Συγνώμη δηλαδή για να καταλάβω: Ετοιμάζεσαι να φύγεις αυτές τι μέρες, αλλά ούτε με τι γραφείο θα πας δεν έχεις βρει ακόμα? Μάλλον θα σε απογοητεύσω, αλλά δε θα πας Μεξικό αυτές τις μέρες. Ακόμη και για Μύκονο, χλωμό το κόβω.Γεια σας,
Ετοιμαζομαι για ταξιδι στο Μεξικο και Κανκούν αυτές τις μέρες. Γνωρίζει κανείς τι ταξιδιωτικά γραφεία πηγαίνουν με γκρουπ εκεί για δέκα ημέρες? Ευχαριστώ..
Τι θα γινει ρε παιδια θα προτεινει κανεις τιποτα;Το ιδιο εχω παθει κι εγω. Εχω κλεισει για Ζιμπαμπουε σε 3 μερες φευγω, αλλα αν μπορουσε καποιος να με ενημερωσει για τις αεροπορικες που πετουν εκει, ποσο κανει το εισιτηριο και να μου προτεινει 1-2 5στερα ξενοδοχεια...
Ευχαριστω κι εγω.
Περιμενουμε να φτασεις στη Ζιμπαμπουε και τοτε θα προτεινουμε και το ξενοδοχειο. Τι βιαζεσαι?Τι θα γινει ρε παιδια θα προτεινει κανεις τιποτα;
Πουλχερία μου, δεν θέλω να σε στενοχωρήσω αλλά πέρσι έψαχνε παρέα...θελω και εγώ να ταξιδεψω στο μεξικο το καλοκαιρι λεω για ιουνιο μεχρι αρχες Αυγούστου. αλλά εγώ δεν ταξιδεύω με γκρουπ γιατι διαλέγω πάντοτε να ταξιδεύω μονη μου για πολυ καιρό και να εξοικονομω χρηματα διαλέγοντας πάντοτε τα πιο οικονομικα αν πάλι θελεις οπωσδήποτε γκρουπ λυπαμαι αλλα δεν ειμαι το κατάλληλο άτομο γιατι φυσικα και δεν μπορώ να διαθέσω τα χρήματα που ανέφερες οτι ζητούν τα οργανωμένα πρακτωρεία