maltakias
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Όπου λάχει
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού
Καλό ταξίδι και...πρόσεχε μη χάσεις την ιθαγένειά σου,τόσο καιρό στα ξένα.
Να προσέξεις μηπως μεινεις περισσότερο απο 30 μερες στο LA και χασεις την Ιθαγενεια σου και χρειαστει να παρακαλας εξω απο κανα προξενειο να την ξαναπάρεις πίσω .......Λυπάμαι που δεν μπορώ να παρακολουθήσω το τόσο ενδιαφέρον αυτό θέμα, γιατί σήμερα πετάω για Λ.Α. όπου θα μείνω για ένα μήνα περίπου
Αυτό είναι πολύ μεγάλη αλήθεια...Το θέμα είναι καθαρά πολιτικό και όχι θρησκευτικό.
Ή καλύτερα να το πω εθνικό. Πρέπει να καταλάβουμε ότι άσχετα αν μας νοιάζουν οι θρησκείες ή όχι, οι πιστοί είναι πιόνια στα χέρια έμπειρων πολιτικών και διπλωματών. Και δεν έχει να κάνει με το ποια θρησκεία, αλλά με το ποιά χώρα θα επικρατήσει.
Kι εγώ επίσης !Traveladdict, μια και στο social δεν υπάρχει κουμπάκι για ευχαριστώ, να σου το πω από δω...
Kαι στην ελληνική Θράκη πολλά τζαμιά λειτουργούν κανονικότατα επίσης.
Πες μας, πόσες εκκλησίες λειτουργούν κανονικότατα στην Πόλη ή στην Ίμβρο και στην Τένεδο.
Εκτός αν θεωρείς κανονικότατο το άνοιγμα μιας- δυο εκκλησιών κάθε χρόνο αποκλειστικά για να δείξει η Τουρκία πόσο καλά παίζει το χαρτί της ανεξηθρησκίας.
Παιδιά δεν έχω διάθεση αντιπαράθεσης, ούτε είμαι κανένα θρησκόληπτο freak, αλλά για μένα είναι ηλίου φαεινότερο πλέον ότι όλη αυτή η κατάσταση, είναι απόλυτα καθοδηγούμενη. Ανεξάρτητα με το τους οδηγούς αυτού του τρένου, το μόνο σίγουρο είναι ότι 1.000.000 μουσουλμάνοι (και σχεδόν μόνο μουσουλμάνοι), σ' ένα κράτος 10.000.000, θεωρητικά χριστιανών ορθόδοξων (έτσι υποτίθεται είναι χαρακτηρισμένη η Ελλάδα αν δεν κάνω λάθος), δεν είναι τυχαίο γεγονός.Δεν χρειάζεται κούκλα μου να πας στην πλατεία του Ταξίμ να οργανώσεις θεία λειτουργία, στα πενήντα μέτρα είναι η Αγία Τριάδα και λειτουργεί κανονικά.
Και λιγο πιο κατω επι της Ιστικλαλ και η καθολικη εκκλησια του Αγιου Αντωνιου.Δεν χρειάζεται κούκλα μου να πας στην πλατεία του Ταξίμ να οργανώσεις θεία λειτουργία, στα πενήντα μέτρα είναι η Αγία Τριάδα και λειτουργεί κανονικά.