Είναι στην Ντουσανμπέ, στο Τατζικιστάν. Το μνημείο του Ισμαήλ Σομόνι.
Το'λεγα εγώ ότι η χώρα θα έληγε σε -ταν. Θα περιμένουμε επιβεβαίωση ή θα βάλεις φωτο?
Δεν χρειάζεται επιβεβαίωση...
Καλέ τι βιασύνες είναι αυτές;;; Μα τόσο εξαρτημένοι από το παιχνίδι είστε πια;;; Δεν το πιστεύω Κάντε και ένα διάλειμμα!!! Σε λίγο ούτε θα τρώτε, ούτε θα κοιμάστε, όλη μέρα θα είστε στα ψαχτήρια και θα αναζητάτε πέτρες, δέντρα και αγάλματαΤότε Νερα βάλε φωτογραφία, περιμένουμε
Είδες πώς φαίνονται οι άνθρωποι με την έντονη και δραστήρια κοινωνική ζωή;Καλέ τι βιασύνες είναι αυτές;;; Μα τόσο εξαρτημένοι από το παιχνίδι είστε πια;;; Δεν το πιστεύω Κάντε και ένα διάλειμμα!!! Σε λίγο ούτε θα τρώτε, ούτε θα κοιμάστε, όλη μέρα θα είστε στα ψαχτήρια και θα αναζητάτε πέτρες, δέντρα και αγάλματα
Μην προσβάλλεις τη φωτο μου Έχουν μπει πολύ χειρότερες!!! Όχι Φινλανδία..Πολύ "απρόσωπη " φωτο βρε παιδί μου. Πάντως νομίζω ότι είναι Ευρώπη. Φιλανδία?
Καλέ τι βιασύνες είναι αυτές;;; Μα τόσο εξαρτημένοι από το παιχνίδι είστε πια;;; Δεν το πιστεύω Κάντε και ένα διάλειμμα!!! Σε λίγο ούτε θα τρώτε, ούτε θα κοιμάστε, όλη μέρα θα είστε στα ψαχτήρια και θα αναζητάτε πέτρες, δέντρα και αγάλματα
και που να πάμε? Εδω είναι το σπίτι μας, εδώ γεννηθήκαμε, γιατί να ξενιτευτούμε?Να φύγετε από Ευρώπη...