• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Προτάσεις για βιβλία

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Το παρήγγειλα ήδη, φαίνεται πολύ καλό:D
Jo Nesbo έχει διαβάσει κανείς;
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα εχω διαβασει με τη σειρα τα 4 απο τα 6 που κυκλοφορουν απο την Camilla Lackberg...Η γυναικα ειναι πολυ μπροστα!Ειναι κατι σαν το Nesbo περιπου,αν και δεν εχω διαβασει κανενα δικο του.Στη συνιστω ανεπιφυλακτα!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν ξερω αν εχει αναφερθει,αλλα εχω διαβασει με τη σειρα τα 4 απο τα 6 που κυκλοφορουν απο την Camilla Lackberg...Η γυναικα ειναι πολυ μπροστα!Ειναι κατι σαν το Nesbo περιπου,αν και δεν εχω διαβασει κανενα δικο του.Στη συνιστω ανεπιφυλακτα!
Ααα! Κοίτα να δεις, έπεσε και σε αυτήν το μάτι μου τις προάλλες, στο The hidden child!! Το έχεις διαβάσει;

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Oχι...Ειναι αυτο και το Σε ζωντανη μεταδοση που δεν εχω διαβασει.
Η σειρα ειναι η εξης:
Η παγωμενη πριγκιπισσα
Ο Ιεροκηρυκας
Οικογενειακα μυστικα
Σε ζωντανη μεταδοση
Το παιδι απο τη Γερμανια (The hidden child)
οποτε εχω διαβασει 3 απο τα 5.Αγορασα το σε ζωντανη μεταδοση,πρεπει να το πιασω στα χερια μου καποια στιγμη.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Oχι...Ειναι αυτο και το Σε ζωντανη μεταδοση που δεν εχω διαβασει.
Η σειρα ειναι η εξης:
Η παγωμενη πριγκιπισσα
Ο Ιεροκηρυκας
Οικογενειακα μυστικα
Σε ζωντανη μεταδοση
Το παιδι απο τη Γερμανια (The hidden child)
οποτε εχω διαβασει 3 απο τα 5.Αγορασα το σε ζωντανη μεταδοση,πρεπει να το πιασω στα χερια μου καποια στιγμη.
Έχουν σχέση (νοηματικά) τα βιβλία της; Ή είναι αυτοτελή;
Από τα παραπάνω ποιο σου άρεσε πιο πολύ;

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εχουν σχεση οι κεντρικοι ηρωες της,ο αστυνομικος και η κοπελα του δηλαδη...Γι'αυτο καλυτερα με τη σειρα,γιατι αναφερονται στα επομενα βιβλια τα εγκληματα των προηγουμενων.
Το καθενα ειναι ομορφο για τον δικο του λογο,νομιζω ομως πως θα διαλεγα τα Οικογενειακα μυστικα,οχι πως τ'αλλα 2 υστερουν,καμια σχεση,απλα για να μην πω το κοινο "Δεν μπορω να διαλεξω...".
Μεγαλα βιβλια πολυ,και πιστεψε με,ως τις τελευταιες σελιδες το μυαλο σου δεν παει στο δολοφονο με τιποτα.Καταπληκτικη!

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Εχουν σχεση οι κεντρικοι ηρωες της,ο αστυνομικος και η κοπελα του δηλαδη...Γι'αυτο καλυτερα με τη σειρα,γιατι αναφερονται στα επομενα βιβλια τα εγκληματα των προηγουμενων.
Το καθενα ειναι ομορφο για τον δικο του λογο,νομιζω ομως πως θα διαλεγα τα Οικογενειακα μυστικα,οχι πως τ'αλλα 2 υστερουν,καμια σχεση,απλα για να μην πω το κοινο "Δεν μπορω να διαλεξω...".
Μεγαλα βιβλια πολυ,και πιστεψε με,ως τις τελευταιες σελιδες το μυαλο σου δεν παει στο δολοφονο με τιποτα.Καταπληκτικη!
Σ'ευχαριστώ για τις πληροφορίες, είναι στα υπόψιν!

