astral
Member
- Επόμενο Ταξίδι
- ?
- Ταξίδι-Όνειρο
- Περού - Αργεντινή
Καλέ όχι, το λύσαμε το θέμα.Α, καλά, τότε την άλλη φορά να δώσω και γω 48 links και να πω ότι το βρήκα! Γυναίκες!
Σειρά σου είναι, βάλε, περιμένουμε!!!
Καλέ όχι, το λύσαμε το θέμα.Α, καλά, τότε την άλλη φορά να δώσω και γω 48 links και να πω ότι το βρήκα! Γυναίκες!
ελα τόσα άτομα περιμένουμε την έκπληξή σου... μην μας κάνεις τον δύσκολοΑ, καλά, τότε την άλλη φορά να δώσω και γω 48 links και να πω ότι το βρήκα! Γυναίκες!
Πρόβλημα δεν υπάρχει, όλο κι όλο το νησί είναι 8km απ' τη μια άκρη στην άλλη. Στις περισσότερες παραλίες του υπάρχει πρόσβαση με μονοπάτια που κατεβαίνουν κάτω απ' τον βασικό δρόμο. Το πρόβλημα είναι στο ανέβασμα - σε μερικά σου βγαίνει λίγο η γλώσσα...Χωρίς σκάφος θα έχουμε πρόσβαση σε παραλίες-όνειρο που βλέπω στις φωτό; Γιατί ούτε συγκοινωνία παίζει στο νησί, άρα μάλλον ποδαράτο μόνο.
Αφού το παραδέχτηκα πρώτη, άντε βάλε φωτό...Οχι! γιατί είναι άδικο. Εγω παράθεσα 45 νησιά όλα μαζί. Να συνεχίσει ο πραγματικός νικητής. Περιμένουμε....
Καλέ άσε τις πληροφορίες τώρα και βάλε καμιά φωτό. Άντε και μου τελειώνει και το παγωτόΠρόβλημα δεν υπάρχει, όλο κι όλο το νησί είναι 8km απ' τη μια άκρη στην άλλη. Στις περισσότερες παραλίες του υπάρχει πρόσβαση με μονοπάτια που κατεβαίνουν κάτω απ' τον βασικό δρόμο. Το πρόβλημα είναι στο ανέβασμα - σε μερικά σου βγαίνει λίγο η γλώσσα...
Ναι βρε, δεν παρεξηγήθηκα, στο πλαίσιο της πλάκας και γω συμμετέχω - άσε που δε βλέπω και τον αγώνα, κι ας έχει ενδιαφέρον. Δε σας προλαβαίνω, πρέπει να δώσουμε και τις πληροφορίες εκπαιδευτικού περιεχομένου!Αφού το παραδέχτηκα πρώτη, άντε βάλε φωτό...
τι το θέλες βρε κορίτσι μου, να το αναφέρεις αυτό το παγωτόΚαλέ άσε τις πληροφορίες τώρα και βάλε καμιά φωτό. Άντε και μου τελειώνει και το παγωτό
Ωραιότατα! Να μην νιώθω κι εγώ μόνη μουτι το θέλες βρε κορίτσι μου, να το αναφέρεις αυτό το παγωτό
θυμήθηκα πως εδώ και ένα μήνα κυκλοφορούσε και ένα στο καταψύκτη μου.... και σε ακολούθησα
Μηπως είναι Τυνησία? Πολύ γαλέρα πέφτει. Εκτος αν είναι τα πλοία σου για τους σκλάβους της αγγελίας
Eίναι όντως ιδιαίτερες οι παραλίες ή όχι; Και θα την παλεύαμε μια βδομάδα αν πηγαίναμε ή προτείνεις λιγότερο;Πρόβλημα δεν υπάρχει, όλο κι όλο το νησί είναι 8km απ' τη μια άκρη στην άλλη. Στις περισσότερες παραλίες του υπάρχει πρόσβαση με μονοπάτια που κατεβαίνουν κάτω απ' τον βασικό δρόμο. Το πρόβλημα είναι στο ανέβασμα - σε μερικά σου βγαίνει λίγο η γλώσσα...