dim kyr
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- Μπαγκλαντες
Οχι! γιατί είναι άδικο. Εγω παράθεσα 45 νησιά όλα μαζί. Να συνεχίσει ο πραγματικός νικητής. Περιμένουμε....
Γιατί καλέ? Τι καλύτερο έχεις να κάνεις για την υπόλοιπη εβδομάδα?Εισαι με τα καλά σου ?
Χωρίς σκάφος θα έχουμε πρόσβαση σε παραλίες-όνειρο που βλέπω στις φωτό; Γιατί ούτε συγκοινωνία παίζει στο νησί, άρα μάλλον ποδαράτο μόνο.Μόλις την είδα τη φωτογραφία το θυμήθηκα! Το επισκέφθηκα το νησί το καλοκαίρι του 1999 και πέρασα μια πολύ όμορφη βδομάδα εκεί. Συστήνεται το νησί και για σύντομες αποδράσεις (δεν είναι τυχαίο που πολλοί Αθηναίοι έχουν εξοχικά εκεί). Πρόσβαση με βαρκούλα απ' το Μύτικα της Αιτωλοακαρνανίας. Α, κι αν τυχόν βρεθείτε κατά κει, εκτός απ' το ψαράκι ψάξτε και τη... γίδα (βραστή). Το νησί έχει (είχε) χιλιάδες κατσίκια (αγριοκάτσικα κατ' ουσίαν).
Δώστε μου λίγα λεπτά να βρώ μια φωτογραφία (μιας και τυχαία μπήκα στο τόπικ και δεν ήμουν προετοιμασμένος) και επανέρχομαι.
Αααα...δε θα με τρελλάνεις εσύ εμένα!!Οχι! γιατί είναι άδικο. Εγω παράθεσα 45 νησιά όλα μαζί. Να συνεχίσει ο πραγματικός νικητής. Περιμένουμε....
Δεν πιστεύω να βάλεις καμιά φωτο από τα 17.500 νησιά που θα επισκεφθείς, γιατί τότε δεν τελειώνουμε ούτε του χρόνουΔώστε μου λίγα λεπτά να βρώ μια φωτογραφία (μιας και τυχαία μπήκα στο τόπικ και δεν ήμουν προετοιμασμένος) και επανέρχομαι.
Δεν έχεις να πας πουθενά! Θα κάτσεις εδώ και θα περιμένεις τον babaduma να βάλει φωτό. Και μετά θα ψάχνουμε όοοοολοι μαζί παρεούλαΚαλά λες! Αλλα δεν θα πάω εγώ στον γιατρό για να γελάτε εσείς
Σωστή η παίχτρια....Οχι! γιατί είναι άδικο. Εγω παράθεσα 45 νησιά όλα μαζί. Να συνεχίσει ο πραγματικός νικητής. Περιμένουμε....
Μανούλααααααααααα μου!!!Δεν έχεις να πας πουθενά! Θα κάτσεις εδώ και θα περιμένεις τον babaduma να βάλει φωτό. Και μετά θα ψάχνουμε όοοοολοι μαζί παρεούλα
Άστο, δε σε σώζει τίποταΜανούλααααααααααα μου!!!
Α, καλά, τότε την άλλη φορά να δώσω και γω 48 links και να πω ότι το βρήκα! Γυναίκες!Έχεις απόλυτο δίκιο. Με τόσες απαντήσεις τα τελευταία λεπτά έχασα το λογαριασμό.
Babaduma sorry, next time.
Άντε dim kyr βγάλε το άχτι σου!!!