varsa
Member
- Ταξίδι-Όνειρο
- far away
Μαααααααααααααλιστα, τωρα καταλαβα! Σαν πολλα συμπαθη τετραποδα πλακωσαν στο φορουμ...Και υστερα σου λενε οτι οι αντρες δεν ειναι γαιδουρια...
ποιος σου λεει τετοιες ανακριβειες???Και υστερα σου λενε οτι οι αντρες δεν ειναι γαιδουρια...
καλά κάνεις και δε βάζεις φώτο σου γιατί δε τη γλυτώνεις την αγωγή.....ποιος σου λεει τετοιες ανακριβειες???
διακρινω μια απειλη..αλλα δεν μασαω!!καλά κάνεις και δε βάζεις φώτο σου γιατί δε τη γλυτώνεις την αγωγή.....
εγω δεν είμαι easy... αμά μπλέξεις την έβαψεςδιακρινω μια απειλη..αλλα δεν μασαω!!
συνεχιζεις να με απειλεις??εχεις θρασος!!δεν μασαω λεμε!!!!!εγω δεν είμαι easy... αμά μπλέξεις την έβαψες
α που να φας τη γλώσσα σου, σε κανονίζω και σένα δες μία προ 3 μηνών φώτο από βαυαρία με την καινουργια μου φίλη από βαυαρία (η πιο γλυκιά που έχω γνωρίσει στη ζωή μου) να ζηλέψεις!Μη μαλωνετε ρε παιδια...μονοι σας! Βαλτε μας και εμας στο παιχνιδι! Παρεπιπτοντως Leftris B το αεροπλανο σου μοιαζει ετοιμο να συντριβει! Καλυτερος ο γαιδαρος! Και ακομη καλυτερη η φωτογραφια σου απο το Παρισι, βεβαιως βεβαιως!
πολυκατάστημα στο μόναχο όπου και ζει η φίλη μου μιλάει άριστα ελληνικά.γερμανικά και βαυαρικά!Αχ ναι, ζηλευω... Ειναι οντως πολυ γλυκια η φιλη σου! Που εισαι εδω? Μοιαζει με σιδ/λο σταθμο η πολυκαταστημα με σκεπαστρο...