Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:(:(:(:(:( Το βρήκες:(:(:(:( Δεν ξαναβάζω άμα δεν οργανωθώ πρώτα , σειρά σου....... κλαψ

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Ελπίζω να εμφανισθεί Παναγίτσα μου
Και μετά λέτε για τη δική μου! Εγώ τουλάχιστον έδινα ένα τρένο εμφανώς σε αχρηστεία, ένα παγώνι και βελανιδιές! Εδω τι βλέπουμε;;; Χιόνι, άπλετο χιόνι και κολώνες της ΔΕΗ!:haha:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Dim kyr ξαναβάλε, αυτή ήταν η δοκιμαστική σου!!
Παναγιώτα τα συρματοπλέγματα αυτά είναι χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη περίπτωση!!

Α, επίσης Παναγιώτα χάθηκε η ερώτησή μου σε προγούμενες σελίδες, οι βελανιδιές ήταν τελικά οι λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουμε στη δική σου φωτό??:shock::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Και μετά λέτε για τη δική μου! Εγώ τουλάχιστον έδινα ένα τρένο εμφανώς σε αχρηστεία, ένα παγώνι και βελανιδιές! Εδω τι βλέπουμε;;; Χιόνι, άπλετο χιόνι και κολώνες της ΔΕΗ!:haha:
Εμένα όμως το βρήκαν αμέσως! Εσύ μας παίδευες με πάπιες, χήνες και δένδρα. Αυτή είναι η μαγκιά, λίγα και εύγλωτα!!!!:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ευχαριστώ βρε Earth Citizen, αλλά είναι η σειρά σου, άστο σήμερα δεν με πάει... αλλά βάλε κάτι βατό και για τον δικό μου εγκέφαλο, περιμένω:clap:

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Dim kyr ξαναβάλε, αυτή ήταν η δοκιμαστική σου!!
Παναγιώτα τα συρματοπλέγματα αυτά είναι χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη περίπτωση!!

Α, επίσης Παναγιώτα χάθηκε η ερώτησή μου σε προγούμενες σελίδες, οι βελανιδιές ήταν τελικά οι λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουμε στη δική σου φωτό??:shock::haha:
Γιατί λίγα στοιχεία είναι δάσος με τρενάκι εν αχρηστεία, παγώνια (που αν το τρένο κινούνταν, δεν θα στεκόταν μπροστά το παγώνι να το καμαρώνει) και βελανιδιές; Αααααααα! Σε πληροφορώ πως με μια αναζήτηση στο γκούγκλ 'δάσος παγώνια' βγαίνει 3ο αποτέλεσμα το δάσος Κουρί!
Ναι, εκ των υστέρων συνειδητοποιώ πως είναι συρματοπλέγματα αλλά αρχικά το μυαλό μου πάει σε μια απλή άκρη δρόμου...

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αχ Παναγιώτα εσύ και τα παγώνια σου!!!

Το θεωρώ ευκολούτσικο αλλιώς έρχονται κι οι βοήθειες..

Attachments

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ελλάδα ευτυχώς δεν είναι. Μήπως Βουλγαρία?

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Όχι σε Ελλάδα και Βουλγαρία
Όχι κ σε Ουκρανία

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