Πολύ σωστά Πρωτεύουσα της Νότιας Βοημίας, δυστυχώς γι αυτή στη σκιά του Τσέσκι κρούμλοβ που είναι πολύ κοντά. Το παλιό Δημαρχείο του 1730 (ανακατασκευή σε παλαιότερο) βλέπει στην κεντρική πλατεία που είναι και η μεγαλύτερη στην Τσεχία. Πολύ όμορφα όλα τα κτίρια στην πλατεία. Και πάλι μπράβο. Σειρά σου
Ξερεις ποια πολη μου αρεσε πιο πολυ στην Τσεχια? Η Marienbad. Αυτο ειναι το γερμανικο ονομα, τωρα το τσεχικο ειναι καπως μαριενσκα η κατι τετοιο. Ειναι λουτροπολη και παλια ηταν πιο γνωστη απο το (πολυ τουριστικο για τα γουστα μου) καρλοβυ βαρυ.
Πρεπει να βαλεις εσυ τωρα για να συνεχιστει το παιχνιδι, αλλιως ας βαλει καποιος αλλος
Κανεις δεν παιζει πια . Τωρα που ανακαλυψα το παιχνιδι, εχετε βαρεθει ολοι μου φαινεται... Βαζω εγω μια ακομη, πολυ ευκολη, για να αυξησω τη συμμετοχη.
Περίεργες ιδέες για το τι είναι εύκολο έχεις μου φαίνεται. Εμένα μου φαίνεται πανδύσκολο να διακρίνω το χιονισμένο εκκλησάκι. Σε κάποια κορυφογραμμή των Άλπεων να υποθέσω;
Αχ Ερση, μονες μας θα παιζουμε! Ειναι πολυ πιο κοντα απο τις Αλπεις. Οταν ειναι τελειως χιονισμενο, ειναι ακομα πιο γνωστο. Εδω βρισκανε τα ποταμια και τις ασχετες παραλιες σε ολα τα μηκη και τα πλατη του κοσμου , γι αυτο μου φαινεται ευκολο.
Ναι, ειναι το εκκλησακι του Προφητη Ηλια στο Καιμακτσαλαν. Τελικα ηταν οντως ευκολο. Σειρα σου!
Που το ηξερες βρε μαρακιχιν οτι εχει χτιστει απο απομειναρια πολεμου? Εγω σημερα το διαβασα που εψαχνα φωτογραφια να βαλω (και ειμαι και απο την περιοχη!)