• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Μάιο 2020 !

Προτάσεις για βιβλία

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
'Εχει ξαναγίνει η ερώτηση τι προτιμάτε θεματικά να διαβάζετε από λογοτεχνία? αστυνομικά,ταξιδιωτικά, ερωτικά κλπ?
Ταξιδιωτικά σίγουρα, ιστορικά (δηλ. με αφήγηση των γεγονότων της εκάστοτε εποχής σε συνδιασμό με περιγραφή της καθημερινότητας) και γενικά μου αρέσουν οι πραγματικές ιστοριες.

paefstra

Member
'Εχει ξαναγίνει η ερώτηση τι προτιμάτε θεματικά να διαβάζετε από λογοτεχνία? αστυνομικά,ταξιδιωτικά, ερωτικά κλπ?
Ευρωπαϊκή λογοτεχνία. Με έμφαση στους χαρακτήρες και τη δομή. Επίσης θεατρικά κείμενα, με μεγάλη ευχαρίστηση.

fenia42

Member
Επόμενο Ταξίδι
Азербайджан
Ταξίδι-Όνειρο
Γροιλανδία,Σβάλμπαρντ
Ναι, και ό,τι γράφτηκε το 2ο μισό του 19ου και το 1ο μισό του 20ου αιώνα, εμένα τουλάχιστον.
Ειδικά στο 2ο σκέλος που έχεις θέσει,συμφωνώ. Αγαπώ ιδιαίτερα το κίνημα του υπερρεαλισμού που αναπτύχθηκε στο Παρίσι, με γοητεύει απίστευτα εκείνη η εποχή. Αλλωστε τότε αναδείχθηκε και ο Κάφκα (από τη Σιμόν ντε Μπωβουάρ, Ζ.Π. Σαρτ και σια ) .

Vasileti

Member
Ταξιδιωτικά σίγουρα, ιστορικά (δηλ. με αφήγηση των γεγονότων της εκάστοτε εποχής σε συνδιασμό με περιγραφή της καθημερινότητας) και γενικά μου αρέσουν οι πραγματικές ιστοριες.
Κι εμένα μου αρέσει η προσεγγιση της ιστορίας, "ζώντας" την μέσα από σκηνές της καθημερινότητας. Οι πραγματικές ιστορίες μου φαίνονται σαν εγχειρίδια ζωής..

Vasileti

Member
Ισχύουν και το πρώτο και το δεύτερο:D
ισχύουν και μάλιστα στον ίδιο χρόνο! δεν υπάρχει αστυνομικό που να μην υπακούει στο πρώτο;)

στο τοπικ της Ουκρανίας ο Θανάσης δεν προτεινε μπύρες, είπαμε να πιούμε τις δικές σου στην υγειά σου.

Vasileti

Member
Νομιζω μας αρεσει και τις δυο ο Καφκα , ε ; :)

Πραγματικά χαίρομαι για το γυναικείο πληθυσμό του τόπικ που είναι πολλών κυβικών! Σπάτε το μύθο ότι το γινόμενο ευφυίας επί ομορφιά στις γυναίκες είναι σταθερό!:D

karfitsa

Member
Οσο ημουν στο σχολειο,διαβαζα σοβαρη λογοτεχνια.Με τα χρονια(οικογενεια,παιδια,δουλειες)το "ελαφραινα"Σε λιγα χρονια νομιζω,με τα διαφορα προβληματα και τις εννοιες οτι θα το ριξω στα βιπερ "Νορα"για να μην σκεφτομαι τιποτα....:p!

Photini1986

Member
Ταξίδι-Όνειρο
ΝΕΑ ΥΟΡΚΗ
Ελα,παραδεχτειτε το...
Ποσες διαβασαν τις 50 αποχρωσεις του γκρι;
Εγω το παραδεχομαι,το εκανα.Δωρο επετειου απο τον συντροφο.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.636
Μέλη
39.376
Νεότερο μέλος
Vichumills

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom