• Η αναδρομή στο παρελθόν συνεχίζεται! Ψηφίστε την Ταξιδιωτική Ιστορία του μήνα για τους μήνες Μάρτιο - Αύγουστο 2020 !

Πού είναι οι φωτογραφίες σας; οεο;

varsa

Member
Ταξίδι-Όνειρο
far away
λοιπόν το ορίτζιναλ γαιδούρι είναι το δικό μου και είχε μπει τέτοια ώρα σε μεγένθυνση ως διαφημιστική αφίσα super-επώνυμου συμφορουμίτη! το ποστ μου διαγράφηκε σε δευτερόλεπτα ως off-topic.
SUPERFAST DONKEY PATRA-BARCA 3-0!!:clap:
:haha::haha::haha::haha: ωραιο!!!! (τωρα που το καταλαβα...;))

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
λοιπόν το ορίτζιναλ γαιδούρι είναι το δικό μου και είχε μπει τέτοια ώρα σε μεγένθυνση ως διαφημιστική αφίσα super-επώνυμου συμφορουμίτη! το ποστ μου διαγράφηκε σε δευτερόλεπτα ως off-topic.
SUPERFAST DONKEY PATRA-BARCA 3-0!!:clap:
Μαααααααααααααλιστα, τωρα καταλαβα! Σαν πολλα συμπαθη τετραποδα πλακωσαν στο φορουμ...Και υστερα σου λενε οτι οι αντρες δεν ειναι γαιδουρια...:haha:

ioanna balla

Member
Επόμενο Ταξίδι
geneva!!!
Ταξίδι-Όνειρο
αμερική
παιδια..τι λέτε..δεν κανονιζουμε καμμια συναντηση εμεις οι Αθηναίοι?

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Μη μαλωνετε ρε παιδια...μονοι σας! Βαλτε μας και εμας στο παιχνιδι!:haha: Παρεπιπτοντως Leftris B το αεροπλανο σου μοιαζει ετοιμο να συντριβει! Καλυτερος ο γαιδαρος! Και ακομη καλυτερη η φωτογραφια σου απο το Παρισι, βεβαιως βεβαιως!

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Μη μαλωνετε ρε παιδια...μονοι σας! Βαλτε μας και εμας στο παιχνιδι!:haha: Παρεπιπτοντως Leftris B το αεροπλανο σου μοιαζει ετοιμο να συντριβει! Καλυτερος ο γαιδαρος! Και ακομη καλυτερη η φωτογραφια σου απο το Παρισι, βεβαιως βεβαιως!
α που να φας τη γλώσσα σου, σε κανονίζω και σένα δες μία προ 3 μηνών φώτο από βαυαρία με την καινουργια μου φίλη από βαυαρία (η πιο γλυκιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου) να ζηλέψεις!:D
το αεροπλανάκι το έβαλα γιατί έχω μόνο 3 και μου φαίνονται λίγα!

axinos

Member
Επόμενο Ταξίδι
Βελιγραδι ισως...
Ταξίδι-Όνειρο
Νεα Υορκη
Αχ ναι, ζηλευω... Ειναι οντως πολυ γλυκια η φιλη σου! Που εισαι εδω? Μοιαζει με σιδ/λο σταθμο η πολυκαταστημα με σκεπαστρο...

Leftris B

Member
Επόμενο Ταξίδι
τοσκάνη
Ταξίδι-Όνειρο
japan
Αχ ναι, ζηλευω... Ειναι οντως πολυ γλυκια η φιλη σου! Που εισαι εδω? Μοιαζει με σιδ/λο σταθμο η πολυκαταστημα με σκεπαστρο...
πολυκατάστημα στο μόναχο όπου και ζει η φίλη μου μιλάει άριστα ελληνικά.γερμανικά και βαυαρικά!

Εκπομπές Travelstories

Τελευταίες δημοσιεύσεις

Booking.com

Ενεργά Μέλη

Στατιστικά φόρουμ

Θέματα
33.653
Μέλη
39.402
Νεότερο μέλος
Nefeli Iakovou

Κοινοποιήστε αυτή τη σελίδα