• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάιο - Σεπτέμβριο 2020 !

Μεξικό Προγραμματίζοντας το Μεξικο

tpkalamata

Member
αχαχαχα...αυτά είναι σήματα!! Εμπειριάρα πρέπει να είναι η οδήγηση εκεί!!!
Επίσης, φαντάζομαι με το ελληνικό δίπλωμα δεν είχες κάποιο θέμα στην ενοικίαση του αυτοκινήτου; Εφόσον είναι και στα αγγλικά το δέχονται, έτσι;

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
:) ναι, πολύ πλάκα τα σηματα

Η οδήγηση κανονική, όχι κάτι ιδιαίτερα περίεργο. Η περισσότερο ενδιαφερουσα εμπειρία ήταν το παπακι στο Κονζουμέλ :) και παρατρίχα η σύγκρουση με μια τεράστια ιγκουάνα :haha: .

Εν τω μεταξί το παπάκι μικρό, εγώ μεγαλόσωμη και το κράνος για ποδήλατα :haha::haha::haha:

Δεν είχα κανενα θέμα με το δίπλωμα και τότε δεν είχα και την κατηγορία για μικρες μηχανές και μου τη νοίκιασαν

Attachments

Last edited:

agmi

Member
Mια απαντηση, τπτ αλλο, ολα τα ενοικιαστικα εχουν πινακιδες διαφορετικες απο τα ΙΧ, οποτε και η τιμη της mordidaς ειναι για τουριστα, οχι για ντοπιο! Στο Yucatan ειναι λιγο μικροτερης κλιμακας! Οσο για τις μετατροπες συναλλαγματος ετσι που εχει παει το ευρω κ'το δολ$ριο, μετατρεπεις ενα X ποσο σε πεσος και σα σου περισεψουνε τα ξαναγυριζεις σε ευρω. Το πεσο μεχρι προτινος και πριν να αλλαξουνε προεδρο ειχε κατρακυλησει το δολ$ριο (που εχει κατρακυλησει το ευρω) 16 πεσος στο δολλαριο το Μαη. τωρα ανεβαινει το δολαριο/ευρω μιας που ο Τραμπης απειλησε οτι θα σταματατησει τις εισαγωγες, τι θα γινει κανεις δεν ξερει, αλλα μεχρι τον Φλεβαρη πολλα σκαμπανευασματα δεν βλεπω. αν ζορισει τους Μεξικανους θα πεσει το πεσο και θα'μαστε ολοι χαρουμενοι!

Last edited:

Ivana

Member
Ταξίδι-Όνειρο
οχ.....όλος ο κόσμος
😱 ούτε στα τρελά μου όνειρα δε θα το μάθαινα. Ευχαριστούμε για την διευκρίνιση.

tpkalamata

Member
@agmi Μήπως έχεις καμία πρόταση για ενοικιαζόμενα κλπ;
Οπότε καλά έχω διαβάσει για την διαφορά στις πινακίδες... Μακάρι να πέσει το πέσο θα είναι πολύ καλό για εμάς αλλά δεν βλέπω να γινεται μέχρι το φεβρουάριο όπως λες και εσύ!!

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.775
Μέλη
39.508
Νεότερο μέλος
Nepheli

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom