nikos45k45
Member
ευχαριστω, το βρηκα αλλα χωρις τηλ. Αλλα βρηκα ενα διπλα που δεν απανταει. Αν απαντησει αργοτερα ισως κατι να βγαλω. Ευχαριστω.Δοκίμασε να εντοπίσεις το κατάλυμα στο google maps. Εκεί συνήθως έχει το τηλέφωνο.
ευχαριστω, το βρηκα αλλα χωρις τηλ. Αλλα βρηκα ενα διπλα που δεν απανταει. Αν απαντησει αργοτερα ισως κατι να βγαλω. Ευχαριστω.Δοκίμασε να εντοπίσεις το κατάλυμα στο google maps. Εκεί συνήθως έχει το τηλέφωνο.
Μόνο αν κάνεις κράτηση σου δείχνει το τηλέφωνο του ιδιοκτήτη. Γι' αυτό σου είπα να στείλεις μήνυμα. Κάπου έχει την επιλογή Επικοινωνήστε με τον οικοδεσπότη. Επίσης στο ημερολόγιο οι μέρες της κράτησής σας είναι ελεύθερες;για τα κεφαλαια συνγνωμη δεν το ηξερα, το κανω για να γραφω χωρις γυαλια. η ηλικια βλεπεις.
αν και ουτε στο airbnb εχει τηλ ευχαριστω για την προσπαθεια.
Άρα προτείνεις να δοκιμάσω τη hotels στο εξής; Μου την έσπασαν στη booking αλλά διστάζω γιατί δε ξέρω ποιος έχει καλύτερη εξυπηρέτηση και μήπως είναι όλοι ίδιοι.Φετος μετα απο χρονια εκλεισα παλι με booking γιατι στο ιδιο ξενοδοχειο ειχε καλυτερη προσφορα απο τη hotels.
Εκτος απο το ανεκδιηγητο δωματιο με τους κοριους που δεν προτειναν αλλο και δεν κοιμηθηκαμε ολη νυχτα (το οποιο δεν υπηρχε στη hotels γιατι ηταν κατηγορια "διαμερισματος") συνειδητα κλεινω ο,τι δω να υπαρχει και στην πλατφορμα της hotels, δηλαδη μονο ξενοδοχεια. Η hotels ειναι αυστηροτερη πλατφορμα, δεν δεχεται καθε πελατη και δεν με κρεμασε ποτε ξενοδοχος ειτε η εξυπηρετηση.
Εκτος απο την επιβραβευση 1 στις 10 διανυκτερευσεις οταν η τιμη ειναι ιδια με τη booking που ειναι καθαρο κερδος, εχει λιγοτερους "πελατες"( που η booking εχει ξεκαθαρισει οτι ειναι οι hosts, οχι εμεις). Δεν βρισκεις κατι με τραγικα κακη βαθμολογια , δεν υπαρχουν πολλα διαμερισματα τα οποια απεχθανομαι, αλλα ξενοδοχεια διαμερισματων, πιο ξεκαθαροι οροι χρεωσης γιατι πολυ συχνα επιλεγεις ποτε θα χρεωθεις με την αναλογη εκπτωση.Άρα προτείνεις να δοκιμάσω τη hotels στο εξής; Μου την έσπασαν στη booking αλλά διστάζω γιατί δε ξέρω ποιος έχει καλύτερη εξυπηρέτηση και μήπως είναι όλοι ίδιοι.
Για να ειμαστε ακριβεις, πρεπει να συγκρινουμε το ιδιο ξενοδοχειο.Η αλήθεια είναι ότι η μπουκινγ δεν δίνει πλέον δελεαστικές τιμές.
Όπως;Παραδείγματα;ψαξτε παντου υπαρχει ανταγωνισμος μην κολλατε σε αυτες τις δυο εταιριες υπαρχουν διαφορες μεγαλες και υπαρχουν και αλλοι