dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Το βρήκες Δεν ξαναβάζω άμα δεν οργανωθώ πρώτα , σειρά σου....... κλαψ
Και μετά λέτε για τη δική μου! Εγώ τουλάχιστον έδινα ένα τρένο εμφανώς σε αχρηστεία, ένα παγώνι και βελανιδιές! Εδω τι βλέπουμε;;; Χιόνι, άπλετο χιόνι και κολώνες της ΔΕΗ!Ελπίζω να εμφανισθεί Παναγίτσα μου
Εμένα όμως το βρήκαν αμέσως! Εσύ μας παίδευες με πάπιες, χήνες και δένδρα. Αυτή είναι η μαγκιά, λίγα και εύγλωτα!!!!Και μετά λέτε για τη δική μου! Εγώ τουλάχιστον έδινα ένα τρένο εμφανώς σε αχρηστεία, ένα παγώνι και βελανιδιές! Εδω τι βλέπουμε;;; Χιόνι, άπλετο χιόνι και κολώνες της ΔΕΗ!
Γιατί λίγα στοιχεία είναι δάσος με τρενάκι εν αχρηστεία, παγώνια (που αν το τρένο κινούνταν, δεν θα στεκόταν μπροστά το παγώνι να το καμαρώνει) και βελανιδιές; Αααααααα! Σε πληροφορώ πως με μια αναζήτηση στο γκούγκλ 'δάσος παγώνια' βγαίνει 3ο αποτέλεσμα το δάσος Κουρί!Dim kyr ξαναβάλε, αυτή ήταν η δοκιμαστική σου!!
Παναγιώτα τα συρματοπλέγματα αυτά είναι χαρακτηριστικά στη συγκεκριμένη περίπτωση!!
Α, επίσης Παναγιώτα χάθηκε η ερώτησή μου σε προγούμενες σελίδες, οι βελανιδιές ήταν τελικά οι λεπτομέρειες που έπρεπε να προσέξουμε στη δική σου φωτό??