Travelstoryteller
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Η.Π.Α.
- Ταξίδι-Όνειρο
- Ωκεανία
E
Σε ευχαριστώ πολύ για την απάντηση σου. Κανκούν απλά προσγειωνόμαστε, δεν έχουμε σκοπό να μείνουμε ούτε μισή μέρα, στην Πλάγια λέμε να μείνουμε, (το είδαμε το viva wyndham maya, ευχαριστούμε - πανέμορφο, αλλά μας βλέπω σε χοστελάκι μπας και αποσβέσουμε τα εισητήρια ) & Τουλούμ για αρχή. Στη συνέχεια λέγαμε είτε στο Κόσουμελ, είτε να κατηφορίσουμε προς σύνορα Γουατεμάλας, είτε να περάσουμε Μπελίζ, είτε να τα κάνουμε όλα αυτά μαζί...! Δυστυχώς δεν γίνεται να φύγουμε νωρίτερα λόγω δουλειάς και είναι και η πρώτη φορά που μου δίνουν σχεδόν 4 εβδομάδες άδεια μαζεμένη οπότε δεν με "παίρνει" για πολλές αλλαγές ... Αυτό που σκεφτόμαστε είναι να πάμε και σε περίπτωση που πριν φτάσουμε ή όταν φτάσουμε ο καιρός μας κάνει περίεργα να έχουμε μπακ απ σχέδιο για μετάβαση προς βορρά, δύση ή κάπου που να μην είναι τόσο ακραία τα φαινόμενα... Κάθε πρόταση ή σκέψη ευπρόσδεκτη φίλοι ταξιδιώτες... Και καμιά προσευχή, ευχέλαιο, εξορκισμός για να κρατηθούν μακριά οι τυφώνες θα εκτιμηθεί ιδιαίτερα!κατ αρχας! μην πας Κανκουν. Προκειται για κατι που δεν αξιζει. μεινε πλαγια ντε καρμεν. ειναι το κεντρο ολων, απο εκει θα περνεις τα daily tours και τα φερρυ μποτς για παντου. Εγω ειχα μεινει στο viva wyndham maya στη υποπεριοχη της πλαγια ντε καρμεν, την playacar. Εχει πολλα ξενοδοχεια εκει. Επισης εγω ειχα παει διακοπες τελη ιουλη μεχρι 12 αυγουστου. ειχα πολυ καλο καιρο. μονο τις τελευταιες 2 μερες εχασα λογω ενος τυφωνα που περναγε απο μακρυα. Θα ελεγα οτι εξαρτασαι απο την τυχη, αλλα οσο πιο μεσα πας στον Αυγουστο τοσο χειροτερα... Μηπως να κανονισεις λιγο πιο νωρις???? δεν σε νοιαζει η βροχη, οι βροχες εκει κρατανε 5 λεπτα και μετα εχεις καυσωνα, σε νοιαζει μην σου τυχει συνεφια ολη μερα. ετυχε σε ενα φιλο και μαλιστα ιανουαριο μηνα, ηταν πολυ ατυχος... ολα αυτα τα ασταθμητα ισχυουν για ολη τη καραιβικη φυσικα... αλλα να ξερεις οσο πιο μεσα μπαινεις στον αυγουστο μαλλον πιο επικινδυνα γινεται...