• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ντεβονπορτ???? Αντε 3 πόλεις έχω πει ποια είναι?

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εντάξει. Ενα λεπτό να βγάλω τα κορδόνια από τα παπούτσια μου για να τα φάω και άλλο 1 λεπτό για να σκανάρω φωτο, αναμείνατε:D

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Δεν με θέλει...... Είναι Μαρόκο όντως. Ψάχνετε περιοχή και όχι πόλη. Θα σας βοηθήσει το ποτάμι. Ευχομαι να αργήσετε να το βρείτε (που δεν το βλέπω) για να συνεχίσω να τρωω τα παπούτσια μου.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Ακριβώς!!! :clap::clap::clap:Πολύ εύκολα βάζω, ενώ εσείς φτάνετε μέχρι και στην Τασμανία. Χαρά παίζεις.... (Α ναι ξέχασα να το πω είναι η Draa Valley)

Earth Citizen

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιαπωνία, Λίμνες Καναδά
Δεν με θέλει...... Είναι Μαρόκο όντως. Ψάχνετε περιοχή και όχι πόλη. Θα σας βοηθήσει το ποτάμι. Ευχομαι να αργήσετε να το βρείτε (που δεν το βλέπω) για να συνεχίσω να τρωω τα παπούτσια μου.

:haha::haha::haha:
Δίνεις εξαρχής ένα πολύ σημαντικό tip: αφού οι φωτο είναι από σκάνερ, σημαίνει ότι το πιο πιθανό-για να μην πω σίγουρο-είναι ότι έχεις πάει εκεί:D

Επόμενο Ταξίδι
Τσεχια
Ταξίδι-Όνειρο
Πουκετ
Παραλιγο να την ανεβασω με το ονομα κανονικα!!!

ΥΓ.Ευχαριστιες στη Earth Citizen,αν δεν ελεγε τη χωρα εμενα θα συνεχιζε να μου φαινεται ενα ποταμι στη μεση του πουθενα!!!!

Attachments

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
:haha::haha::haha:
Δίνεις εξαρχής ένα πολύ σημαντικό tip: αφού οι φωτο είναι από σκάνερ, σημαίνει ότι το πιο πιθανό-για να μην πω σίγουρο-είναι ότι έχεις πάει εκεί:D
Και να σκεφθείς ότι μου πέρασε από το μυαλό, αλλά λειτούργησα σαν έλληνας πολιτικός <<έλα μωρέ σιγά μην το σκεφθούν>> Αλλά ο λαός τελικά σκέπτεται:haha::haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Πρέπει να είσαστε οι περισσότεροι πολύ θρησκόληπτοι αδελφέ μου, μας έχετε ταράξει στις εκκλησίες και τα καμπαναριά.... Αμερική?

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou