O Αντωνης http://www.travelstories.gr/%EA%E5%...E9%EA%DE/44335-%EC%E5%EE%E9%EA%FC-2013-a.htmlΑλεκο σου χα γραψει ενα κατεβατο & χρησιμοποιω το κομπιουτερ της δουλειας μου, χωρις copy ο #$%^& & το firewall μου κανει την ζωη δυσκολη & χαθηκε. Δεν ξερω αν θελεις να επικοινωνησουμε εστω & τηλεφωνικα. Οι μερες για Tikal (το #$#$%^ δεν θελει Greeklish & θα κανω ωρες να σου γραψω) ειναι λιγες, θελεις 1- 1.5 μερα να φτασεις. Λεοφωρειο φευγει απο το Κανκουν (αν εισαι στο Κανκουν), οι Ευρ. tour operators στελνουνε το κοσμο εκτος), μεσω Ντελ Καρμεν & Τσετουμαλ. Εμεις μπηκαμε απο Τσιαπας, διασχισαμε το ποταμι & ειμαστε στην Γουατεμαλα. Αλλα για να φτασουμε στο Σαν Κριστομπαλ μας πηρε 19 ωρες & με ενα στομαχι, ασε! Τοτε δεν ειχε ανοιξει η εθνικη & σ'ολο τον δρομο οι !@#$%^& ινδιανοι ειχανε βαλει στην Τσιαπας σαμαρακια, τωρα ολα αυτα Αλεκο ειναι politicaly oriented! Ας ειναι στο Μεξικο δεν φοβηθηκα ποτε, ειμαι 54 μαιων, μπενοβγαινα στα νιατα μου στην cd Juarez, το'χω φαει ολο με το κουταλι. Ξερεις που ενιωσα φοβο αγορι μου; Στο μετρο της Αθηνας που πηγανε να μου την πεσουνε 3 κηριλεδες & με μανικιουρ ο ενας! Και σ'ολες τις φορες στο Μεξικο η γυναικα μου κουβαλουσε σε ειδικη ζωνη κατω απο τον στηθοδεσμο πανω απο $2000. Στην Αθηνα φιλε μου, πες & στην Νοτιο Αφρικη, αλλα εκει σε προειδοποιουνε! Τις λιγες μερες που χεις εγω θα εβαζα 2 Τσιτσεν-Μεριδα-Ουξμαλ, μια στο ισλα Μουχερες, & αλλη μια Τουλουμ με μια ενδιαμεση σταση στην Ντελ Καρμεν & το νησακι. Το Κανκουν η ζονα χοτελερα ειναι Αμερικανια, uno-dos-tres-tequila, οι τιμες στα Ελληνικα επιπεδα, αλλου στο Μεξικο παμφθηνα! Δολαρια να'χεις μετρητα, τα αλλαζεις στον δρομο στις κασας δελ καμπιο. Σε ζηλευω!
εχει δωσει μερικες καλες φερεγγιες πληροφοριες, κυταξε & εκει!