THALIAL
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- Γαλλία-Ελβετία
BOOKING.COM - Γλυφάδα Εταιρία Παροχής Υπηρεσιών Ίντερνετ | Γλυφάδα Αττικής | 2108984460 |Καλησπέρα! Ξέρει κάποιος αν υπάρχει στην Ελλάδα τηλεφωνικός αριθμός του booking com που να μπορούν να σε εξυπηρετήσουν άμεσα; Γιατί με την εξυπηρέτηση πελατών μέσω μηνυμάτων δε βγάζω άκρη..Κάνουν πάνω από μια μέρα να απαντήσουν σε κάθε μήνυμα!
Έχουμε κλείσει με προπληρωμή χωρίς δωρεάν ακύρωση σε ξενοδοχείο στο εξωτερικό και κατόπιν συνεννόησης με το ξενοδοχείο μας δίνουν δωρεάν αλλαγη ημερομηνιών. Μόνη μου δε γίνεται να την κάνω, γιατί ενώ υπάρχει διαθεσιμότητα το σύστημα βγάζει πως δεν υπάρχει. Και μου είπαν από το ξενοδοχείο να ζητήσω στο booking να την κάνει..
Εχουμε συνεννοηθεί εδώ και 3 μέρες και αύριο είναι το check in της αρχικής κράτησης και ακόμα δεν έχουν απαντήσει από το booking για το επιπλέον κόστος και πως να το πληρώσουμε.
Μια φορά απάντησαν στο πρώτο μου μήνυμα ότι μίλησαν με το ξενοδοχείο και οντως συμφωνει για δωρεάν αλλαγή αλλα οι τιμές που μου έδωσαν για τις νέες ημερομηνίες ήταν διαφορετικές από αυτές που έβλεπα εγώ στην αναζήτηση. Ρώτησα γιατί υπάρχει διαφορά και από τότε δεν ξανααπαντησαν.. Σκέφτομαι μήπως βγάλω άκρη τηλεφωνικά..
Είχα επικοινωνήσει μαζί τους τον Ιούνιο για πρόβλημα που προέκυψε σε κράτηση ξενοδοχείου εξωτερικού μέσω της booking.