάτι λιγότερο από πολιτικά βιβλία και ιστορικά μυθιστορήματα. Αλλά μιλάμε για ΑΘΛΙΟ στόρυ και τρόπο γραφής.

Vasileti

Member
Με την ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας αύριο, προτείνω να σκεφτούμε κάτι σχετικό, να το διαβάσουμε ταυτόχρονα όλοι μέχρι πχ τέλος του μήνα και να κάνουμε κουβέντα. Ασκηση.Τι λέτε?

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Για να συμβει αυτο,πρεπει να το χουμε ολες το βιβλιο.Εγω ειμαι μεσα,πειτε προτασεις.Νομιζω η Τζεην Οστεν ταιριαζει σαν θεμα.

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Ελα,παραδεχτειτε το...
Κ εγώ έλαβα ως δώρο γενεθλιων από κάτι φίλους και το 1ο και το 2ο βιβλίο.... Δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμη γιατί αυτην την περιοδο έχω πέσει με τα μουτρα στα εργα του αγαπημενου μου Ιταλο Καλβινο αλλά όσο kinky και να αποδειχθουν δε μασάω, εχω διαβάσει Γκιουτιερες..................:cool:

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Κ εγώ έλαβα ως δώρο γενεθλιων από κάτι φίλους και το 1ο και το 2ο βιβλίο.... Δεν τα έχω ξεκινήσει ακόμη γιατί αυτην την περιοδο έχω πέσει με τα μουτρα στα εργα του αγαπημενου μου Ιταλο Καλβινο αλλά όσο kinky και να αποδειχθουν δε μασάω, εχω διαβάσει Γκιουτιερες..................:cool:
Διαβασε τα,εγω δεν θα πω εντυπωσεις γιατι δεν θελω να επηρεαζω κανεναν.,..

Italitsa

Member
Επόμενο Ταξίδι
Γύρος Αυστρίας
Ταξίδι-Όνειρο
Περού
Διαβασε τα,εγω δεν θα πω εντυπωσεις γιατι δεν θελω να επηρεαζω κανεναν.,..
Καλά ναι, σίγουρα θα τα διαβάσω... Αφού τα έχω δεν παίζει να μεινουν αδιάβαστα απλά θα αργήσει λιγακι ακομη να ερθει η σειρά τους....:):)

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Με την ευκαιρία της γιορτής της γυναίκας αύριο, προτείνω να σκεφτούμε κάτι σχετικό, να το διαβάσουμε ταυτόχρονα όλοι μέχρι πχ τέλος του μήνα και να κάνουμε κουβέντα. Ασκηση.Τι λέτε?
Για τη γιορτή της γυναίκας προτείνω σε οσους δεν εχουν διαβάσει το Λουλούδι της Ερήμου, της Γουόρις Ντίρι . Από τα 3-4 βιβλια που μου άλλαξαν τη ζωή.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom