Πού είναι στον κόσμο;

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Οχι! γιατί είναι άδικο. Εγω παράθεσα 45 νησιά όλα μαζί. Να συνεχίσει ο πραγματικός νικητής. Περιμένουμε....:p:p:p:p

Panagiota^

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Ιράν, Εκουαδόρ, Τανζανία
Μόλις την είδα τη φωτογραφία το θυμήθηκα! Το επισκέφθηκα το νησί το καλοκαίρι του 1999 και πέρασα μια πολύ όμορφη βδομάδα εκεί. Συστήνεται το νησί και για σύντομες αποδράσεις (δεν είναι τυχαίο που πολλοί Αθηναίοι έχουν εξοχικά εκεί). Πρόσβαση με βαρκούλα απ' το Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας. Α, κι αν τυχόν βρεθείτε κατά κει, εκτός απ' το ψαράκι ψάξτε και τη... γίδα (βραστή). Το νησί έχει (είχε) χιλιάδες κατσίκια (αγριοκάτσικα κατ' ουσίαν).

Δώστε μου λίγα λεπτά να βρώ μια φωτογραφία (μιας και τυχαία μπήκα στο τόπικ και δεν ήμουν προετοιμασμένος) και επανέρχομαι.
Χωρίς σκάφος θα έχουμε πρόσβαση σε παραλίες-όνειρο που βλέπω στις φωτό; Γιατί ούτε συγκοινωνία παίζει στο νησί, άρα μάλλον ποδαράτο μόνο.

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Οχι! γιατί είναι άδικο. Εγω παράθεσα 45 νησιά όλα μαζί. Να συνεχίσει ο πραγματικός νικητής. Περιμένουμε....:p:p:p:p
Αααα...δε θα με τρελλάνεις εσύ εμένα!! :bleh:
Βρείτε τα μεταξύ σας! :icecream: (ναι, συνεχίζω με το παγωτό)

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Καλά λες! Αλλα δεν θα πάω εγώ στον γιατρό για να γελάτε εσείς:bleh:

Bahari

Member
Δώστε μου λίγα λεπτά να βρώ μια φωτογραφία (μιας και τυχαία μπήκα στο τόπικ και δεν ήμουν προετοιμασμένος) και επανέρχομαι.
Δεν πιστεύω να βάλεις καμιά φωτο από τα 17.500 νησιά που θα επισκεφθείς, γιατί τότε δεν τελειώνουμε ούτε του χρόνου :haha:

astral

Member
Επόμενο Ταξίδι
?
Ταξίδι-Όνειρο
Περού - Αργεντινή
Καλά λες! Αλλα δεν θα πάω εγώ στον γιατρό για να γελάτε εσείς:bleh:
Δεν έχεις να πας πουθενά! Θα κάτσεις εδώ και θα περιμένεις τον babaduma να βάλει φωτό. Και μετά θα ψάχνουμε όοοοολοι μαζί παρεούλα :haha:

dim kyr

Member
Ταξίδι-Όνειρο
Μπαγκλαντες
Εγω κατ'αρχήν δεν ξέρω να βάζω φωτό, babaduma περιμένουμε. Κάτι εύκολο για εμένα που το παλεύω από το μεσημέρι.:clap:

malysa

Member
Επόμενο Ταξίδι
έλα μου ντε...
Ταξίδι-Όνειρο
3η βραχονησίδα αριστερά
Σωστή η παίχτρια....:clap:
γιατί με τη προηγούμενη λογική, την λύση την είχα δώσει εγώ :haha: (παρότι σκέφθηκα να μην αραδιάσω τον κατάλογο της Βικιπαίδεια... για να το τραινάρουμε :haha:

babaduma

Member
Επόμενο Ταξίδι
terra incognita
Ταξίδι-Όνειρο
α του Κενταύρου
Έχεις απόλυτο δίκιο. Με τόσες απαντήσεις τα τελευταία λεπτά έχασα το λογαριασμό.
Babaduma sorry, next time.
Άντε dim kyr βγάλε το άχτι σου!!! :haha:
Α, καλά, τότε την άλλη φορά να δώσω και γω 48 links και να πω ότι το βρήκα! Γυναίκες!

Status
Κλειστό για νεότερες απαντήσεις.

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.643
Μέλη
39.392
Νεότερο μέλος
mmamma1956