astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Εγώ να πω μια Μαλαισία, μου επιτρέπετε?
...Δεν σε πιστεύω...Πού την βρήκες ?Αφιερωμένη στο... Bahari!
Πεταμένα λεφτά!Καλέ... μας παράτησε, πήγε να δει ποδόσφαιρο τσ! τσ! τσ! Αντρες!!!!!
Οι παραλίες είναι οι κλασσικές του Ιονίου: Υπάρχουν κάποιες με άμμο, άλλες με βοτσαλάκι. Δύο είναι οι βασικές και μεγαλύτερες, στα δύο άκρα του νησιού και του κεντρικού δρόμου. Οι περισσότερες είναι στο νότιο τμήμα του νησιού που βασικά είναι ορεινό. Το θέμα είναι τι υποδομή υπάρχει: Τότε που πήγα εγώ, αν θυμάμαι καλά, υπήρχαν 2 ή 3 ας τους πούμε ξενώνες με ενοικιαζόμενα δωμάτια. Όπως προανέφερα, κυρίως έχουν εξοχικά εκεί. Αν έχουν γίνει τίποτα καινούργιοι ξενώνες δεν ξέρω, δεν τό'ψαξα. Τώρα για το αν θα την παλεύατε τη βδομάδα, να σου πω, αν ψάχνεις νυχτερινή ζωή και τέτοια, ξέχνα το. 2-3 ταβερνούλες (πάντα για τότε μιλάμε, ε, μην παρεξηγηθούμε) και 1-2 καφετέριες-μπαράκια. Αν βάλεις και Καστό στο σχέδιο, ίσως σου βγεί καλύτερα.Eίναι όντως ιδιαίτερες οι παραλίες ή όχι; Και θα την παλεύαμε μια βδομάδα αν πηγαίναμε ή προτείνεις λιγότερο;
Κάτι ξέρεις εσύ.... κάτι βρήκες ... για δώσε πληροφορίες για να παίξουμε...Δεν σε πιστεύω...Πού την βρήκες ?
.... όπως προ-είπα: Γυναίκες! Εγώ σας έδινα οδηγίες προς ναυτιλομένους και σεις νομίζατε ότι σας έγραψα... Και, ναι, κέρδισε η ομάδα μας, και ναι ο Ολυμπιακός τερμάτισε τέταρτος!Δεν λες τίποτα. Τουλάχιστον ας χάσει η ομάδα του για το στήσιμο που μας έριξε..