dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- ΔΟΥ Κορίνθου
Και μετά λέτε για τη δική μου! Εγώ τουλάχιστον έδινα ένα τρένο εμφανώς σε αχρηστεία, ένα παγώνι και βελανιδιές! Εδω τι βλέπουμε;;; Χιόνι, άπλετο χιόνι και κολώνες της ΔΕΗ!Ελπίζω να εμφανισθεί Παναγίτσα μου
Εμένα όμως το βρήκαν αμέσως! Εσύ μας παίδευες με πάπιες, χήνες και δένδρα. Αυτή είναι η μαγκιά, λίγα και εύγλωτα!!!!Και μετά λέτε για τη δική μου! Εγώ τουλάχιστον έδινα ένα τρένο εμφανώς σε αχρηστεία, ένα παγώνι και βελανιδιές! Εδω τι βλέπουμε;;; Χιόνι, άπλετο χιόνι και κολώνες της ΔΕΗ!![]()
Γιατί λίγα στοιχεία είναι δάσος με τρενάκι εν αχρηστεία, παγώνια (που αν το τρένο κινούνταν, δεν θα στεκόταν μπροστά το παγώνι να το καμαρώνει) και βελανιδιές; Αααααααα! Σε πληροφορώ πως με μια αναζήτηση στο γκούγκλ 'δάσος παγώνια' βγαίνει 3ο αποτέλεσμα το δάσος Κουρί!Dim kyr ξαναβάλε, αυτή ήταν η δοκιμαστική σου!!
Παναγιώτα τα συρματοπλέγματα αυτά είναι χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη περίπτωση!!
Α, επίσης Παναγιώτα χάθηκε η ερώτησή μου σε προγούμενες σελίδες, οι βελανιδιές ήταν τελικά οι λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουμε στη δική σου φωτό??![]()