Vasileti

Member
'Εχει ξαναγίνει η ερώτηση τι προτιμάτε θεματικά να διαβάζετε από λογοτεχνία? αστυνομικά,ταξιδιωτικά, ερωτικά κλπ?

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
'Εχει ξαναγίνει η ερώτηση τι προτιμάτε θεματικά να διαβάζετε από λογοτεχνία? αστυνομικά,ταξιδιωτικά, ερωτικά κλπ?
Δεν εχω προβλημα,αρκει ο συγγραφεας να μην ειναι πολυ περιγραφικος,να μην μας παρουσιαζει για παραδειγμα ενα σπιτι σε 15 σελιδες.Κατα τ'αλλα,δεν εχω θεμα,εκτος απο επιστημονικη φαντασια που το σιχαινομαι σαν ειδος και στις ταινιες ακομα ακομα.Προτιμω ομως βιβλια που να αναφερονται και σε ιστορικα θεματα οπως ο Μπρουτζινος καβαλαρης,ενα ναι μεν αισθηματικο βιβλιο,αλλα μας παρουσιαζει την Πολιορκια του Λενινγκραντ απιστευτα.

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Μικρή διάβαζα σχεδόν αποκλειστικά μυστήρια και περιπέτειες!! Εδώ και κάτι χρόνια δυστυχώς έχω παραμελήσει τα βιβλία πάρα πολύ αλλά τώρα έχω αρχίσει λίγο να επανορθώνω (έχω τόσα πολλά αδιάβαστα στη βιβλιοθήκη μου):( Αγαπημένο μου είδος είναι τ' αστυνομικά πάντως.

Vasileti

Member
Δεν εχω προβλημα,αρκει ο συγγραφεας να μην ειναι πολυ περιγραφικος,να μην μας παρουσιαζει για παραδειγμα ενα σπιτι σε 15 σελιδες.Κατα τ'αλλα,δεν εχω θεμα,εκτος απο επιστημονικη φαντασια που το σιχαινομαι σαν ειδος και στις ταινιες ακομα ακομα.Προτιμω ομως βιβλια που να αναφερονται και σε ιστορικα θεματα οπως ο Μπρουτζινος καβαλαρης,ενα ναι μεν αισθηματικο βιβλιο,αλλα μας παρουσιαζει την Πολιορκια του Λενινγκραντ απιστευτα.

Εάν, το αντίθετο, είναι πολύ συμπυκνωμένος- όχι λακωνικός- θάβρισκες ενδιαφέρον? δηλαδή αν χρειαζόταν τακτικά να ξαναδιαβάζεις μια φράση για να κατανοήσεις και ενδεχομένως να ξαναευχαριστηθείς? έτσι μπορεί το βιβλίο ας πούμε των 500 σελ να γίνει 100

Vasileti

Member
Μικρή διάβαζα σχεδόν αποκλειστικά μυστήρια και περιπέτειες!! Εδώ και κάτι χρόνια δυστυχώς έχω παραμελήσει τα βιβλία πάρα πολύ αλλά τώρα έχω αρχίσει λίγο να επανορθώνω (έχω τόσα πολλά αδιάβαστα στη βιβλιοθήκη μου):( Αγαπημένο μου είδος είναι τ' αστυνομικά πάντως.

everything happens for a reason!
τα αστυνομικά καλλιεργούν πάντως και τη μαθηματική σκέψη:cool:

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Εάν, το αντίθετο, είναι πολύ συμπυκνωμένος- όχι λακωνικός- θάβρισκες ενδιαφέρον? δηλαδή αν χρειαζόταν τακτικά να ξαναδιαβάζεις μια φράση για να κατανοήσεις και ενδεχομένως να ξαναευχαριστηθείς? έτσι μπορεί το βιβλίο ας πούμε των 500 σελ να γίνει 100
Μου χει τυχει να διαβασω βιβλιο 4 φορες και καθε φορα που το τελειωνα το αγαπουσα ακομη περισσοτερο,και μου χει τυχει να μην αντεξω να διαβασω το τελος για 60 σελιδες...Οποτε,ειλικρινα παιζει μεγαλο ρολο ο συγγραφεας...

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom