• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιος - Οκτώβριος 2021 !

Alpha bank bonus

Billouk

Member
Με apple pay δεν τους αποδίδει συχνα συνήθως !
Απευθείας με κάρτα συνεργασίας πλήρωσα. Σε εισιτήρια που έβγαλα πρόσφατα μου έδωσε κανονικά *4. Όταν βάζω το κουπόνι για fast track για 2 άτομα και υπολείπεται 1 ευρώ, μου δίνει 1=1 λανθασμένα!

afrodite39

Member
και εδώ μπορείτε να τους ζητήσετε:

https://www.alpha.gr/el/idiotes/support-center/epikoinonia/Case

Πράγματι έχω χάσει και εγώ κάποιους φέτος και βλέπω στο ιστορικό ότι παρόλο που εμφανίζει στις συναλλαγές με αιτιολογία "Aegean web" στο φίλτρο μεγάλοι συνεργάτες δεν υπάρχουν οι συναλλαγές.
Στέλνεις ένα mail στο [email protected] με αναλυτικά το θέμα. Κι εγώ θα ξαναστείλω, πριν δέκα μέρες μου απάντησαν την επόμενη μέρα
Ευχαριστώ πολύ
πράγματι έστειλα mail με σκριν σοτ και από τοbonus app και από την συναλλαγή της κάρτας στο eBanking και αμέσως μου τους πίστωσαν και μου απαντήσανε στο mail.
Οπότε πρέπει να έχουμε το νου μας ότι δεν περνιούνται οι πόντοι πάντα σωστά

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Σημερα δεν ειναι να μπουν οι ποντοι απο τα samsung s25?
Έδωσε και με το S25 πόντους Χ100;
Εάν αγόραζες το πακέτο της επέκτασης εγγύησης έδινε πάλι τους έξτρα πόντους;
Ρωτώ για να ξέρω τι να περιμένω με την αγορά του κινητού που πήρα με x100 πόντους.

adiaforos

Member
Έδωσε και με το S25 πόντους Χ100;
Εάν αγόραζες το πακέτο της επέκτασης εγγύησης έδινε πάλι τους έξτρα πόντους;
Ρωτώ για να ξέρω τι να περιμένω με την αγορά του κινητού που πήρα με x100 πόντους.
Μην μπερδεύεσαι, οι έξτρα πόντοι αφορούν το προϊόν που είναι στην εκάστοτε προσφορά, φαντάζομαι εννοείς αυτήν:
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-xiaomi-15-apr-25
Εξάλλου όπου παίρνεις έξτρα πόντους, αναφέρεται π.χ. "Απόκτησέ το με οποιαδήποτε κάρτα Bonus της Alpha Bank και κέρδισε 109.990 Bonus πόντους. *Η προσφορά ισχύει έως 10.05.2025", ενώ υπάρχει και η ένδειξη "ALPHA BONUS".

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Μην μπερδεύεσαι, οι έξτρα πόντοι αφορούν το προϊόν που είναι στην εκάστοτε προσφορά, φαντάζομαι εννοείς αυτήν:
https://www.alpha.gr/el/idiotes/bonus/bonus-news/kotsovolos-xiaomi-15-apr-25
Εξάλλου όπου παίρνεις έξτρα πόντους, αναφέρεται π.χ. "Απόκτησέ το με οποιαδήποτε κάρτα Bonus της Alpha Bank και κέρδισε 109.990 Bonus πόντους. *Η προσφορά ισχύει έως 10.05.2025", ενώ υπάρχει και η ένδειξη "ALPHA BONUS".
Ναι. Πήρα το Xiaomi με Χ100 πόντους και την επέκταση εγγύησης και αναρωτιόμουν εάν θα πάρω τους επιπλέον πόντους και για το ποσό της εγγύησης.

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Καλησπέρα σας! Έχω να μετατρέψω 15.000 πόντους σε 7.500 εξαργύρωσης.. να το κάνω τώρα ή βγάζει καμία προσφορά με αύξηση πόντων κατά την μετατροπή??

Elena2508

Member
Επόμενο Ταξίδι
??
Ταξίδι-Όνειρο
N. Υόρκη
Καλησπέρα σας! Έχω να μετατρέψω 15.000 πόντους σε 7.500 εξαργύρωσης.. να το κάνω τώρα ή βγάζει καμία προσφορά με αύξηση πόντων κατά την μετατροπή??
Εάν δεν βιάζεσαι να τους χρησιμοποιήσεις γαι ταξίδι, τότε καλύτερα να περιμένεις μήπως δώσει επιπλέον 20% κατά την μετατροπή σε μίλια.
Αυτό βέβαια ισχύει εάν δεν έχει περάσει 1 χρόνος από την απόκτηση τους με aegean visa γιατί μετά δεν μετατρέπονται σε μίλια. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ μέσα.
Περιμένουμε όλοι από τον Οκτώβριο να δώσει το +20%...

spyros91

Member
Επόμενο Ταξίδι
Κωνσταντινούπολη
Ταξίδι-Όνειρο
Ταιλάνδη
Εάν δεν βιάζεσαι να τους χρησιμοποιήσεις γαι ταξίδι, τότε καλύτερα να περιμένεις μήπως δώσει επιπλέον 20% κατά την μετατροπή σε μίλια.
Αυτό βέβαια ισχύει εάν δεν έχει περάσει 1 χρόνος από την απόκτηση τους με aegean visa γιατί μετά δεν μετατρέπονται σε μίλια. Το έχουμε αναφέρει πολλές φορές εδώ μέσα.
Περιμένουμε όλοι από τον Οκτώβριο να δώσει το +20%...
Τέλεια οπότε αναμένω! Την κάρτα την έβγαλα Νοέμβριο, οπότε έχω ακόμα χρόνο! Ευχαριστώ!!

Sugar

Member
Επόμενο Ταξίδι
Ψάχνεται....
Ταξίδι-Όνειρο
Απ' άκρη σ' άκρη
Καλησπέρα σας! Ερώτηση: Εχω πόντους που περιμένω το +20% να τους μετατρέψω σε μίλια και πόντους απο προθεσμιακη που δεν γίνονται μίλια. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθει νωρίτερα και δεν το έχω δει. Αν προσπαθησω να κάνω εξαργυρωση στην Aegean με bonus πόντους θα τους διαχωρήσει μόνο του το σύστημα ή θα μου κάψει τους πόντους που γίνονται μίλια?

ELGEO2

Member
Επόμενο Ταξίδι
βοσνια
Ταξίδι-Όνειρο
πέρασμα καρακορουμ
Καλησπέρα σας! Ερώτηση: Εχω πόντους που περιμένω το +20% να τους μετατρέψω σε μίλια και πόντους απο προθεσμιακη που δεν γίνονται μίλια. Δεν ξέρω αν έχει απαντηθει νωρίτερα και δεν το έχω δει. Αν προσπαθησω να κάνω εξαργυρωση στην Aegean με bonus πόντους θα τους διαχωρήσει μόνο του το σύστημα ή θα μου κάψει τους πόντους που γίνονται μίλια?
θα αφαιρεσει απο τους ποντους που δεν μπορουν να μετατραπουν σε μιλια πχ απο προθεσμιακες

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.999
Μέλη
39.707
Νεότερο μέλος
minagouvra

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα

Top Bottom