Προβλημα με booking

Maria Valta

New Member
"Τα χρήματα τα έδωσα με ένα εξωτερικό λινκ" Πως δηλαδή;
Γειά σου!! Το booking έλαβε την κάρτα μου αρχικά ως εγγύηση και έπειτα έπρεπε εγώ να πληρώσω προσωπικά τον κάτοχο μέσω sumup pay, ένα λινκ που έστειλε στο τσατ μας στην πλατφόρμα της εφαρμογής για να διεξαχθεί η πληρωμή.

Sam-chal

Member
Επόμενο Ταξίδι
Απρογραμμάτιστο
Ταξίδι-Όνειρο
Περού, Χιλή, Βολιβία
Γειά σου!! Το booking έλαβε την κάρτα μου αρχικά ως εγγύηση και έπειτα έπρεπε εγώ να πληρώσω προσωπικά τον κάτοχο μέσω sumup pay, ένα λινκ που έστειλε στο τσατ μας στην πλατφόρμα της εφαρμογής για να διεξαχθεί η πληρωμή.
Δεν μου εχει τυχει ποτέ κάτι τέτοιο. Συνηθως πληρώνω μέσω bookink ή μετρητά επί τόπου στο κατάλυμα.

2111210051 πάρε τηλέφωνο γραφεία Αθήνας.

arabickostas

Member
Καλησπέρα Μαρία. Αρχικά προσπάθησε να ηρεμήσεις, μιας και θα βρεις άκρη εφόσον η ιστορία είναι όπως την περιγράφεις, απλά είναι θέμα να συγχρονιστουν όλες οι πλευρές.

Είσαι σίγουρη ότι η εξυπηρέτηση πελατών της booking κατάλαβε ακριβώς τι έχει συμβεί; Γιατί σύμφωνα μ αυτό που γράφεις, ο κάτοχος ακυρωσε όχι εσύ άρα είναι δεδομένο ότι δικαιούσαι επιστροφή χρημάτων.

Επίσης είμαστε σίγουροι ότι ο τρόπος πληρωμής είναι μέσω της booking και δεν ειναι κάποια απατεωνια; Θέλω να πω μήπως έκανες πληρωμή μέσω Λίνκ που δεν ειναι από το κατάλυμα/booking ? Πάρε ένα τηλ όπως σου έδωσαν να είσαι βέβαιη ότι εχουν κατανοήσει το πρόβλημα. Στην περίπτωση που η booking δεν εχει ιδέα και προκειται για απατεωνια μίλησε με τη τράπεζα σου.

Last edited:

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.928
Μέλη
39.642
Νεότερο μέλος
Maria Valta

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα