Billouk
Member
Το σύνολο που θα εισπράξει το κατάλυμα είναι το 413, 375.92 θα πληρώσετε εσείς. Σε κράτηση που είχα κάνει το καλοκαίρι στο email της επιβεβαιώσης μου έγραφε ότι το ένα μέρος θα το καλύψει η Booking ενώ στην απόδειξη θα εμφανιστεί το σύνολο. Σε κάθε περίπτωση, αφού είναι μη επιστρέψιμη και θα χρεωθείτε επί τόπου θα σας σταλεί push από την τράπεζα να επιβεβαιώσετε την συναλλαγή. Αν δείτε ότι κάτι πάει λάθος με το ποσό και δεν περιλαμβάνει την έκπτωση, πατήστε ακύρωση.Καλησπέρα στην ομάδα,
Εάν κάποιος γνωρίζει παρακαλώ ας μου απαντήσει στο εξής διότι δεν έδωσαν ικανοποιητικη απάντηση ούτε η Booking ούτε το κατάλυμα.
Θέλω να κλείσω ένα δωμάτιο στη Βιέννη. Γράφει λοιπόν τιμή με μεγάλα γράμματα, 376€ απο αρχική 510. Η ανάλυση τιμής παρουσιάζεται ως εξής:
170Χ3 βραδια= 510€
Genius έκπτωση: -51
Έκπτωση λόγω κινητής συσκευής: -45.90
-(εδω προσοχή) Η Booking πληρωνει : επωφελειστε από μειωμένη τιμή επειδή η Booking πληρωνει μέρος της τιμής: -37.80.
Το σύνολο των ανωτέρω, 375,92€. Το επιλέγω λοιπόν, και προχωρώντας παρακάτω το ποσό γίνεται 413€!! Χάνεται η τιμή που πληρώνει η Booking, τα 37.80!! Μέχρι και το τελευταίο στάδιο που ζητάει στοιχεία κάρτας, είναι το ποσό στα 413. Τι γίνεται με την έκπτωση αυτή; Μου την επιστρέφει μετά η Booking με κάποιο τρόπο; Δεν αναγράφεται τίποτα τετοιο σε κανένα από τα βήματα. Όποιος γνωρίζει παρακαλώ ας με διαφωτίσει! Βάζω και screenshots σχετικά. Ευχαριστώ πολύ συνταξιδιωτες.