Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Α, μα εχω παει εκει!!! Ειναι, οπως ολοφανερα φαινεται, η Κρακοβια! Σιγα το δυσκολο...:bleh:
Και ΟΧΙ! δεν εκλεψα διαβαζοντας το στη φωτογραφια..:haha:

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Ρε παιδιά, πού είναι η φωτό?? Εξανεμίστηκε? Δε βλέπω τίποτα! Dim kyr να δώσω οδηγίες ή το βρήκες??

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Α παπαπα τι δύσκολα πράγματα είναι αυτά. Οντως είναι η Κρακοβία. Οσο για την φωτογραφία βρε παιδιά σόρι , αλλά (γελάω) μου ΄...... έφυγε..... δεν ξέρω που πήγε..... Περιμένετε ένα λεπτό, μην γελάτε σας ακούω ενα λεπτάκι να την βρώ ουφ ουφ 1 λεπτάκι:(

coccobill

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Σανγκρι-Λα
Θυμησου μονο να αλλαζεις το ονομα της για να μη φαινεται οταν κλικαρουμε πανω της..:rolleyes:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πω πω, σκέτη καταστροφή είμαι. Ευτυχώς που την βρήκα.Τέλος πάντων, είναι η Κρακοβία, ΑΛΛΑ που? ερώτηση παγίδα,:D προσοχή

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Α παπαπα τι δύσκολα πράγματα είναι αυτά. Οντως είναι η Κρακοβία. Οσο για την φωτογραφία βρε παιδιά σόρι , αλλά (γελάω) μου ΄...... έφυγε..... δεν ξέρω που πήγε..... Περιμένετε ένα λεπτό, μην γελάτε σας ακούω ενα λεπτάκι να την βρώ ουφ ουφ 1 λεπτάκι:(
Όχι, δε γελάμε, ποιος γελάει, εμείς?? Όχιιιι:haha::haha:
Άστην αυτή και βάλε άλλη, κατά προτίμηση ν αλλάξεις πρώτα το όνομά της αν το έχει επάνω!!!

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Θυμησου μονο να αλλαζεις το ονομα της για να μη φαινεται οταν κλικαρουμε πανω της..:rolleyes:
Τι λες τώρα? εδώ με το ζόρι την ανέβασα και εσύ μου μιλάς για αλχημείες? Δεν τα ξέρω εγώ αυτά..... μόνο ξενοδοχεία ξέρω να κλείνω..... και μην αλλάζετε συζήτηση πονηρούλες....

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Αφού επιμένεις σ αυτή...Άουσβιτς??

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ολες το 'χουν,:shock: δεν πειράζει, αφού δεν θα το βρείτε ούτως ή άλλως, πείτε μου ΠΟΥ στην Κρακοβία , επαναλαμβάνω είναι παγίδα...

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Παααααααρα πολύ κοντά, αλλά όχι:D

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα